Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence şimdi uyu canım inşAllah sabah bir Bakmışsın değer yüksek Rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin hayırlı geceler herkese
İnsallah bebegim benim insallah hayırlı bir sabaha uyanalım iiyi geceler cicegimm Tesekkürler

Amin canım. Allah'a zorluk yok, O Ol deyince hangi engel kalır? Biz üzüldüğümüzde bile elbette hayrımızadır böyle düşünelim
Dert etmeyelim , dua edelim:)
Allahım dualarımızı kabul eder inşallah hepinizin duacısıyım sabah vakti mübarek cuma gecesi Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah

Bu kadar heyecana degecek güzel sonuc cıkar insallah yanındaki acıklama yazan kısımda negatif yada pozitif yazıyormuydu yazacakmı yani öyle
Nana günaydın uyuyakalmisim ya aslinda en net en sancisiz ogrenme kan oluyor guzu ben hiç idrar testi yapmadim direk kan ile net bir sekilde ogrendim. Degerin yanina poz ya da neg yazıyor. Senin saglik ocaginda vermen sansizlik olmus devlet hastanesinde versen ogleden sonra özelde 2 saat icinde öğreniyorsun. Umutlandirmak istemiyorum ama kiz kardesimin tarif ettiği gibi akintin olmus ins gebesindir yaa. Burasi olmazsa direk özel acilde yaptırsan cok güzel olur. Guzel dileklerimiz seninle ❤❤❤

Zaman zamn diktim bazen yastk koydm bazen ole uzandm sadece.hemb dus almdim.bide afedersinz esim isini bitirnce hemen cikarmadi.cikarnca da pecete koydm oraya bi sure bekledim oe
Hım anladım canım ben hiçbirini yapmıyorum yaa sanırım Eylül’de de olmayacak sıkılıyorum beklemiyorum hemen kalkıyorum banyo da yapıyorum valla artık Allahtan hayırlısı

Testte çizgi silindiği gibi çatlıyor mu ki nerden anladın tam 10da çatladığını ? Benim 11: gün başladı hafiften silinmeye 12. Gün silindi saat olarak bilemem ki
O gün hem dörtte test yaptım hem onda. Dörtte yaptığım pik onda yaptığım silikti. Tabii ki tam onda çatladı demiyorum kastettiğim aslında üstünden 24 saat bile geçmemişti ama maalesef negatif negatif

Tatlışlar günaydınnn, hepimize hayırlı bir cuma günüü olsuunn. Birlikte bugün güzel haberler alırız inşallah..
Gece heyecanlı geçmiş sayfaları roman gibi okudum gerçekten işin içinde kısmet nasip var. N Nana Ana 'cığım haydi inş. Güne güzel bir başlangıç yaparsınn. Dualarımız senle balımVe isteyen herkese Allah anneliği tattırsın Rabbim bilir kimin nasibi varsa inşallah en kısa zamanda en hayırlısıyla en sağlıklı-sıhhatli şekilde kucağına alldırssınnn amin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…