Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsallah bebegim hic sanmıyorum umutlar tükendi gibi amaaaaa yinedeeee
Gebeyiz gebeyiz gebeyizzzzz
Kuzum yaaa hep yazdım başınızı agrittim an tekrar yazayım 5 yıl sebepsiz olmadi benimde bisuru tahlil rahim filmi hatta histereskopi yaptırdım kendi istegimle yine temiz cikti sebepsiz 5 yildan sonra geldi kizim
Umitsiz olmak yok inss

Biliyorum kuzummm yok basımızı hasa agrıtmak ne kelime kızarım umutsuzlukta degil hani olacagını biliyorum elbet ama bıkkınlık darlanmak bunalmak olur ya iste onları en uc noktasında yasıyorum suan galiba Allah sabır versin ben dahil tüm bekleyenlere ve tez zamanda bebislerimizi saglıklı versin bizlere cok amin Rabbim kızınada uzun ömürler ve tontis kardesler versin insallah cicemmm

Canım sen kaç yıllık evlisin yani ne kadar süre düşünmediniz bebek? Ben ilk evlendim 3 ay sonra istedik hemen olmasada 3. Denemede oldu yaşım gençti şimdi hemen olmuyor ya 4,5 yıl korunduk kızım büyüsün dedim ben eşimi dinlemedim ama çok çok pişman oldum yaa..

Amin cnm benim
Burda kenetlendik bir olduk dualarim hep bu yonde aklim hep sizlerde inanirmisin en az sizler kadar sizin hamile haberinizi bekliyorum
Ve ins alicaz bu haberide allahım izniyle

Sağol kuzummm.
Aman dikkat et cnm ilk 3 ay özellikle hiiic yorma kendini en iyisini yapmissin sonrada yaparsın yeterki minnakimiz iyi olsun
Bende eylülde ragl olursam dr gitcem bakalım bi sorun varmi
Norml ev isi yaptm anlamdim ki uzun sure gidip geldim ayakta kaldm ondan olmus da olabilir.
Insllh senn de bi an once duzene girer de gelir yavrn

Hadi ya maşallah allah bağışlasın 2 tane evladın var ne güzel inşallah bizlerinde olur dediğin gibi takmayınca oluyor bende artık öyle dicem düşündükçe işin içinden çıkılmıyor sen 3.çocuk mu düşünüyorsun

Ooo baska topiklerden istek geliyoor nanacim N Nana Ana goruon mu qıı
Miknatis gibi cekioz milleti.
Gel dostum geeel sen de geeel. Ii yaptin.

Ellerine sağlık canım amin inşallah hayırlı zamanda gelsin miniklerimiz. Çalışmaya başlayınca inşallah çok düşünmem tatlım

Amaan diyince gobek atasim geldii amaaan aman aman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…