Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay Allah'ım bayılıyorum şöyle tek ilişki ve sonuç gebelik olunca ne yapsam eylülde öyle mi denesem
Biraz riskli ama :)) daha sonra bi doktorun sitesinde gordum kiz cocuk isteyenler yumurtlamadan önce ilişkiye başlasınlar diyordu, erkek isteyenlerde yumurta çatlarından sonra tek ilişki diyordu, artik sansa mi yoksa cidden oyle bisey var mi bilmiyorum ama benim bebeğimde erkekti :)

Aaaa öyle mi Rabbim bian önce 2. De verir inşallah en azından senin tutunuyor bi ümit var canım benim tek tüpüm tıkalı onun haricinde bi sıkıntımız yok çok şükür 2 yıllık evliyim geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı inşallah önümüzdeki ay aşılamam tutar zor süreçler bir şekilde atlatıyoruz işte canım

Regl kanamam hic olmadıki ilk gün bi fındık boyutu kanama sonrası hep pembe kahve iste oda sildikce geldi
Hadi ya ben bi gün sürdü sanıyorum, o zaman regl değilmiş o bak şimdi ben de merak ettim. Bi test daha yapsaydın keşke sabah, kan tahlili çıkana kadar çatladı burda millet

Aynen benim bat tarihine daha var 24 ü ama gebelik kesinleşti çok şükür. Öğrenmemis olsam inan ayni regl agrisi deyip olacağım sanırdım o kadar ciddi sancıyor kasıklarim
Ben ogrendikten sonra az az hissettim gelip gitti agrisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…