Gecen hafta doktor yok dedi adet sokturucu verdi cuma gunu basladim ama tık yok sadece belim agrio gogusler bide olsa kanda cikardihamile olmadığına emin misin canım
geç döllenmeyse çıkmayabilir...ilaca rağmen gelmemesi de ayrı bir muamma...inşallah hakkında hayırlısı olur...hangi ilacı kullandın adetin gelmesi içinGecen hafta doktor yok dedi adet sokturucu verdi cuma gunu basladim ama tık yok sadece belim agrio gogusler bide olsa kanda cikardi
Canım acaba hamilemisin çünkü normal bi durum değil bu ben söktürücü içip hemen adet olmuştum zamanındaGecen hafta doktor yok dedi adet sokturucu verdi cuma gunu basladim ama tık yok sadece belim agrio gogusler bide olsa kanda cikardi
Ay inşallah Rabbim nasip etsin :)Günaydın kızlar, sürekli okuyorum yazdıklarınızı hamilelik haberi alan arkadaşların sevinçlerini yaşıyorum regl olanların hayal kırıklıklarını
Bugün regl günüm ve duadayım güzel haberler alayım diye bu hafta
Gecen hafta doktor yok dedi adet sokturucu verdi cuma gunu basladim ama tık yok sadece belim agrio gogusler bide olsa kanda cikardi
Canım benim inşallah vardır ama boş umutlarda insanın Çan’ını daha çok sıkıyor allahım tüm isteyenlere versin bende dahil ama bekle gelir canım kan da da negatif çıkmış çünküGecen hafta doktor yok dedi adet sokturucu verdi cuma gunu basladim ama tık yok sadece belim agrio gogusler bide olsa kanda cikardi
Canım Baya geçmiş hakkaten ama çok stres yapıp sıkılma belki stres yaptıkça da gecikti git başka doktora inşallah çok daha geçmeden olursunKizlar ya sinirim bozuluo tam 52 gun oldu adet olmayali ilaclari iciorum ama tık yok gecikme tam 21 gun oldu nie adet olmuorum ya hayatimda ilkkez bole bisey yasiorum ve 3 gundur belim resmen kopuo cok kotuyum yatsam agrio kalksam agrio krem fln suruorum gecsin die hic etki bile etmio nasil bisey yasiorum anlamadimki bn .s persembeye kadar hala bisey olmazsa hastaneye tekrar gitmeyi dusunuorum bu sefer farkli bi yere gidicem resmen ölum oldu milletin bi guj geciokio 5 gun gecio 21 gun ne ya gebelikde yok bisey de yok anlamadim
Gunaydin bugun benmde regl gunum bakalm bizi neler bekliyorGünaydın kızlar, sürekli okuyorum yazdıklarınızı hamilelik haberi alan arkadaşların sevinçlerini yaşıyorum regl olanların hayal kırıklıklarını
Gözün aydn canmKizlar beta hcg 29.3 çıktı acil de baktirdik
Hadi bakalım inşallah canım sen de bize güzel haberi verGünaydın kızlar, sürekli okuyorum yazdıklarınızı hamilelik haberi alan arkadaşların sevinçlerini yaşıyorum regl olanların hayal kırıklıklarını
Günaydın canım benim de bugün inşallah gelmez kırmızılar.... Adet olmazsam yarın test yapıcam sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun?Günaydın kızlar, sürekli okuyorum yazdıklarınızı hamilelik haberi alan arkadaşların sevinçlerini yaşıyorum regl olanların hayal kırıklıklarını
Gözün aydın canım değerin kat kat artsın inşallahKizlar beta hcg 29.3 çıktı acil de baktirdik
Gunaydin bugun benmde regl gunum bakalm bizi neler bekliyor
Hadi bakalım inşallah canım sen de bize güzel haberi verarkanızdan da biz eylüldekiler gelelim
Günaydın canım benim de bugün inşallah gelmez kırmızılar.... Adet olmazsam yarın test yapıcam sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun?
İnşallah korkudan lavaboya gidemiyorumBen bata 4 gün kala test yaptım negatif çıktı kendime söz verdim eğer o güne kadar olmazsam çarşambayı bekleyeceğim Bir daha negatif görmek istemiyorum
İnşallah görmezsin bebiş haberiyle mutlu olursun oluruz hepimizİnşallah korkudan lavaboya gidemiyorumBen bata 4 gün kala test yaptım negatif çıktı kendime söz verdim eğer o güne kadar olmazsam çarşambayı bekleyeceğim Bir daha negatif görmek istemiyorum
Kızlar sizce bu tes bozuk mu önce silik çıktı sonra koyulaştı bi kaş saat sonra tam atacakken testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?