Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gecen hafta doktor yok dedi adet sokturucu verdi cuma gunu basladim ama tık yok sadece belim agrio gogusler bide olsa kanda cikardi
geç döllenmeyse çıkmayabilir...ilaca rağmen gelmemesi de ayrı bir muamma...inşallah hakkında hayırlısı olur...hangi ilacı kullandın adetin gelmesi için

Gecen hafta doktor yok dedi adet sokturucu verdi cuma gunu basladim ama tık yok sadece belim agrio gogusler bide olsa kanda cikardi
Canım acaba hamilemisin çünkü normal bi durum değil bu ben söktürücü içip hemen adet olmuştum zamanında

Ay inşallah Rabbim nasip etsin :)

Canim ben söjtürucü bittikten 10gün sonra regli oldum. Bu arada diger forumda bir arkadas regli gecikti diye doktora gitmisti doktor kan testi yapmis negatifmis.doktor tarlusal vermisti söktürücü olarak ictigi halde regli olamayinca test yapiyorki hamile.

Canım benim inşallah vardır ama boş umutlarda insanın Çan’ını daha çok sıkıyor allahım tüm isteyenlere versin bende dahil ama bekle gelir canım kan da da negatif çıkmış çünkü

Canım Baya geçmiş hakkaten ama çok stres yapıp sıkılma belki stres yaptıkça da gecikti git başka doktora inşallah çok daha geçmeden olursun Gerçekten olmayınca insan önüne de bakamıyor ayrı bi stres ama inşallah düzelir canım düzene girer

Gunaydin bugun benmde regl gunum bakalm bizi neler bekliyor

Hadi bakalım inşallah canım sen de bize güzel haberi ver arkanızdan da biz eylüldekiler gelelim

Günaydın canım benim de bugün inşallah gelmez kırmızılar.... Adet olmazsam yarın test yapıcam sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun?

Günaydın canım benim de bugün inşallah gelmez kırmızılar.... Adet olmazsam yarın test yapıcam sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun?

İnşallah korkudan lavaboya gidemiyorum Ben bata 4 gün kala test yaptım negatif çıktı kendime söz verdim eğer o güne kadar olmazsam çarşambayı bekleyeceğim Bir daha negatif görmek istemiyorum

İnşallah korkudan lavaboya gidemiyorum Ben bata 4 gün kala test yaptım negatif çıktı kendime söz verdim eğer o güne kadar olmazsam çarşambayı bekleyeceğim Bir daha negatif görmek istemiyorum

Eklentiler

• 33E73A8C-9633-4134-9927-2F9CAAA5F270.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 35
  • 7F18554C-1E4D-49D4-8184-62E4082A5D2C.webp
    97,3 KB · Görüntüleme: 25
İnşallah görmezsin bebiş haberiyle mutlu olursun oluruz hepimiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…