Canım benim yaaa kendimi kesicem o dereceyim suan kociste totisini dönmüs uyuyor Allahım insallah onu dünyanın en mutlu adamı yaparım yarın
Hadi artık sırf sana bakmak için girip çıkıyorumBismillah tekrar yeniliyorum sayfayı
Allahım hayırlı sonuclar ver burada tüm bekleyenlere umut olsun insallah
İnsallahhh ... Yaaaa aminnnCanım benim yaaa kendimi kesicem o dereceyim suan kociste totisini dönmüs uyuyor Allahım insallah onu dünyanın en mutlu adamı yaparım yarın
Yarın yapazsam eger cok yakın zamanda yapmama yardım et Allahımm
Aminn aminnn aminnnCanım benim yaaa kendimi kesicem o dereceyim suan kociste totisini dönmüs uyuyor Allahım insallah onu dünyanın en mutlu adamı yaparım yarın
Yarın yapazsam eger cok yakın zamanda yapmama yardım et Allahımm
Bunu soruyorum kuzum sag tarafta acıklama yazan kısım varya orada bir bilgilendirme olacakmı?Değer yaziyo kuzum 5den yüksekse H yaziyo haftalık değerler ysziyo
Açıklama kisminda haftalık değerler yazar kuzum mesela 1 haftalik ... şu kadar 2 haftalik ... gibi onemli olan bhcg karsiligindaki rakam yani pozitif negatif yazmiyo deger yüksekse renk koyu siyah oluyo zatenBunu soruyorum kuzum sag tarafta acıklama yazan kısım varya orada bir bilgilendirme olacakmı?Eki Görüntüle 2300863
Tekrar baktım yok bunları sisteme giren arkadası ben napayımHadi artık sırf sana bakmak için girip çıkıyorum
Bide e nabıza bakayım belki oraya düser canımAçıklama kisminda haftalık değerler yazar kuzum mesela 1 haftalik ... şu kadar 2 haftalik ... gibi onemli olan bhcg karsiligindaki rakam yani pozitif negatif yazmiyo deger yüksekse renk koyu siyah oluyo zaten
sabırlı ol kuzum yaaa ins cikarrBide e nabıza bakayım belki oraya düser canımanladım insallah koyu cıkar ya koyu cıkmicaksada bekletmesinler Allahım lütfen ya beyinkanaması geciricem suan
İnsallah yavrum.sabırlı ol kuzum yaaa ins cikarr
Daha faydası olur benceKızlar bişey sorucam yarın b12 düşük olduğu için iğneye başlıycam yumurtlama zamanlarıma falan denk geliyo haftada iki kere sizce benim için bi zararı falan olur mu bu ay pek ümidim yok ama yinede aklıma takıldı
Hiçbir bilgim yok cnm bilen arkadaşlar yazar yqbikiKızlar bişey sorucam yarın b12 düşük olduğu için iğneye başlıycam yumurtlama zamanlarıma falan denk geliyo haftada iki kere sizce benim için bi zararı falan olur mu bu ay pek ümidim yok ama yinede aklıma takıldı
Yararı olur diye düsünüyorum canım sen hemsireye sor yinede gebelik düsünüyorum bir zararı olurmu diye aklında kalmasınKızlar bişey sorucam yarın b12 düşük olduğu için iğneye başlıycam yumurtlama zamanlarıma falan denk geliyo haftada iki kere sizce benim için bi zararı falan olur mu bu ay pek ümidim yok ama yinede aklıma takıldı
Demir azalmıs kolestrol cıkmıs suanda tansiyon zaten tavana uctu yere cakılıyo zigzag cizdim resmen ahhKız senin demir depon baya azalmış, ferritin 27,benimde en son 5e düşmüştü demir hapına başladım acilden, depo boşalınca hgb yani demir düşmeye başlıyor, demir eksikliğine bağlı rahatsızlıklar meydana geliyor, ben bir senedir bunla boğuşuyodum, şükür haplar sayesinde atlattım, hgb 13-14arası şimdilerdekendimi turp gibi hissediyorum, eskiden 11lerdeydi, çok etkiliyor bünyeyi bu
B hcg yaziyo genelde yada beta hcgİnsallah yavrum.
Tamam sakinlesiyorum bi kahve alayım
Sadece Hcg mi yazıcak listede yoksa Beta hcg mi yazacak canım?
Bence negatif cıkacak tekrar bakıyorummB hcg yaziyo genelde yada beta hcg
Telefondan mi bakıyorsun bilgisayardan mi canim. Bilgisayardan baksana birde telefondan bakıyorsan.Yok yok hala yok neyse hayırlısı olsun beynim catladı keske kan vermeseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?