Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elimde 1 tane test var canım onu da erkenden harcamak istemedim eğer hamile değilsem hem ovu hem gebelik testi sipariş edicem netten. Bir de yumurtlamanın üzerinden 11 geçmiş daha çıkmaz 13 gün iyidir diye düşündüm. Ağrılar mahvetti beni de yaaa acaba benimki de korunmayı bırakınca mı başladı?

Olabilir, hazirana kadar bu kadar ağrımıyordu benim de baya etkili yani, embriyo rahime tutunamıyor mu diye düşünüyorum kafamda senaryo yazıyorum işte

Olabilir, hazirana kadar bu kadar ağrımıyordu benim de baya etkili yani, embriyo rahime tutunamıyor mu diye düşünüyorum kafamda senaryo yazıyorum işte
Ah biz kadınlar hemen başlıyoruz demi senaryolar yazmaya... Ben de hem adet olcam diyorum bi yandan da hamileysem şu zaman doğacak diye geziniyorum ortalıkta

İyi pazarlar kızlar. Bneim bat 28 i. Ama sanırım olmadı karnım adet olucakmışım gibi ağrıyo

İlk sayfaya baktım 29u batmış galiba, erken mi döllenmiş çok erken öğrenmişsin, ilk ovü testini ve gebelik testini kaç gün kala yapmıştın?
Yok bat 23 yazıyo ama düzensizdi benim adetim sat 19 temmuzdu 16sinde yaptım testi silik çıktı 18 sinde kan verdim 43 çıktı ovulasyon testi kullandım ben 6sı pik yaptı 7si çatladı 10 gün sonra öğrenmiş oldum yani testle

Evet erken öğrenmişsin, peki 16sındaki ovü testi buna yakın bir koyuluk muydu, bir de belirtilerini söylemiş miydin daha önce?

Evet erken öğrenmişsin, peki 16sındaki ovü testi buna yakın bir koyuluk muydu, bir de belirtilerini söylemiş miydin daha önce?
Yok bu kadar koyu değildi bundan daha açıktı ikisi de aynı renk gibiydi. Belirtim de adetime 1 hafta kala göğüs uçlarım adet olucakmışım gibi hassaslaştı şişkinlik çok oldu bende bide adet olucakmışım gibi kasık ağrısı oldu testi yapıcağım gün de beyaz kremsi akıntım oldu ama bir hafta sürdü bu belirtilerim de şimdi sadece göğüs ucu hassasiyetim var başka da bir belirti yok bende bazen hamile olduğumu bile unutuyorum o derece

İyi pazarlar kızlar. Bneim bat 28 i. Ama sanırım olmadı karnım adet olucakmışım gibi ağrıyo

Hemen ümitsizliğe kapılma canım. Benimde 28’i ve hiç belirti yok. Hatta dün test yaptım negatif. Ama daha 28’ine var. O yüzden ümidini kaybetme. Bekleyelim bakalım, belli olmuyo bu işler

Hemen ümitsizliğe kapılma canım. Benimde 28’i ve hiç belirti yok. Hatta dün test yaptım negatif. Ama daha 28’ine var. O yüzden ümidini kaybetme. Bekleyelim bakalım, belli olmuyo bu işler
Sabah yapçam cnm test bakalım varsa çıkar heralde

Sağol anlattığın için, hayırlı olsun sağlıkla alırsın inş kucağına..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…