Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar az önce annemle konuştum Bi komşumuzun gelini 7 aylık hamileymiş. 7 ay boyunca adet olmuş karnı şişeye başlayınca heralde karnında kist var sanmış gitmiş doktora bebek çıkmışdedim az gelmiştir heralde e yuh dedim

Yyyyyyuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhh ben şoooooookkkkkkk hic mi belirtisi olmamis kineeee yyuuuhh kere yuuhh

Bencede ya bana da saçma geldi. Ay benim çocuğum olmuyo sanıyorlar ya acana ondan mı böyle salak bişey uydurdu
Olabilir ya insanlar heleee ki fesat olanlarrr vuuuuuuuuuuyyyneler uydurmazlar . Bence de uydurmasyon ya akil almiyor boyle biseyi hele ki cocugu da varmış hissetmemesi imkansiiiizzzzzz binde bir olasilikla olur mu olur o da ona mi denk gelmis

Doğru diyorsun canım oradaydık ilk galiba. Aynen burdaki arkadaşların enerjisi harika

Bugünkü Geçmişi okudum geldim sonunda, ayrılmayada gelmiyor burdan yaa hemen doluyo sayfalar

BAT'a 5gün kaldı, evelsi gün yaptığım testte saatler sonrada olsa çıkan kardeş çizgi, bugünkü yaptığımda çıkmadı,1saat öncesine kadar,,,,, ama az önce baktım çoook derinde görünüyordu azbuçuk bi oh çektim ,,kasığımdaki batma devam ediyor ama sanki biraz içim sıkkın kafama yine yerleşti kimyasal olayı, buayda kimyasal olıcak gibi sanki yaakötü düşünmiyim diyorum ama olmuyor,

Pazar gördüm geldim ter paçamdan aktı çok sıcaktı hava, bide ağırdı taşıdıklarım eve gelince eşime mj attım senin pazarınadaa diye, sağolsun hep o görürdü pazarı ama bu hafta paşadaydı arkadaşları izinde diye birhaftalık paşaya gitmesi gerekmiş,3te gidip gece 1de geldi bu hafta, bu hafta denk gelmedi yani, ben göreyim dedim ama çok fena oldum, iççamaşırım ıslandığını hissettim dedim kanamamı başladı acaba, ama şükür akıntıymış

Benden böyle işte, ümitle ümitsizlik arasında gidip geliyorum artık

Kızlar merhaba. Ben de 4+2 hamileyim. Beya hcg bugun 4 katı yükselmiş iki gün öncesine göre. Hem sevindim hem de mek ettim sebebini. Bir de okuduğum kadarıyla kese görünme işi hcg değerin E göre mi bakılıyor. Benimkisi 730 şimdi. 1000 küsür olsa kese görünür mu acaba

Walla gün yaklaştıkça insan iyice umudunu kesiyor sanki belirti olmayınca hele:) keşke pazarı erteleseydin başka güne eşinin gelmesine o kadar ağır tasimasaydin

5000 de kese görülüyor tatlim doktor bana öyle dedi

4+6 demek 5. Hafta oluyor canım yani 4 hafta bitmiş 5. Haftanın içimdesin tam normal görünüyor hiç stres yapma ilgili bir doktora gidersen seni aydınlatır inş
İnşallah insanın elinde değil stres ya inşallah inşallah inşallah hep duâ ediyorum herkese Allah kalbimize göre versin hepimizin

Olabilir ya insanlar heleee ki fesat olanlarrr vuuuuuuuuuuyyyneler uydurmazlar . Bence de uydurmasyon ya akil almiyor boyle biseyi hele ki cocugu da varmış hissetmemesi imkansiiiizzzzzz binde bir olasilikla olur mu olur o da ona mi denk gelmis
Demi ya bencede uydurmuştur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…