Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim cnm saolasin darısı size olsun inşallah sağlıklı bir gebeliktirçok merakliyim heyecanliyim

Insallah cnm stres flnolamiorumki belim agrio bide yogunluk var strese bile giremiom gebelik suphesi olsa stres yaparim belki uf öle

Hadi be ilgincmis cnm belin agriomuydu cok fazla geciktiginde , ilac sonucda bebege zarar vermezmi ki ? Hayirlisi olsun rabbimden persembe gidiyim ilac bittikden sonra 10 gun sayiyim olmazsam yine giderim o zmn ilac bitiminden 2 gun sonra gidicemtim bnde hastaneye

geç döllenmeyse çıkmayabilir...ilaca rağmen gelmemesi de ayrı bir muamma...inşallah hakkında hayırlısı olur...hangi ilacı kullandın adetin gelmesi için
Cok merak ediorum dielimki gec dollenme bebege zarar verkesmi ilac ? Zaten dusurur veya snradan bisey cikmazmi ? Tarlusal 5mg ilac

N Nana Ana nie listeden silion arada ugrarim demistim kiz hemen bni yok sayiyon birakmam bu topigi yaz o raya 6 temmuz arada gelir kaynatirim sonra kaybolurum

Insallah cnm stres flnolamiorumki belim agrio bide yogunluk var strese bile giremiom gebelik suphesi olsa stres yaparim belki uf öle
Umarım bir an önce gelir Yaa kızlar bu arada ben reglin 17. Günündeyim leke gelmiş kahverengi desen değil açık pembe desen o da değil kırmızı gibi acaba regl mi oluyorum tekrardan ama daha nerdeyse 10 gün var regl e bu ne demek şimdi kafam çok karıştı yardımcı olun lütfen korkmaya başladım yerleşme kanaması değil sanki erken regl ise bir sorun var ki bu kadar erken oldu bu ne demek yaa

Belki yerlesmedir bazi arkadaslar ikikez gorebilio bilemedim

Canim benim cok fecikmisti doktor 3 tane igneyi ayni anda karistirip vurdurdu yinede olamadim sonra tarlusal ictim.10.günü reglim geldi. Bana taze yesilcay cok iyi geliyor sökturmek icin. Evet o ilaclarin hamilelikre kullanimi düsüklere falan neden olabiliyormus ama olmayadabiliyor . Yinede dikkat etmeli .

Ilac biteli kacgün oldu canim.

En yakin zamanda bebegini alirsin insallah kucagina

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…