Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düsündügüm icinmi bilmiy
Canım tek yumurtan olmayabilir yani biri 6.sında çatlar daha küçük olup geriden gelen birkaç gün hatta bir hafta sonra bile çatlayabilir belli olmaz, sen ovü testi yapmış mıydın?
orum yine sol kasık agrıyor
Ovü testi uygulamıyorum canım takvimle kontrol ediyorum yum günlerimi ama uyuyor belirtilerimden anlıyorum ve aynı belirtiler olmamıstı yumdan sonra

Varsa kanda yukselme oluo zaten cnm. Hrkesin degisik oluo gecc dollenmesi.

Benimde öyle hayalet çizgiydi sanki yokla var arası gidip kan verdik hemen siz de verin inşalalh güzel haber alırsınız bide erken gebelik testi yapın isterseniz
Galiba kan versem daha net kafam rahatlayacak ama gec döllenme en uzun kac güne kadar olabilir bunu ögrenebilseydim keske canım senin bat gecmedenmi yapmıstın test? Benim batta gecti cokta umutsuzum cokta daraldım beta hcg adetin ücüncü günü 1.04 bugün adetin 7.günü test silik of

İnsallah canım benim

Sen en iisi sabh erken kalk yap testini. Yine cikrsa bole direk hastanye tm mi

Evet kesinlikle aklın rahat eder olmazsa bu aya yoğunlaşırsın canım ben 8 Ağustos’ta aşılama olmuştum aşılamanın 12. Günü çok silik hayalet gibi çıktı çizgi hemen gidip kan vermiştik 4 yoldur bekleyince Rabbim kimseyi bekletmesin aratmasın Eltimin geç döllenme oldu 10. Günde çıkmıştı diye hatırlıyorum en azından kan versen aklın takılmaz

Allah nasibiyle versin insallah varsa yarın bir kan testi vereyim ben canım tamam

Yemin ederim olmayısından degil birtürlü netlestiremedigimden canım sıkılıyor Belirsizzlikler uzmanı nana oldum cıktım ya
Evt haklisin olmasaydi da hic cikmazdi ama dimii. Dua et tutunsun minigin saglkli sihhatli olsn. Topikce yarina kdar nasil dayancaz

Evt haklisin olmasaydi da hic cikmazdi ama dimii. Dua et tutunsun minigin saglkli sihhatli olsn. Topikce yarina kdar nasil dayancaz
Ayy deme öyle heyecanlanıyorum valla hakkınızı helal edin ciceklerimm yaa kendi kafam corba oldu sizide kendime cektim istemsiz merakta bıraktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…