Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ciddi misin canım olabilir mi hala da Yok bişey biliyor musun sabah geldi o kadar ve çok da az geldi adet olsa dökülürdü dimi ki zaten adete daha 10 gün var mümkün değil
Gec yumurtluyor olabilirsin canım neden olmasın oda bir yumurtlama belirtisi pembe tonları akıntı sen calıs bu gece bol bol

Ben yaşadım 2 kez gec döllenme. Son adete göre yumurta çok gec çatlayıp döllenme olmuş olma ihtimali var.

Kızlar merhabaa dün beklenen edet günümdü uzun zamandır bebek çalışması yaptığımız için adetin ilk günü sabah test yaptım belirgin şekilde pozitif çıktı. O gün çok açık kahverengi lekelenmem oldu. Bugün adetin 2. Günü bugünde akşam saatlerinde koyu kahve lekelenme oldu hatta kırmızıya yakın. Adet mi olucam acaba belim adet olacak gibi ağrıyor. tutunamamasından çok korkuyorum ne olur dua edin doktora da gidemedim

Eklentiler

• 52E53BBE-96C5-4668-9CD8-6DAD89187AFF.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 30
İnsallah tutunmustur tatlım agrıların devam etmesi normal lekelenmelerde normal diye biliyorum yarın doktora git bugünde kendini dinlendir yorma kendini hakkında hayırlısı olsun insallah

Canım kırmızıya yakın lekelenmen varsa doktora gitmen gerekirdi çünkü progestan kullanman lazım, yarın git bence vakit kaybetme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…