Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5yıllık evlilik 1 yıldır deneme yas 30 isimiz zor bende sorumluluk sahibi olmak istemedim cesaret edemiyordum simdiyse herseyiyle istiyorum onu olmayıncada olmuyor iste neyseki kızın var ama kardeste lazım valla bugün hamile kalsam dogurduktan sonra bende korunma olaylarına bulasmam canım aktıkca gelsin senin yas kac canım

Amin cnm benim
Burda kenetlendik bir olduk dualarim hep bu yonde aklim hep sizlerde inanirmisin en az sizler kadar sizin hamile haberinizi bekliyorum
Ve ins alicaz bu haberide allahım izniyle
İnsallah cicegim be hepimizin bir bebege ihtiyacı var birinci cocuk besinci cocuk hic farketmiyor benim icin rabbim kim istiyorsa tez versin insallah burada 2020yi bebeksiz geciren birtane anne kalmasın insallah cok amin

Sağol cnm amin,,,
Evet kızım sağolsun 3cüyü düşündüren o oldu,, "bana abla diyen kimse olmıycakmı diyerek ağlamıştı 3ay önce, abimin bile ben varım kardeşi, ama benim yok" diye söyleniyodu, nasıl içime işlediyse 9yıldır hiç düşünmeyen ben, mayısta denedik hemen, ilkinde tuttu diye sevinmiştim bata 4gün varken kanda pozitif çıkmıştı ama değer ertesi güne sıfırlandı, tam günümdede adet oldum, kimyasalmış,, sonraki ay fazla değerlendiremedik, tutmadı zaten, geçen ayda kimyasal dı sanırım testte çizgi çıkmıştı ama adet oldum gününde,, bu ay bakalım nolucak merakla bekliyorum, bigün bile şaşmaz reglim maşallah, bigün gecikeyimde heycan yapsın demiyo
Amaan diyince gobek atasim geldii amaaan aman aman
9ay sonra atarsın cnm şimdi aman diyim zıplama
Bende mayısta 31oldum, akran sayılırız, naber akrancığım

Valla cnm bazı arkadaşlarımda evlendikten sonra baya bi bebek istemediler evliliğin tadını çıkarıcaz diye, şimdi çok pişmanlar, aynı yaştayız ama senin çocukların kocaman oldu, arkadaş gibi takılıyosunuz, bizde daha tık yok diyolar,

Valla ben sırf bebek sevgim için 19yaşında evlendim, evlendiğim gibi denedim ama 9ay olmadı, boşunamı evlendim ben erkenden diyesim geliyodu eşime
Neyse arka arkaya nasip etti rabb'im. İkiz gibi büyütmüş oldum rahata erdim ama şimdi sanırım silbaştan başlıycam herşeye, kendi kendime kaşınıyomuyum neyim,, ama özledim bebek sevmeyi ne yalan söyliyim çok istiyorummm

Benim de 30 cnm 23te evlendim 24te anne oldum erken oldu filan dedim sonra ama zorluk çıkarmayan bir çocuk çok şükür, yine de gencim dedim arayı uzun tutmak istedim ama çok pişman oldum kızımın arkadaşlarının kardeşleri var hep söylemekten bıktı çocuk ama elden birşey gelmiyor, sakın korunma birinciden sonra hemen olur inş çünkü kafaya takmayacaksın zaten o durumda, hayırlısıyla gelsin inş şu nazlı bebişler..

Valla canım 19yadında ben kendimi daha bebe olarak görüyordum seninkide iyi cesaretmis rabbim iki evladını nasip etmis ücüncüyüde nasip edecektir insallah az daha sabır tatlım benim

Gelirler yavrum gelirler benim bir arkadasımda uzun süredir evliydi 7yıl kadar olmuyordu cocugu tüp bebekte tutmuyordu
Kendisi en son dua okuyup dagıttı cevresine bende okumustum iki üc sene önce. O sene hamile kaldı. Dün gecede topiklerin birinde dualar görmüstüm dilek duaları bizdemi acaba öyle birsey yapsak burda cokta kisiyiz olurmu olur aslında

Yaaa çok teşekkür ederim inşallah ☺☺
siz 2 canlısınız dualarınız kabul olur ne olur bana da edin, hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur inşallah ❤
Ben iki canlı degilimki

Ama iki canlı annelerimiz var aramızda birimizden birinin duası kabul olur insallah tatlım insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…