Hahaaa hayırlısı ne ise o olsun kuzumCanım benim insallah cok sagol
Rabbim seni kızına kavustursun diyesim geldi icimden hadi hayırlısı olsun
Kuzum yaaa hep yazdım başınızı agrittim an tekrar yazayım 5 yıl sebepsiz olmadi benimde bisuru tahlil rahim filmi hatta histereskopi yaptırdım kendi istegimle yine temiz cikti sebepsiz 5 yildan sonra geldi kizimİnsallah bebegim hic sanmıyorum umutlar tükendi gibi amaaaaa yinedeeee
Gebeyiz gebeyiz gebeyizzzzz
Biliyorum kuzummm yok basımızı hasa agrıtmak ne kelime kızarımKuzum yaaa hep yazdım başınızı agrittim an tekrar yazayım 5 yıl sebepsiz olmadi benimde bisuru tahlil rahim filmi hatta histereskopi yaptırdım kendi istegimle yine temiz cikti sebepsiz 5 yildan sonra geldi kizim
Umitsiz olmak yok inss
Canım sen kaç yıllık evlisin yani ne kadar süre düşünmediniz bebek? Ben ilk evlendim 3 ay sonra istedik hemen olmasada 3. Denemede oldu yaşım gençti şimdi hemen olmuyor ya 4,5 yıl korunduk kızım büyüsün dedim ben eşimi dinlemedim ama çok çok pişman oldum yaa..Biliyorum kuzummm yok basımızı hasa agrıtmak ne kelime kızarımumutsuzlukta degil hani olacagını biliyorum elbet ama bıkkınlık darlanmak bunalmak olur ya iste onları en uc noktasında yasıyorum suan galiba Allah sabır versin ben dahil tüm bekleyenlere ve tez zamanda bebislerimizi saglıklı versin bizlere cok amin❤ Rabbim kızınada uzun ömürler ve tontis kardesler versin insallah cicemmm ❤❤
Amin cnm benimBiliyorum kuzummm yok basımızı hasa agrıtmak ne kelime kızarımumutsuzlukta degil hani olacagını biliyorum elbet ama bıkkınlık darlanmak bunalmak olur ya iste onları en uc noktasında yasıyorum suan galiba Allah sabır versin ben dahil tüm bekleyenlere ve tez zamanda bebislerimizi saglıklı versin bizlere cok amin❤ Rabbim kızınada uzun ömürler ve tontis kardesler versin insallah cicemmm ❤❤
Norml ev isi yaptm anlamdim kiSağol kuzummm.
Aman dikkat et cnm ilk 3 ay özellikle hiiic yorma kendini en iyisini yapmissin sonrada yaparsın yeterki minnakimiz iyi olsun
Bende eylülde ragl olursam dr gitcem bakalım bi sorun varmi
Aday varmiHenüz bekarım ama kısmet bu belki bana da bebekle gelirsin 2020, tabii hayırlısıyla
Çokça Amiinn
Olur kuzum o ağrılar ama sen fazlaca dikkat et kendine olduğu kadar artıkNorml ev isi yaptm anlamdim kiuzun sure gidip geldim ayakta kaldm ondan olmus da olabilir.
Insllh senn de bi an once duzene girer de gelir yavrn
Pek farkli deilm galibaAy inşallah canım her anı stres beklemek sabır işi sanırım sende de öyle mi
Hayrlisi olsnHenüz bekarım ama kısmet bu belki bana da bebekle gelirsin 2020, tabii hayırlısıyla
Çokça Amiinn
Kendini belli etsin deOlur kuzum o ağrılar ama sen fazlaca dikkat et kendine olduğu kadar artık
Hadi ya maşallah allah bağışlasın 2 tane evladın var ne güzelİnşallah cnm sağol
Bende dün yaptım zaten tertemizdi, testlere güvenmiyorum ben artık yaa
7gün kala ve 5gün kalada yapmıştım derindede olsa ikincisi belirmişti ama dünkünde saatler sonra bile hiçbişey çıkmadı, test bozuktur diyorum takmıyorum
Evet takmamak en güzeli boşverelim, benim ilk bebişimde 9ay taktım denedik olmadı, 10cu ayda amaan olmazsa olmasın istemiyorum artık dedim, oayda sadece adet bittikten sonraki gün ilişki oldu öylesine bidaha olmadı ev taşınma telaşımız vardı ve ogün hamile kalmışım, 2.ciyede doğum yaptıktan 3ay sonra kazayla kalmışım, onuda doğurdum valla, ellerinden öper bi oğlum var 10yaşında, bide kızım var 9yaşında şimdibu işler gerçekten nasip, rabb'im nezaman dilerse ozaman oluyor, günlere takılmamak stressiz geçirmek en önemlisi
Aynen canım sen kaç yıllıl evlisin ilk bebiş miGelir canım gelir en cok istedigin seyler hic beklemedigin anda gerceklesir Allah büyük
Ooo baska topiklerden istek geliyoor nanacimMerhaba arkadaşlar :) benim adetlerim hep düzensiz geçen ay 2 aya yakın olmadım prolaktin yüksekti ilaç kullandım bugün 35.günüm hala adet olmadım. İlaç biraz düzene sokar diye düşğnmüştüm ama gelen giden yok bugün test yaptım negatif hormon düşmedi mi bilemiyorum ama çok yorulduğumu hissediyorum bazen en azından adetlerim düzenli olsa bari.. sizleri okudum çok eğlencelisiniz moraliniz yüksek ne güzel bende moralimi düzeltmek adına katıldım umarım hamişler vardır aranızda
Ellerine sağlık canım amin inşallah hayırlı zamanda gelsin miniklerimiz. Çalışmaya başlayınca inşallah çok düşünmem tatlımDüzenledim canım bir listeyi kontrol edersin yinede
İnsallah en hayırlı vakitte gelsin yavrularımız ben önümüzdeki ay diye tutturmicam artık zamanı gelince olur nasıl olsasende fazla kasma kendini olurmu cicegim❤
Amaan diyince gobek atasim geldiiBata son 2gün,,3gündür sarı akıntım geliyor, sol kasığımda batma devam ediyor, göğüslerim çok olmasada sızlıyor dokununca acıyor, damarlanmalar çıktı yine, bunlara artık belirti diyemiyorum nedense çünkü kimyasaldada, normaldede, 3aydır bu belirtileri yaşıyorum ben, artık ümidim belirtilerden yana değil, ateş yönteminede 3aydır devam ediyorum ben, ilk defa bu ay regle 2gün varken 36.7 çıktı şaşkınım,, düşmedi ateşim maşallah, inşallahta düşmez, adet ateşim 36.1 ,,,bakalım nolucak, akışına bıraktım olmazsada olmasın amaaaaaan,
Inşallah cnm kese kalp atışı görmeden çok rahat edemicem zatenPek farkli deilm galibarandevuma gidemedim diye dun gece acile gittim baktrdim ben de hcg ye . Ii ki de gittim icim rahatladi. Keseyi de goreydik hayrlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?