Inşallah cnm hepimizin ki inşallahYaaa ay hadi ilk seferde olmustur insallah
Aminn kuzum insallahTabiki dunyanin sonu deil. Illa ki olucak bi gun. Simdiden gelmistr insllh mucizen.Rabbim en hayrlsiini en guzlini versin
İlk sayfaya baktım 29u batmış galiba, erken mi döllenmiş çok erken öğrenmişsin, ilk ovü testini ve gebelik testini kaç gün kala yapmıştın?Eki Görüntüle 2301463
Kızlar biliyorsunuz ben hamileyim ☺ elinde gebelik testi olmayıp ovulasyon testi olanlar için nasıl göründüğünü göstermek istedim ama ben ilk öğrendiğimde bu kadar koyu da değildi yani aynı koyuluktaydı ikisi de belki bat bekleyen arkadaşlara yardımcı olur
Yaaaa ne guzel darisi basima artikTeşekkür ederim canım...adet düzensizliği,sivilce,tüylenme vardı...üç çocuğum var hiç birinde zorluk yaşamadım...ikisinde adetim düzensiz olmasına rağmen adet bitiminden itibaren sayarak yumurtlama zamanını denk getirmişsinbiri de güya korunuyorduk hala anlayamıyoruz o nasıl oldu
Dr kimki sana kızacakKizlar hani dr beni p.tesi cagirmisti ya. Ben bugun gidip acilde test yaptrsam mi yoksa yarini mi beklim. Dun yaptm desem dr a kizar mi bana acabanapim ya bi akil verin
Kizlar hani dr beni p.tesi cagirmisti ya. Ben bugun gidip acilde test yaptrsam mi yoksa yarini mi beklim. Dun yaptm desem dr a kizar mi bana acabanapim ya bi akil verin
Bekle bence yarın verirsin, doktor tahmini bakar zaten 2 katından fazla olacak işte. Strese sokma kendini boşunaKizlar hani dr beni p.tesi cagirmisti ya. Ben bugun gidip acilde test yaptrsam mi yoksa yarini mi beklim. Dun yaptm desem dr a kizar mi bana acabanapim ya bi akil verin
Dr kimki sana kızacak
Bence tefirgin olmadan yarını bekle kuzum zaten hergün kan testi yaptırarak takip edemezsin endiselenme ve biraz rahat ol bebegin seninle ve sizin icin dünyaya gelecek allahının izniyle❤
İstersen pazartesiyi bekle canım. Ama çok içinden geliyosa acile gidip yaptır. Beklemek bu işin en zor tarafı. O yüzden içinden geliyosa git, bişey kaybetmezsin canım. Keşke evde kendimiz ölçüm yapabileceğimiz aletlerimiz olsaydı da böyle merak ve sabırsızlığı bir arada yaşamasaydık.
Saoln kizlr ❤beklim o zmn yarini.Bekle bence yarın verirsin, doktor tahmini bakar zaten 2 katından fazla olacak işte. Strese sokma kendini boşuna
Canım 2 gün ne zaman doluyorsa o zaman yaptirabilirsi bence.dolduysa acilde de baktirabilirsin.Merakta kalmak da zor.ama seninki 2 katından fazla artmış zaten hiç düşünme bile .artmistir kesin.Kizlar hani dr beni p.tesi cagirmisti ya. Ben bugun gidip acilde test yaptrsam mi yoksa yarini mi beklim. Dun yaptm desem dr a kizar mi bana acabanapim ya bi akil verin
Benmde yarn hakkimizda hayirlisi olsn ınsallhBen takvimi totem için yapmıştım bat günüm yarın canım inşallah hamileyimdir de birlikte takip ederiz
Özelde mi randeveun?Kizlar hani dr beni p.tesi cagirmisti ya. Ben bugun gidip acilde test yaptrsam mi yoksa yarini mi beklim. Dun yaptm desem dr a kizar mi bana acabanapim ya bi akil verin
inşallah en kısa zamanda en hayırlısındanYaaaa ne guzel darisi basima artik
Yaptırma canım rahat ol. Ben yarın saat 15 gibi izin alıp özele gideceğim. Ama tahlilimi çalıştığım hastanede yaptırıp gideceğim insAllah. Yapma bence telaş etmeKizlar hani dr beni p.tesi cagirmisti ya. Ben bugun gidip acilde test yaptrsam mi yoksa yarini mi beklim. Dun yaptm desem dr a kizar mi bana acabanapim ya bi akil verin
Ne ilaçı kullanıyorsun?Kızlar aldığım ilaçlardan dolayı reflüm başladı. Bas döbmesi de cabası. Sizde böyle bir şeyler oldu mu? Ne şekilde geçirdiniz
İnşallah canımİnsallahhhgüzel haberlerinizi bekliyorum
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim bat da yarın eğer olmazsam salı test yapmayı düşünüyorum ama baya ağrım var bakalım sonuç ne olacak10 ay lik evliyim ilk bu ay denedik bizde
Nasıl sabrediyorsunuz maşallah size, ben 3-4 gün önceden başlıyorumHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim bat da yarın eğer olmazsam salı test yapmayı düşünüyorum ama baya ağrım var bakalım sonuç ne olacak
En son cuma yaptrmstm iste.aldim randevumu yarina artk. Beklicm.Canım 2 gün ne zaman doluyorsa o zaman yaptirabilirsi bence.dolduysa acilde de baktirabilirsin.Merakta kalmak da zor.ama seninki 2 katından fazla artmış zaten hiç düşünme bile .artmistir kesin.
Hayr cnm devlette simdilk. 3.aydan sonra ozele gecmeyi dusunuormÖzelde mi randeveun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?