orum yine sol kasık agrıyorCanım tek yumurtan olmayabilir yani biri 6.sında çatlar daha küçük olup geriden gelen birkaç gün hatta bir hafta sonra bile çatlayabilir belli olmaz, sen ovü testi yapmış mıydın?
Varsa kanda yukselme oluo zaten cnm. Hrkesin degisik oluo gecc dollenmesi.Aslında gec döllenme hakkında bilgisi olan arkadaslar aramızda yokmu bilgi verseler ona göre hareket etsem. Mesela lekelenme bugünde bitmedi birkacgün sonra gitsem daha saglıklı olur gibi ay napayım sasırdım sıkıldım boguldum direkt kana kossam gec döllenmeyse yine kanda cıkmama ihtimali olurmu ya yokmu bilen kimse
Galiba kan versem daha net kafam rahatlayacak ama gec döllenme en uzun kac güne kadar olabilir bunu ögrenebilseydim keske canım senin bat gecmedenmi yapmıstın test? Benim batta gecti cokta umutsuzum cokta daraldım beta hcg adetin ücüncü günü 1.04 bugün adetin 7.günü test silik ofBenimde öyle hayalet çizgiydi sanki yokla var arası gidip kan verdik hemen siz de verin inşalalh güzel haber alırsınızbide erken gebelik testi yapın isterseniz
İnsallah canım benimSabah yap testini çizgi çıkar git kan ver böyle belirsizlikle yaşamaktansa ne olduğunu bilmiş ona göre davranmış olursun cnm belirsizlik çok kötü valla insanı iyice deli eder. Inşallah rabbim koymuştur bebisini oraya
Tmm canım bi doktora gideyim ben acile insallah bakarlar kan testineVarsa kanda yukselme oluo zaten cnm. Hrkesin degisik oluo gecc dollenmesi.
Sen en iisi sabh erken kalk yap testini. Yine cikrsa bole direk hastanye tm miGaliba kan versem daha net kafam rahatlayacak ama gec döllenme en uzun kac güne kadar olabilir bunu ögrenebilseydim keske canım senin bat gecmedenmi yapmıstın test? Benim batta gecti cokta umutsuzum cokta daraldım beta hcg adetin ücüncü günü 1.04 bugün adetin 7.günü test silik of
Simdi mi gidicenTmm canım bi doktora gideyim ben acile insallah bakarlar kan testine
Tmm kuuzumSen en iisi sabh erken kalk yap testini. Yine cikrsa bole direk hastanye tm mi
Galiba kan versem daha net kafam rahatlayacak ama gec döllenme en uzun kac güne kadar olabilir bunu ögrenebilseydim keske canım senin bat gecmedenmi yapmıstın test? Benim batta gecti cokta umutsuzum cokta daraldım beta hcg adetin ücüncü günü 1.04 bugün adetin 7.günü test silik of
Yok canım yarın giderim kocisinde haberi olmasın yoksa bisey üzülür zatenSimdi mi gidicen
Allah nasibiyle versin insallah varsa yarın bir kan testi vereyim ben canım tamamEvet kesinlikle aklın rahat eder olmazsa bu aya yoğunlaşırsın canım ben 8 Ağustos’ta aşılama olmuştum aşılamanın 12. Günü çok silik hayalet gibi çıktı çizgi hemen gidip kan vermiştik 4 yoldur bekleyince Rabbim kimseyi bekletmesin aratmasınEltimin geç döllenme oldu 10. Günde çıkmıştı diye hatırlıyorum en azından kan versen aklın takılmaz
Ole yap o zmn cnm. Hic modunu dusurme sen de.Rabbim hayrlisini versnYok canım yarın giderim kocisinde haberi olmasın yoksa bisey üzülür zaten
Yemin ederim olmayısından degil birtürlü netlestiremedigimden canım sıkılıyorOle yap o zmn cnm. Hic modunu dusurme sen de.Rabbim hayrlisini versn
Evt haklisinYemin ederim olmayısından degil birtürlü netlestiremedigimden canım sıkılıyorBelirsizzlikler uzmanı nana oldum cıktım ya
Ayy deme öyle heyecanlanıyorumEvt haklisinolmasaydi da hic cikmazdi ama dimii. Dua et tutunsun minigin saglkli sihhatli olsn. Topikce yarina kdar nasil dayancaz
Kalbimiz seninle kuzum❤❤
Canım gelişme mi var nolduAyy deme öyle heyecanlanıyorumvalla hakkınızı helal edin ciceklerimm yaa kendi kafam corba oldu sizide kendime cektim istemsiz merakta bıraktım
İnşallah canımOoo masllh guzl guzl olgunlassin dollensiin
Bat 7. Günü sonuc bu yine netlesen birseyim yok canımCanım gelişme mi var noldu
Ciddi misin canım olabilir mi hala da Yok bişey biliyor musun sabah geldi o kadar ve çok da az geldi adet olsa dökülürdü dimi ki zaten adete daha 10 gün var mümkün değilYumurtlama döneminde olabilirsin canım iyi degerlendir bu günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?