Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk sayfaya baktım 29u batmış galiba, erken mi döllenmiş çok erken öğrenmişsin, ilk ovü testini ve gebelik testini kaç gün kala yapmıştın?

Yaaaa ne guzel darisi basima artik

Kizlar hani dr beni p.tesi cagirmisti ya. Ben bugun gidip acilde test yaptrsam mi yoksa yarini mi beklim. Dun yaptm desem dr a kizar mi bana acaba napim ya bi akil verin

Kizlar hani dr beni p.tesi cagirmisti ya. Ben bugun gidip acilde test yaptrsam mi yoksa yarini mi beklim. Dun yaptm desem dr a kizar mi bana acaba napim ya bi akil verin
Dr kimki sana kızacak
Bence tefirgin olmadan yarını bekle kuzum zaten hergün kan testi yaptırarak takip edemezsin endiselenme ve biraz rahat ol bebegin seninle ve sizin icin dünyaya gelecek allahının izniyle

İstersen pazartesiyi bekle canım. Ama çok içinden geliyosa acile gidip yaptır. Beklemek bu işin en zor tarafı. O yüzden içinden geliyosa git, bişey kaybetmezsin canım. Keşke evde kendimiz ölçüm yapabileceğimiz aletlerimiz olsaydı da böyle merak ve sabırsızlığı bir arada yaşamasaydık.

Bekle bence yarın verirsin, doktor tahmini bakar zaten 2 katından fazla olacak işte. Strese sokma kendini boşuna

Dr kimki sana kızacak
Bence tefirgin olmadan yarını bekle kuzum zaten hergün kan testi yaptırarak takip edemezsin endiselenme ve biraz rahat ol bebegin seninle ve sizin icin dünyaya gelecek allahının izniyle❤
Bekle bence yarın verirsin, doktor tahmini bakar zaten 2 katından fazla olacak işte. Strese sokma kendini boşuna
Saoln kizlr ❤beklim o zmn yarini. Ya Allh ya sabir

Canım 2 gün ne zaman doluyorsa o zaman yaptirabilirsi bence.dolduysa acilde de baktirabilirsin.Merakta kalmak da zor.ama seninki 2 katından fazla artmış zaten hiç düşünme bile .artmistir kesin.

Yaptırma canım rahat ol. Ben yarın saat 15 gibi izin alıp özele gideceğim. Ama tahlilimi çalıştığım hastanede yaptırıp gideceğim insAllah. Yapma bence telaş etme

Kızlar aldığım ilaçlardan dolayı reflüm başladı. Bas döbmesi de cabası. Sizde böyle bir şeyler oldu mu? Ne şekilde geçirdiniz

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim bat da yarın eğer olmazsam salı test yapmayı düşünüyorum ama baya ağrım var bakalım sonuç ne olacak
Nasıl sabrediyorsunuz maşallah size, ben 3-4 gün önceden başlıyorum ama benim de ağrılarım başladı alt tarafta kemiklerim ağrıyor yine nedenini anlayamadım ya korunmayı bıraktıktan beri ağrıyor

Canım 2 gün ne zaman doluyorsa o zaman yaptirabilirsi bence.dolduysa acilde de baktirabilirsin.Merakta kalmak da zor.ama seninki 2 katından fazla artmış zaten hiç düşünme bile .artmistir kesin.
En son cuma yaptrmstm iste.aldim randevumu yarina artk. Beklicm.
Özelde mi randeveun?
Hayr cnm devlette simdilk. 3.aydan sonra ozele gecmeyi dusunuorm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…