Hayırlı uğurlu olsun cnmKızlar cumartesi bugün Pazartesiyi nasıl beklicem bilemiyorum erken ile yaptım dünde yapmıştım hiç bişey cıkmamıştı galiba dualarım kabul oldu şoktayım
İnsallah canım yaa yine bir heyecanlandım yine bir ateslendim kendime atraksiyon yaratmakta sınır tanımıyorum resmenYani yiyeck ekmegi varsa gelio her turluusenn de mucizen olur insllh
3 günüm kalmıştı düb yaptım erken olanından cıkmadı hiç birşey yine üzüldüm tabii 3 aydır gözlüyorum çünkü ha bugün ha yarın diye sabah içimde kaldı yapmasam mı yapmasam mı diye ama dedim ki yine negatif olcak boşuma harcamıyım bari cünkü bu testlere sağlam bir para veriyoruz tek tek alınca az geliyor gözüne insanın her neyse dayanamadım yine belki sabah idrarımla görürüm dedim yaptım beklettim ama testin yüzüne bakmadım biliyorum cünkü ne cıkacağını elime aldım ve şoka girdim hala şoktayım inanamıyorum inşallah doğrudur en doğrusunu kan belirleyecekHayırlı uğurlu olsun cnm♥♥ sağlıkla gelsin inş bata ne kadar var dün yaptığında çıkmadı bugün mu çıktı demekki 1 gün bile önemli
Masllh maslllhKızlar cumartesi bugün Pazartesiyi nasıl beklicem bilemiyorum erken ile yaptım dünde yapmıştım hiç bişey cıkmamıştı galiba dualarım kabul oldu şoktayım
Acile git ver kanini. P.tesi tekrr verrsin niye bekliosn ki.3 günüm kalmıştı düb yaptım erken olanından cıkmadı hiç birşey yine üzüldüm tabii 3 aydır gözlüyorum çünkü ha bugün ha yarın diye sabah içimde kaldı yapmasam mı yapmasam mı diye ama dedim ki yine negatif olcak boşuma harcamıyım bari cünkü bu testlere sağlam bir para veriyoruz tek tek alınca az geliyor gözüne insanın her neyse dayanamadım yine belki sabah idrarımla görürüm dedim yaptım beklettim ama testin yüzüne bakmadım biliyorum cünkü ne cıkacağını elime aldım ve şoka girdim hala şoktayım inanamıyorum inşallah doğrudur en doğrusunu kan belirleyecek
İnsallah canım yaa yine bir heyecanlandım yine bir ateslendim kendime atraksiyon yaratmakta sınır tanımıyorum resmen
Hayırlı olsun cnm ne güzel anın tadın keyfini çıkar3 günüm kalmıştı düb yaptım erken olanından cıkmadı hiç birşey yine üzüldüm tabii 3 aydır gözlüyorum çünkü ha bugün ha yarın diye sabah içimde kaldı yapmasam mı yapmasam mı diye ama dedim ki yine negatif olcak boşuma harcamıyım bari cünkü bu testlere sağlam bir para veriyoruz tek tek alınca az geliyor gözüne insanın her neyse dayanamadım yine belki sabah idrarımla görürüm dedim yaptım beklettim ama testin yüzüne bakmadım biliyorum cünkü ne cıkacağını elime aldım ve şoka girdim hala şoktayım inanamıyorum inşallah doğrudur en doğrusunu kan belirleyecek
Teşekkür ederim Allah herkese nasip etsinHayırlı olsun cnm ne güzel anın tadın keyfini çıkar ♥
Benim 2 gunum var bata sol kasigimda hafif bi agri var iki gundur ama adet olacagima yoruyorum bunu tabi iç sesimde hep bir umut varbatı yaklasanlaaar ne durumdasinz. Var mi belirtilerinz anlatin hele yorumliyaaaakk
Bata kaç gün var cnm bencede hamilesinBuda dun yaptığımEki Görüntüle 2301277 Eki Görüntüle 2301278
Bi yerde surekli bi agri varsa bence gebeliktendrBenim 2 gunum var bata sol kasigimda hafif bi agri var iki gundur ama adet olacagima yoruyorum bunu tabi iç sesimde hep bir umut var
Hayırlı olsun cnm var bbeiş bencede3 günüm kalmıştı düb yaptım erken olanından cıkmadı hiç birşey yine üzüldüm tabii 3 aydır gözlüyorum çünkü ha bugün ha yarın diye sabah içimde kaldı yapmasam mı yapmasam mı diye ama dedim ki yine negatif olcak boşuma harcamıyım bari cünkü bu testlere sağlam bir para veriyoruz tek tek alınca az geliyor gözüne insanın her neyse dayanamadım yine belki sabah idrarımla görürüm dedim yaptım beklettim ama testin yüzüne bakmadım biliyorum cünkü ne cıkacağını elime aldım ve şoka girdim hala şoktayım inanamıyorum inşallah doğrudur en doğrusunu kan belirleyecek
Kolay gelsin canım ben de oğlanı bakıcıya alıştırmaya çalışıyorum. Bata 10 gün varsa psikolojiktir bence beynimiz bizimle oyun oynuyor sanki yaa. İnşallah bu okul dönemini hamiş geçiririz. Biz senle KARABATAK ın topiğinden tanışıyoruz artık orda kimse kalmadı ben de arada burayı okuyorumBen de bir taraftan temizlik yapıyorum seminere kalmasın diye bir taraftan laf yetiştiriyorum, benim 3. Ay denemenin daha 10 gün kadar var bata ama ağrılarım başladı sanki psikolojik midir nedir
Ondan önce Haziran temmuzda hamile kalmak isteyenler vardı ya genelde öğretmen arkadaşlar vardı ama o uzun sürmedi birkaç kişi hamile kaldı sonra sesleri çıkmadı filan ben bir aydır filan pek girmiyordum ama bu hafta başından beri burdayım baya komik eğlenceli kişiler varKolay gelsin canım ben de oğlanı bakıcıya alıştırmaya çalışıyorum. Bata 10 gün varsa psikolojiktir bence beynimiz bizimle oyun oynuyor sanki yaa. İnşallah bu okul dönemini hamiş geçiririz. Biz senle KARABATAK ın topiğinden tanışıyoruz artık orda kimse kalmadı ben de arada burayı okuyorum
Oyleyiz huyumuz kurumasinOndan önce Haziran temmuzda hamile kalmak isteyenler vardı ya genelde öğretmen arkadaşlar vardı ama o uzun sürmedi birkaç kişi hamile kaldı sonra sesleri çıkmadı filan ben bir aydır filan pek girmiyordum ama bu hafta başından beri burdayım baya komik eğlenceli kişiler var
iltifatmı ettin hakaretmi anlamadım ama sanırım iltifatOndan önce Haziran temmuzda hamile kalmak isteyenler vardı ya genelde öğretmen arkadaşlar vardı ama o uzun sürmedi birkaç kişi hamile kaldı sonra sesleri çıkmadı filan ben bir aydır filan pek girmiyordum ama bu hafta başından beri burdayım baya komik eğlenceli kişiler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?