- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Kiiiizzz fesat onlarDemi ya bencede uydurmuştur
Demi ay korunarak hamile kaldımKiiiizzz fesat onlardaha ne hikayeler vardir oyle insanlardaaa
Sen de mi totem yapcan bnm gibiKızlar hamilelik takvimim olmuş mu acaba ben goremiomda siz goruyo musumuz
Yok olmamış maalesefKızlar hamilelik takvimim olmuş mu acaba ben goremiomda siz goruyo musumuz
Yaa ama biri yazmış doktor hcg 1000 küsür kesen görünür artık demiş hatta görmüş5000 de kese görülüyor tatlim doktor bana öyle dedi
salı pazarını beklerdik aslındada, yarın benim tarafımdan ailemle piknik planımız vardı, alıncaklar bana kaldı yani mecbur çıktım işte, aman olsun artık, şimdi geleli yatıyorum, dinlenme moduna kitledim kendimi iyiyimWalla gün yaklaştıkça insan iyice umudunu kesiyor sanki belirti olmayınca hele:) keşke pazarı erteleseydin başka güne eşinin gelmesine o kadar ağır tasimasaydin
Olmamış ,desene toteme izin vermiycek senin sıpa, beni öğrenince yap takvimini diyodur belkiKızlar hamilelik takvimim olmuş mu acaba ben goremiomda siz goruyo musumuz
Normalde 22sinde olurum 23 unde oldum gecen ay oyuzden bu ayda 23 unde bekledim ama henuz olamadim olacagimi dusunuyorum kendimi herseye hazirladim hayirlisi insaAllah umutlanmiyorumBata kaç gün var cnm bencede hamilesin
Canım senin ilk tahlilin kaç cıktı ki. Toplam kac kere tahlil verdin?Amin insllh. Bu 4.gun degerimsanki az geldi bana yaa.m
Daha iki kere baktırmışsın ztn. Önemli olan kat ve kat artması gerisi hikaye. Bence sen değerelere takılmaAmin insllh. Bu 4.gun degerimsanki az geldi bana yaa.m
Yok spiralle hamile kaldim
Demekki o kadar guvenli degilmisKuzum bu dogru bak. Teyzem bu spral kullanirken hamile kaldi 6 aylik bebegi vardi 2.ye hamile kaldi.
Niye hakaret olsun kız eğlenceli olmak iltifat olur olsa olsaNe ka
iltifatmı ettin hakaretmi anlamadım ama sanırım iltifat
Allah ım sen nelere kadirsin. Bizlere de nasip et
ohaaaaaaKızlar az önce annemle konuştum Bi komşumuzun gelini 7 aylık hamileymiş. 7 ay boyunca adet olmuş karnı şişeye başlayınca heralde karnında kist var sanmış gitmiş doktora bebek çıkmışdedim az gelmiştir heralde e yuh dedim
Ben gorunce şok oldum Allah bagislain saglikla buyusun insallahAllah ım sen nelere kadirsin. Bizlere de nasip et
Benimki 6 bin kusurken gözükmemişti karından ancak alttan bakınca vardı ama yinede tam belli değildiKızlar merhaba. Ben de 4+2 hamileyim. Beya hcg bugun 4 katı yükselmiş iki gün öncesine göre. Hem sevindim hem de mek ettim sebebini. Bir de okuduğum kadarıyla kese görünme işi hcg değerin E göre mi bakılıyor. Benimkisi 730 şimdi. 1000 küsür olsa kese görünür mu acaba
batı yaklasanlaaar ne durumdasinz. Var mi belirtilerinz anlatin hele yorumliyaaaakk
Daha bata varmış bekle bakalım. Bugün ben de temizlik yaptım çok yoruldum ama ohh tertemiz oldu hakkatenBenim 4 günüm kaldı ama hiç belirti yokBu sabah normal gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Bende kendimi temizliğe verdim. Ev mis gibi oldu Bu da testim;
Eki Görüntüle 2301367
Daha bata varmış bekle bakalım. Bugün ben de temizlik yaptım çok yoruldum ama ohh tertemiz oldu hakkaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?