Teşekkür ederim cnm saolasin darısı size olsun inşallah sağlıklı bir gebeliktirçok merakliyim heyecanliyimCnmmm çok sevindim, gözünaydın, bana normal gibi geldi daha 5gün var diyosunbenim hazirandaki kimyasalda, 4gün kala 5.4çıkmıştı,2gün sonra 0a düşmüştü, senin gayet iyi geldi bana, artıcak değerin inanıyorum, sende inan güzel düşün ve bolbol dua et, streslenme etkileme bünyeni,2gün sonraki artışını merakla bekliyorum, sakın herşey kesinlik kazanmadan eşin neysede, başka kimseye bahsetme yakınlarından, inşallah hayırlısıyla gelsin bebiş haberi
İnşallah görmezsin bebiş haberiyle mutlu olursun oluruz hepimiz
Inşallah canım benim çok teşekkür ederimGözün aydın canım değerin kat kat artsın inşallah
Yok diolar cnm bnm bilmiorum persemve bi daha kan vercemCanım acaba hamilemisin çünkü normal bi durum değil bu ben söktürücü içip hemen adet olmuştum zamanında
Insallah cnm stres flnolamiorumki belim agrio bide yogunluk var strese bile giremiom gebelik suphesi olsa stres yaparim belki uf öleCanım Baya geçmiş hakkaten ama çok stres yapıp sıkılma belki stres yaptıkça da gecikti git başka doktora inşallah çok daha geçmeden olursunGerçekten olmayınca insan önüne de bakamıyor ayrı bi stres ama inşallah düzelir canım düzene girer
Bakalim bklicm amin insallah cnmCanım benim inşallah vardır ama boş umutlarda insanın Çan’ını daha çok sıkıyor allahım tüm isteyenlere versin bende dahil ama bekle gelir canım kan da da negatif çıkmış çünkü
Hadi be ilgincmis cnm belin agriomuydu cok fazla geciktiginde , ilac sonucda bebege zarar vermezmi ki ? Hayirlisi olsun rabbimden persembe gidiyim ilac bittikden sonra 10 gun sayiyim olmazsam yine giderim o zmn ilac bitiminden 2 gun sonra gidicemtim bnde hastaneyeCanim ben söjtürucü bittikten 10gün sonra regli oldum. Bu arada diger forumda bir arkadas regli gecikti diye doktora gitmisti doktor kan testi yapmis negatifmis.doktor tarlusal vermisti söktürücü olarak ictigi halde regli olamayinca test yapiyorki hamile.
Cok merak ediorum dielimki gec dollenme bebege zarar verkesmi ilac ? Zaten dusurur veya snradan bisey cikmazmi ? Tarlusal 5mg ilacgeç döllenmeyse çıkmayabilir...ilaca rağmen gelmemesi de ayrı bir muamma...inşallah hakkında hayırlısı olur...hangi ilacı kullandın adetin gelmesi için
Bi git bakalım canımYok diolar cnm bnm bilmiorum persemve bi daha kan vercem
Umarım bir an önce gelirInsallah cnm stres flnolamiorumki belim agrio bide yogunluk var strese bile giremiom gebelik suphesi olsa stres yaparim belki uf öle
Belki yerlesmedir bazi arkadaslar ikikez gorebilio bilemedimUmarım bir an önce gelirYaa kızlar bu arada ben reglin 17. Günündeyim leke gelmiş kahverengi desen değil açık pembe desen o da değil kırmızı gibi acaba regl mi oluyorum tekrardan ama daha nerdeyse 10 gün var regl e bu ne demek şimdi kafam çok karıştı yardımcı olun lütfen korkmaya başladım yerleşme kanaması değil sanki erken regl ise bir sorun var ki bu kadar erken oldu bu ne demek yaa
Belki yerlesmedir bazi arkadaslar ikikez gorebilio bilemedim
Bilmiyorum canım ya değil sankiBelki yerlesmedir bazi arkadaslar ikikez gorebilio bilemedim
Hadi be ilgincmis cnm belin agriomuydu cok fazla geciktiginde , ilac sonucda bebege zarar vermezmi ki ? Hayirlisi olsun rabbimden persembe gidiyim ilac bittikden sonra 10 gun sayiyim olmazsam yine giderim o zmn ilac bitiminden 2 gun sonra gidicemtim bnde hastaneye
Hadi be ilgincmis cnm belin agriomuydu cok fazla geciktiginde , ilac sonucda bebege zarar vermezmi ki ? Hayirlisi olsun rabbimden persembe gidiyim ilac bittikden sonra 10 gun sayiyim olmazsam yine giderim o zmn ilac bitiminden 2 gun sonra gidicemtim bnde hastaneye
kızlar selam
bende katılmak isterim aranıza
eğer kabul ederseniz
2 yıllık evliyim
4 aydır deniyoruz henüz gebelik oluşmadı
2 günüm kaldı bata
ama lekem geldi dün
sabah test yaptım hiçbirşey çıkmadı
benim öyküm de böyle
Bence de hamilesin. Şuan hamileliğin çok erken döneminde olabilirsin. Testler hcg çok düşük olduğunda bile algılıyor.Oldu ama silik hayalet gibi sonra gitgide koyulaştı
Egwr laboquick markayla yapmışsan 2. Çizgi 5 saat sonra bile çıkmıyor.Testi unutmuşum lavabo kenarında 1 saat sonra falan baktım evet çizgi oluşmuştu ama bozukta olabilir tabi muhtemel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?