Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar cumartesi bugün Pazartesiyi nasıl beklicem bilemiyorum erken ile yaptım dünde yapmıştım hiç bişey cıkmamıştı galiba dualarım kabul oldu şoktayım
Hayırlı uğurlu olsun cnm sağlıkla gelsin inş bata ne kadar var dün yaptığında çıkmadı bugün mu çıktı demekki 1 gün bile önemli

Hayırlı uğurlu olsun cnm♥♥ sağlıkla gelsin inş bata ne kadar var dün yaptığında çıkmadı bugün mu çıktı demekki 1 gün bile önemli
3 günüm kalmıştı düb yaptım erken olanından cıkmadı hiç birşey yine üzüldüm tabii 3 aydır gözlüyorum çünkü ha bugün ha yarın diye sabah içimde kaldı yapmasam mı yapmasam mı diye ama dedim ki yine negatif olcak boşuma harcamıyım bari cünkü bu testlere sağlam bir para veriyoruz tek tek alınca az geliyor gözüne insanın her neyse dayanamadım yine belki sabah idrarımla görürüm dedim yaptım beklettim ama testin yüzüne bakmadım biliyorum cünkü ne cıkacağını elime aldım ve şoka girdim hala şoktayım inanamıyorum inşallah doğrudur en doğrusunu kan belirleyecek

Acile git ver kanini. P.tesi tekrr verrsin niye bekliosn ki.

Hayırlı olsun cnm ne güzel anın tadın keyfini çıkar

Hayırlı olsun cnm var bbeiş bencede

Ben de bir taraftan temizlik yapıyorum seminere kalmasın diye bir taraftan laf yetiştiriyorum, benim 3. Ay denemenin daha 10 gün kadar var bata ama ağrılarım başladı sanki psikolojik midir nedir
Kolay gelsin canım ben de oğlanı bakıcıya alıştırmaya çalışıyorum. Bata 10 gün varsa psikolojiktir bence beynimiz bizimle oyun oynuyor sanki yaa. İnşallah bu okul dönemini hamiş geçiririz. Biz senle KARABATAK ın topiğinden tanışıyoruz artık orda kimse kalmadı ben de arada burayı okuyorum

Ondan önce Haziran temmuzda hamile kalmak isteyenler vardı ya genelde öğretmen arkadaşlar vardı ama o uzun sürmedi birkaç kişi hamile kaldı sonra sesleri çıkmadı filan ben bir aydır filan pek girmiyordum ama bu hafta başından beri burdayım baya komik eğlenceli kişiler var

Oyleyiz huyumuz kurumasin

Ne ka
iltifatmı ettin hakaretmi anlamadım ama sanırım iltifat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…