Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sperm sayısı 10,00 ml ve ileri hareketlilik sadece %1 6 aydır istiyoruz olmuyor.. 3 aylık ilaç tedavisi verdi doktor ama oda kesin konuşmadı
Benim eşimin geçen yılki testinde sayı 69 ml ama ileri hızlı hareket yüzde %0 dı, o ay hamile kalmıştım yavaş hareketli ve yerinde hareketli toplam %9 civarıydı net hatırlamıyorum ya testi beklettiler spermler öldü yada sayısı çok az olmadığı için bilmiyorum

yaaa canım.. nasıl umud oluyorsunuz.. ne mutlu sana... keşke bende senin gibi olsam.. günden güne eriyorum

Bugundu gidemedim esim sabah erknden ise gitti. Geldginde gecmisti randevu saati sinirlndim ben de gitmedim daha da. Zaten gitseydim de fis kalmamistr kesin.
Anladım canm. Ben daha Dr a da gitmedim. Devlet hastanesinin acilinde verdim kanı hep. Yarım saate cıkıyo sonuç. Dr a ne zaman giderim bilemiyorum. Daha erken diye bekliyorum öyle. Kollar delik teşik oldu kan vermekten de

Anladım canm. Ben daha Dr a da gitmedim. Devlet hastanesinin acilinde verdim kanı hep. Yarım saate cıkıyo sonuç. Dr a ne zaman giderim bilemiyorum. Daha erken diye bekliyorum öyle. Kollar delik teşik oldu kan vermekten de
Sen folik asite basladin mii. Ben de artk ne zmn giderim bilmiorm. Almadysan eczanye git folik asit al.

yaaa canım.. nasıl umud oluyorsunuz.. ne mutlu sana... keşke bende senin gibi olsam.. günden güne eriyorum
Hiç kendini yıpratma elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış. Bizim 1 Eylül’de sonuç çıktı hemen keçiboynuzu kürü yaptık gece beklemiş inciri sabah yedi opstravent diye bir ilaç kullandı dr vermişti, bir de ilişki sonrası ayaklarını dik hemen duş alma sperm problemi olanlarda bence etkili bir yöntem. 20 eylülde hamile olduğumu öğrendim sonuçta bebeğimi kaybettim ama başka problemler çıktı

yapıyoruz canım.. bir aydır keçiboynuzu özü, çakşır suyu, muz, bitter çikolata.. bekletilmiş incir.. hepsini yapıyoruz.. bakalım nasip kısmet.. inşallah sanada en sağlıklı şekilde nasip olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…