Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazmıştım yukarlarda bugün adetimin 17. Günü sabah lekelenme oldu ama çok azdı bu adet başlangıcı mı yoksa yerleşmemi ki adet olsa çok erken henüz 10 gün var daha
Canisi bunu biz bilemeyiz ki . Zamn gectikce takip et bklm dewami gelmzse insllh yerlesmedir

Canisi bunu biz bilemeyiz ki . Zamn gectikce takip et bklm dewami gelmzse insllh yerlesmedir
İnşallah canım çünkü adet bu kadar erken olmaz ki bu hafta içi çalışıyorum ve çok yoğunum doktora gidemem yoksa gider sorardım rahatlatırdım kendimi

İnşallah canım çünkü adet bu kadar erken olmaz ki bu hafta içi çalışıyorum ve çok yoğunum doktora gidemem yoksa gider sorardım rahatlatırdım kendimi
Simdi gitme zaten. Bisey belli olmaz bence. Dewami gelmzse bikac gun sonra test yap insllh vardr

Oof günler geçmiyor ki test yapalım
En sinir olduğum şey önceden test yapmak ama bu sefer çok kararlıyım kesinlikle önceden test yapmayacağım zaten zınk diye günü gününe saati saatine olurum kesin yine

Ayy inşallah canım ya ama adet sancısı gibi de sancı var karnımda ovu takibi yapmadığım İçin yumurtlama zamanını da bilmiyorum ki 5-6 gün geçmiş mi diyebileyim

Yumurtlama ağrısı da olabilir kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Ovulasyon testi satın alıp takip edersen gebelik için verimli günlerini de kaçırmamış olursun. Kendini kendin keşfetmen lazım maalesef

Simdi gitme zaten. Bisey belli olmaz bence. Dewami gelmzse bikac gun sonra test yap insllh vardr
İnşallah hemşom ama beni düşündürten şey yumurtlamanın üstünden çok geçmedi ki yerleşme olsa bu biraz geçmesi lazım değil mi erken mi yumurtladım acaba 8. 12. Ve 16. Günleri değerlendirdik sanmıyorum ya sanki yerleşme değil takibi yapacam bakalım yoğun olarak gelecek mi

Belki de erken yumurtlamissindr Allh bilir artk orasini.cok can sıkıcı ben de ona benzer yasadim iki defa

Saol canisi cok tsk ederm sana da bu ay gelir insllh melegin ❤
Nana ortalrda yok bugun napiosa artk lorigin de basi kalabalik. Ordu var basinda bikac gunluk olmicak buralrda.
Sen de ii calis bu ay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…