Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy çok heyecanlı gerçekten N Nana Ana insan tanımadığı görmediği bir insan için dua Edip heyecanlanabiliyormus demmekki inşallah güzel sonuçlar gelir
Canım benim yaaa kendimi kesicem o dereceyim suan kociste totisini dönmüs uyuyor Allahım insallah onu dünyanın en mutlu adamı yaparım yarın
Yarın yapazsam eger cok yakın zamanda yapmama yardım et Allahımm

Bunu soruyorum kuzum sag tarafta acıklama yazan kısım varya orada bir bilgilendirme olacakmı?Eki Görüntüle 2300863
Açıklama kisminda haftalık değerler yazar kuzum mesela 1 haftalik ... şu kadar 2 haftalik ... gibi onemli olan bhcg karsiligindaki rakam yani pozitif negatif yazmiyo deger yüksekse renk koyu siyah oluyo zaten

Açıklama kisminda haftalık değerler yazar kuzum mesela 1 haftalik ... şu kadar 2 haftalik ... gibi onemli olan bhcg karsiligindaki rakam yani pozitif negatif yazmiyo deger yüksekse renk koyu siyah oluyo zaten
Bide e nabıza bakayım belki oraya düser canım anladım insallah koyu cıkar ya koyu cıkmicaksada bekletmesinler Allahım lütfen ya beyinkanaması geciricem suan

Kızlar bişey sorucam yarın b12 düşük olduğu için iğneye başlıycam yumurtlama zamanlarıma falan denk geliyo haftada iki kere sizce benim için bi zararı falan olur mu bu ay pek ümidim yok ama yinede aklıma takıldı

Hiçbir bilgim yok cnm bilen arkadaşlar yazar yqbiki

Yararı olur diye düsünüyorum canım sen hemsireye sor yinede gebelik düsünüyorum bir zararı olurmu diye aklında kalmasın

Demir azalmıs kolestrol cıkmıs suanda tansiyon zaten tavana uctu yere cakılıyo zigzag cizdim resmen ahh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…