- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
sperm sayısı 10,00 ml ve ileri hareketlilik sadece %1İnşallah canım senin eşinde ne vardı
Benim eşimin geçen yılki testinde sayı 69 ml ama ileri hızlı hareket yüzde %0 dı, o ay hamile kalmıştım yavaş hareketli ve yerinde hareketli toplam %9 civarıydı net hatırlamıyorum ya testi beklettiler spermler öldü yada sayısı çok az olmadığı için bilmiyorumsperm sayısı 10,00 ml ve ileri hareketlilik sadece %16 aydır istiyoruz olmuyor.. 3 aylık ilaç tedavisi verdi doktor ama oda kesin konuşmadı
yaaa canım.. nasıl umud oluyorsunuz.. ne mutlu sana... keşke bende senin gibi olsam.. günden güne eriyorumBenim eşimin geçen yılki testinde sayı 69 ml ama ileri hızlı hareket yüzde %0 dı, o ay hamile kalmıştım yavaş hareketli ve yerinde hareketli toplam %9 civarıydı net hatırlamıyorum ya testi beklettiler spermler öldü yada sayısı çok az olmadığı için bilmiyorum
Anladım canm. Ben daha Dr a da gitmedim. Devlet hastanesinin acilinde verdim kanı hep. Yarım saate cıkıyo sonuç. Dr a ne zaman giderim bilemiyorum. Daha erken diye bekliyorum öyle. Kollar delik teşik oldu kan vermekten deBugundu gidemedimesim sabah erknden ise gitti. Geldginde gecmisti randevu saati sinirlndim ben de gitmedim daha da. Zaten gitseydim de fis kalmamistr kesin.
Aşılama tüp bişey demedi misperm sayısı 10,00 ml ve ileri hareketlilik sadece %16 aydır istiyoruz olmuyor.. 3 aylık ilaç tedavisi verdi doktor ama oda kesin konuşmadı
Üzülme canım artık tıp ilerledi. Keçiboynuzu kürü kullanıyorlar sizde kullanım çok fayda görüyor herkesAşılama tüp bişey demedi mi
hayır 3 ay sonra birdaha test yapcaksınız dediAşılama tüp bişey demedi mi
Sen folik asite basladin mii. Ben de artk ne zmn giderim bilmiorm. Almadysan eczanye git folik asit al.Anladım canm. Ben daha Dr a da gitmedim. Devlet hastanesinin acilinde verdim kanı hep. Yarım saate cıkıyo sonuç. Dr a ne zaman giderim bilemiyorum. Daha erken diye bekliyorum öyle. Kollar delik teşik oldu kan vermekten de
Hiç kendini yıpratma elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış. Bizim 1 Eylül’de sonuç çıktı hemen keçiboynuzu kürü yaptık gece beklemiş inciri sabah yedi opstravent diye bir ilaç kullandı dr vermişti, bir de ilişki sonrası ayaklarını dik hemen duş alma sperm problemi olanlarda bence etkili bir yöntem. 20 eylülde hamile olduğumu öğrendim sonuçta bebeğimi kaybettim ama başka problemler çıktıyaaa canım.. nasıl umud oluyorsunuz.. ne mutlu sana... keşke bende senin gibi olsam.. günden güne eriyorum
yapıyoruz canım.. bir aydır keçiboynuzu özü, çakşır suyu, muz, bitter çikolata.. bekletilmiş incir.. hepsini yapıyoruz.. bakalım nasip kısmet.. inşallah sanada en sağlıklı şekilde nasip olurHiç kendini yıpratma elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış. Bizim 1 Eylül’de sonuç çıktı hemen keçiboynuzu kürü yaptık gece beklemiş inciri sabah yedi opstravent diye bir ilaç kullandı dr vermişti, bir de ilişki sonrası ayaklarını dik hemen duş alma sperm problemi olanlarda bence etkili bir yöntem. 20 eylülde hamile olduğumu öğrendim sonuçta bebeğimi kaybettim ama başka problemler çıktı
Amin cnm hepimize nasip olur inşyapıyoruz canım.. bir aydır keçiboynuzu özü, çakşır suyu, muz, bitter çikolata.. bekletilmiş incir.. hepsini yapıyoruz.. bakalım nasip kısmet.. inşallah sanada en sağlıklı şekilde nasip olur
Kaç oldu saat yaa bukadar uyku olmazkiiiikInsllh oylediruyumuosa simdiii.
Var gibi ama yinede çok güvenme cnm 10 dk dan sonraya çok güvenmemek lazım inşallah vardirHAYır daha 1 hafta var ama ben şüphelendim yaptım açıkçası
Teşekkürler canım ama 3 tane test yaptım üşündede önce silik sonra koyu çıktı kafam ondan karıştıVar gibi ama yinede çok güvenme cnm 10 dk dan sonraya çok güvenmemek lazım inşallah vardir
Diyorum ki eğer yoksa günlerce beklese de çizgi çıkmaz yanılıyormuyum bilmiyorum kafam karıştıVar gibi ama yinede çok güvenme cnm 10 dk dan sonraya çok güvenmemek lazım inşallah vardir
Bilmiorm ki artkKaç oldu saat yaa bukadar uyku olmazkiiiik
Cikio canm cogunda kuruma cizgisi. Ama sen 3 test yapmissin. 3nde de ciktysa vardir buyuk ihtimlleDiyorum ki eğer yoksa günlerce beklese de çizgi çıkmaz yanılıyormuyum bilmiyorum kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?