Bak saglık ocaklarının sitesi oluyorSaglık ocagında yaptırdımki
Regl kanaman tamamen bitti mi ?Sanki besiz var anasını satiyim 500 kisiyi bagladım burda meraktan ya
Halbuki bir tane bile yok sanmıyorum
DayanamazBen dün ve önceki iki günü art arda değerlendirdim bugün kocam yok zaten birkaç gün daha ilişki olmaz ama regle kadar da nasıl dayansın bu adam
Regl kanamam hic olmadıki ilk gün bi fındık boyutu kanama sonrası hep pembe kahve iste oda sildikce geldiRegl kanaman tamamen bitti mi ?
Biraz riskli ama :)) daha sonra bi doktorun sitesinde gordum kiz cocuk isteyenler yumurtlamadan önce ilişkiye başlasınlar diyordu, erkek isteyenlerde yumurta çatlarından sonra tek ilişki diyordu, artik sansa mi yoksa cidden oyle bisey var mi bilmiyorum ama benim bebeğimde erkekti :)Ay Allah'ım bayılıyorum şöyle tek ilişki ve sonuç gebelik oluncane yapsam eylülde öyle mi denesem
Sağlık ocağı ise halk labim sitesine girip bakabilirsinizRegl kanamam hic olmadıki ilk gün bi fındık boyutu kanama sonrası hep pembe kahve iste oda sildikce geldi
Yerleşme olmasın cnm oIyi geceler kizlar
Benimde bu ay 1 hafta erken geldiya 4 gündür acikkahve geliyo leke günlük ped kullanıyorum sadece
Aaaa öyle mi Rabbim bian önce 2. De verir inşallah en azından senin tutunuyor bi ümit var canımAynen öyle tatlımyok ben aşılama olmadımda benim bi tane oğlum var çok şükür ama ona 30 yaşımda hamile kaldım onun öncesinde bazı sıkıntılar yaşadım 3 sene sonra kavuştum kuzuma hamdolsun ♥
Şimdi 2.yi istiyorum 6-7 aydır yaşım geçiyor Ekim'de inşâllah 33'e giricem. 3,5 ay önce kürtaj olmuştum bide onun etkisiyle içimdeki istek dahada arttıinşâllah bu ay hepimize sağlıkla nasip olur senin durumun nasıl?
Yok gülüm sanmiyorumYerleşme olmasın cnm o
Hadi ya ben bi gün sürdü sanıyorum, o zaman regl değilmiş o bak şimdi ben de merak ettim. Bi test daha yapsaydın keşke sabah, kan tahlili çıkana kadar çatladı burda milletRegl kanamam hic olmadıki ilk gün bi fındık boyutu kanama sonrası hep pembe kahve iste oda sildikce geldi
Birlikte eylülü bekleriz kuzum o zaman bu ay bizim olur inşallahYok gülüm sanmiyorum
Kayıt no dedigi ne canım bende bi numara yok elimdeSağlık ocağı ise halk labim sitesine girip bakabilirsiniz
Guzum ben de ayni yöntemleri kullandımZaman zamn diktim bazen yastk koydm bazen ole uzandm sadece.hemb dus almdim.bide afedersinz esim isini bitirnce hemen cikarmadi.cikarnca da pecete koydm oraya bi sure bekledim oe
Aynen benim bat tarihine daha var 24 ü ama gebelik kesinleşti çok şükür. Öğrenmemis olsam inan ayni regl agrisi deyip olacağım sanırdım o kadar ciddi sancıyor kasıklarimOlsn. Hamilelik belirtilerinde o agri da var.ben nadir ksiilerdenim
Direk sağlık ocağının sitesi yok mu acaba cok merak ettik ins ins vardir ❤❤Kayıt no dedigi ne canım bende bi numara yok elimde
Sonuclar cıkmıs betahcg yokDirek sağlık ocağının sitesi yok mu acaba cok merak ettik ins ins vardir ❤❤
Ben ogrendikten sonra az az hissettim gelip gitti agrisiAynen benim bat tarihine daha var 24 ü ama gebelik kesinleşti çok şükür. Öğrenmemis olsam inan ayni regl agrisi deyip olacağım sanırdım o kadar ciddi sancıyor kasıklarim
Sanırım sana şifre vermeleri gerekiodu cnm bakman içinKayıt no dedigi ne canım bende bi numara yok elimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?