Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tebrikler canım :) ben de bu ay ovülasyonu kaçırmışım. bugün adet oldum maalesef. artık 15 eylülde bir sonraki yumurtlama. inşallah ben de bir gün o mutluluğu yaşayabilirim

Kizlar beta hcg 29.3 çıktı acil de baktirdik
Cnmmm çok sevindim, gözünaydın, bana normal gibi geldi daha 5gün var diyosunbenim hazirandaki kimyasalda, 4gün kala 5.4çıkmıştı,2gün sonra 0a düşmüştü, senin gayet iyi geldi bana, artıcak değerin inanıyorum, sende inan güzel düşün ve bolbol dua et, streslenme etkileme bünyeni,2gün sonraki artışını merakla bekliyorum, sakın herşey kesinlik kazanmadan eşin neysede, başka kimseye bahsetme yakınlarından, inşallah hayırlısıyla gelsin bebiş haberi

Kizlar ya sinirim bozuluo tam 52 gun oldu adet olmayali ilaclari iciorum ama tık yok gecikme tam 21 gun oldu nie adet olmuorum ya hayatimda ilkkez bole bisey yasiorum ve 3 gundur belim resmen kopuo cok kotuyum yatsam agrio kalksam agrio krem fln suruorum gecsin die hic etki bile etmio nasil bisey yasiorum anlamadimki bn .s persembeye kadar hala bisey olmazsa hastaneye tekrar gitmeyi dusunuorum bu sefer farkli bi yere gidicem resmen ölum oldu milletin bi guj geciokio 5 gun gecio 21 gun ne ya gebelikde yok bisey de yok anlamadim

hamile olmadığına emin misin canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…