Çizgi var yaBat 7. Günü sonuc bu yine netlesen birseyim yok canım
Gec yumurtluyor olabilirsin canım neden olmasın oda bir yumurtlama belirtisi pembe tonları akıntı sen calıs bu gece bol bolCiddi misin canım olabilir mi hala da Yok bişey biliyor musun sabah geldi o kadar ve çok da az geldi adet olsa dökülürdü dimi ki zaten adete daha 10 gün var mümkün değil
Vallahi hayatımda hic bukadar cok dinlenmemistim baska ne yapsam acaba tutunabilmesi icinÇizgi var yabu bebe cok nazlı olur eger olursa soyleyim. Sanırım tutunmaya çalışıo
Ayyyy hadi inşallah canım yaGec yumurtluyor olabilirsin canım neden olmasın oda bir yumurtlama belirtisi pembe tonları akıntı sen calıs bu gece bol bol
Dua edicez canım başka ne yapabilirizVallahi hayatımda hic bukadar cok dinlenmemistim baska ne yapsam acaba tutunabilmesi icinanasına cekecek kesin olursa tabi
Edenlerden etmeyenlerden Allah razı olsun cicekleriimmmm
Estgfrllh cnm ne hakki. Bosuna burda deilzAyy deme öyle heyecanlanıyorumvalla hakkınızı helal edin ciceklerimm yaa kendi kafam corba oldu sizide kendime cektim istemsiz merakta bıraktım
Benim Eltim bugün dedi ki hurma yeDua edicez canım başka ne yapabiliriz.
Ben yaşadım 2 kez gec döllenme. Son adete göre yumurta çok gec çatlayıp döllenme olmuş olma ihtimali var.Galiba kan versem daha net kafam rahatlayacak ama gec döllenme en uzun kac güne kadar olabilir bunu ögrenebilseydim keske canım senin bat gecmedenmi yapmıstın test? Benim batta gecti cokta umutsuzum cokta daraldım beta hcg adetin ücüncü günü 1.04 bugün adetin 7.günü test silik of
İkisindede kan degerlerinde ne zaman belli oldu canım? Battan ne kadar süre sonraBen yaşadım 2 kez gec döllenme. Son adete göre yumurta çok gec çatlayıp döllenme olmuş olma ihtimali var.
İnsallah tutunmustur tatlım agrıların devam etmesi normal lekelenmelerde normal diye biliyorum yarın doktora git bugünde kendini dinlendir yorma kendini hakkında hayırlısı olsun insallahKızlar merhabaa dün beklenen edet günümdü uzun zamandır bebek çalışması yaptığımız için adetin ilk günü sabah test yaptım belirgin şekilde pozitif çıktı. O gün çok açık kahverengi lekelenmem oldu. Bugün adetin 2. Günü bugünde akşam saatlerinde koyu kahve lekelenme oldu hatta kırmızıya yakın. Adet mi olucam acaba belim adet olacak gibi ağrıyor. tutunamamasından çok korkuyorum ne olur dua edin doktora da gidemedim
Insllh senn de melegin gelmistr cnm. Hazrda testin var mi ? Yarin da olmzsan yap sabah
Benim Eltim bugün dedi ki hurma yeyerleşip tutunmasına destek verir dedi hani şu oruç da yenilen hurmadan
Yarin yap bence gorunur insllhVar ama yarın mı sonraki gün mü yapayım bilemedim
Canım kırmızıya yakın lekelenmen varsa doktora gitmen gerekirdi çünkü progestan kullanman lazım, yarın git bence vakit kaybetmeKızlar merhabaa dün beklenen edet günümdü uzun zamandır bebek çalışması yaptığımız için adetin ilk günü sabah test yaptım belirgin şekilde pozitif çıktı. O gün çok açık kahverengi lekelenmem oldu. Bugün adetin 2. Günü bugünde akşam saatlerinde koyu kahve lekelenme oldu hatta kırmızıya yakın. Adet mi olucam acaba belim adet olacak gibi ağrıyor. tutunamamasından çok korkuyorum ne olur dua edin doktora da gidemedim
Eltin sana tuzak olsun diye demiş olmasınBenim Eltim bugün dedi ki hurma yeyerleşip tutunmasına destek verir dedi hani şu oruç da yenilen hurmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?