Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebegim canım benim benim mantıgım almıyor ayın 6sını cok iyi degerlendirdik ve yum günümdü 30günde bir adet oluyorum gec döllenme olsa 10gün sonra belli olmazmıydı kanda Bugün resmen 20.gün
Belki adetine 3 gün kala felan tekrar yumurtladin o günleri degerlendirdin mi hiç adetine yakın tarihler

galiba yeni tutunuo annesiiii 2 gune bir yap testini bak baklm koyulasack mi. Insllh koyulasir. Kac tane almistin test
O degil kahve akıntı bugünde geldi hemde saydam bir sekilde son bir tane testim var elimde ne zaman degerlendireyim?
Hastaneye gitmek istemiyorum bana yok gibi geliyo imkansız geliyo suanda olması

O degil kahve akıntı bugünde geldi hemde saydam bir sekilde son bir tane testim var elimde ne zaman degerlendireyim?
Hastaneye gitmek istemiyorum bana yok gibi geliyo imkansız geliyo suanda olması
Bole islerde imkansz diye bisey yok at kafandan bi kere.Allh istedi mi olur bebegim. Tekrr geldyse leke git yaptr kan testini cok supheli durumdasin. Belki dr sana progestan verr varsa. Belki tutunmada zorlanio.

Bole islerde imkansz diye bisey yok at kafandan bi kere.Allh istedi mi olur bebegim. Tekrr geldyse leke git yaptr kan testini cok supheli durumdasin. Belki dr sana progestan verr varsa. Belki tutunmada zorlanio.
Testi yapmadan git diyosun yani

Sabah yap testini çizgi çıkar git kan ver böyle belirsizlikle yaşamaktansa ne olduğunu bilmiş ona göre davranmış olursun cnm belirsizlik çok kötü valla insanı iyice deli eder. Inşallah rabbim koymuştur bebisini oraya

Bebegim canım benim benim mantıgım almıyor ayın 6sını cok iyi degerlendirdik ve yum günümdü 30günde bir adet oluyorum gec döllenme olsa 10gün sonra belli olmazmıydı kanda Bugün resmen 20.gün
Canım tek yumurtan olmayabilir yani biri 6.sında çatlar daha küçük olup geriden gelen birkaç gün hatta bir hafta sonra bile çatlayabilir belli olmaz, sen ovü testi yapmış mıydın?

Aslnda diger gun yapman daha mantikli ama yarin yap baklm yine bole cikrsa direk kan testine kos. Hastane aciline ama saglk ocaginda verme
Aslında gec döllenme hakkında bilgisi olan arkadaslar aramızda yokmu bilgi verseler ona göre hareket etsem. Mesela lekelenme bugünde bitmedi birkacgün sonra gitsem daha saglıklı olur gibi ay napayım sasırdım sıkıldım boguldum direkt kana kossam gec döllenmeyse yine kanda cıkmama ihtimali olurmu ya yokmu bilen kimse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…