Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Walla gün yaklaştıkça insan iyice umudunu kesiyor sanki belirti olmayınca hele:) keşke pazarı erteleseydin başka güne eşinin gelmesine o kadar ağır tasimasaydin
salı pazarını beklerdik aslındada, yarın benim tarafımdan ailemle piknik planımız vardı, alıncaklar bana kaldı yani mecbur çıktım işte, aman olsun artık, şimdi geleli yatıyorum, dinlenme moduna kitledim kendimi iyiyim
Kızlar hamilelik takvimim olmuş mu acaba ben goremiomda siz goruyo musumuz
Olmamış ,desene toteme izin vermiycek senin sıpa, beni öğrenince yap takvimini diyodur belki

Bata kaç gün var cnm bencede hamilesin
Normalde 22sinde olurum 23 unde oldum gecen ay oyuzden bu ayda 23 unde bekledim ama henuz olamadim olacagimi dusunuyorum kendimi herseye hazirladim hayirlisi insaAllah umutlanmiyorumcok tesekkur ederim insaAllah ❤

Benimki 6 bin kusurken gözükmemişti karından ancak alttan bakınca vardı ama yinede tam belli değildi

Benim 4 günüm kaldı ama hiç belirti yok Bu sabah normal gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Bende kendimi temizliğe verdim. Ev mis gibi oldu Bu da testim;
Eki Görüntüle 2301367
Daha bata varmış bekle bakalım. Bugün ben de temizlik yaptım çok yoruldum ama ohh tertemiz oldu hakkaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…