- 14 Kasım 2015
- 1.470
- 2.568
- 133
Olsun Allah söyletti demekki 2.can geliyorBen iki canlı degilimki
Ama iki canlı annelerimiz var aramızda birimizden birinin duası kabul olur insallah tatlıminsallah
Kız bi evlen cicim ayını yaşa sonra bebiş gelsin nişanlı mısın yoksaHenüz bekarım ama kısmet bu belki bana da bebekle gelirsin 2020, tabii hayırlısıyla
Çokça Amiinn
Kız bi evlen cicim ayını yaşa sonra bebiş gelsin nişanlı mısın yoksa
Rabbim önce hayırlı bi eş nasip etsin o zaman kuzumYok canım bekarım besbekar
Güzel saglıklı yumoş haberiyle gelirsin inşallah sen bide çatlatma iğnesini ol bildiğin gebelik belirtilerini yaşıyorsun cnmBenim perşembeye dr randevum var bklm durumlar ne çıkacak insAllah guzel ilerlemistr bu ilaçlar beni mahfdiyor sanki ya hamile olmadan mide bulantısı tiksinti oldu
Amin Allah razı olsun inşallahRabbim önce hayırlı bi eş nasip etsin o zaman kuzum
Cnm önce özelden iyi Bi doktor bul tüp bebek merkezine gerek yok orda önce yumurta tedavisi yaparlarTam ilgi göstermeleri icin direkt tüp bebek merkezlerine gitmemiz gerekiyor galiba özellerde pek sallamıyor devlet hastaneleride yasta kemale erdi 30u gördük bilmiyorum kuzum durumlarda sıkısık nasıl yapacaz nasıl edecez Allaha bırakıyım isimi o en iyisini bilendirburcusami
Amin cnm CümlemizdenAmin Allah razı olsun inşallah
Ay hadi ya yaşamak sorun değil de sonucu güzel olur insAllah ya boşa olmuş olmaz devamında gebelik haberi de alırım insAllahGüzel saglıklı yumoş haberiyle gelirsin inşallah sen bide çatlatma iğnesini ol bildiğin gebelik belirtilerini yaşıyorsun cnm
İnşâllah cnm Rabbim nasip etsin evladına bi kardeş güzel düşünelim güzel olsun inşallahAy hadi ya yaşamak sorun değil de sonucu güzel olur insAllah ya boşa olmuş olmaz devamında gebelik haberi de alırım insAllah
InsAllah kuzucumİnşâllah cnm Rabbim nasip etsin evladına bi kardeş güzel düşünelim güzel olsun inşallah
Aynen öyle cnmTabisiii . Burda her dert mutluluk konusulur. Tabi Allh dert keder vermesin deehos geldn
İnşallah hayırlısıyla olur cnmEvet canım biryıldır istiyorum bebis olursa ilk olacak
İnşallah hayırlısıyla olur cnm yaSağol cnm amin,,,
Evet kızım sağolsun 3cüyü düşündüren o oldu,, "bana abla diyen kimse olmıycakmı diyerek ağlamıştı 3ay önce, abimin bile ben varım kardeşi, ama benim yok" diye söyleniyodu, nasıl içime işlediyse 9yıldır hiç düşünmeyen ben, mayısta denedik hemen, ilkinde tuttu diye sevinmiştim bata 4gün varken kanda pozitif çıkmıştı ama değer ertesi güne sıfırlandı, tam günümdede adet oldum, kimyasalmış,, sonraki ay fazla değerlendiremedik, tutmadı zaten, geçen ayda kimyasal dı sanırım testte çizgi çıkmıştı ama adet oldum gününde,, bu ay bakalım nolucak merakla bekliyorum, bigün bile şaşmaz reglim maşallah, bigün gecikeyimde heycan yapsın demiyo
9ay sonra atarsın cnm şimdi aman diyim zıplama
Bende mayısta 31oldum, akran sayılırız, naber akrancığım
Valla cnm bazı arkadaşlarımda evlendikten sonra baya bi bebek istemediler evliliğin tadını çıkarıcaz diye, şimdi çok pişmanlar, aynı yaştayız ama senin çocukların kocaman oldu, arkadaş gibi takılıyosunuz, bizde daha tık yok diyolar,
Valla ben sırf bebek sevgim için 19yaşında evlendim, evlendiğim gibi denedim ama 9ay olmadı, boşunamı evlendim ben erkenden diyesim geliyodu eşime
Neyse arka arkaya nasip etti rabb'im. İkiz gibi büyütmüş oldum rahata erdim ama şimdi sanırım silbaştan başlıycam herşeye, kendi kendime kaşınıyomuyum neyim,, ama özledim bebek sevmeyi ne yalan söyliyim çok istiyorummm
Her yerine girdim cikmio bi turluAma başka biyerdenmi atıcaksın videoyu, yoksa galerindemi oda önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?