Bunda yok gibi. Keşke olsaydı. Çok seviyorum o çizgiyi görmeyiNana sasırdıdünkünde görüyor herhalde yanlıs attıgımda bide buna bak bmbm bende sen yaptın test sandıydım
Hayırlısı olsun insallah sen jelin siparisini verebiliyorsan ver canım preesed jel. Nettende bak. İncirinde kürünü yapma bence hergün birtane tüketsen daha saglıklı olurAnladım kuzumm bu ay kendi haline bırak bakalım neler olacakkk
Preesed jel al
kulaklri cinlasiiiiinnn13 K OLMUSUZ @Loriklorik NERDESİİİİİİİİİYYYYYYYNNNNNNNNNN
15 aylık oğlum var onunla ilgileniyorum teyzesi eylülde de okullar açılacak çalışmaya başlıycam son haftam evde ama onu da kışlık konserve hazırlamayla geçiricem galiba balım aslında başımı kaşıyacak vakit im yok ama bi türlü düşünmemeyi başaramıyorum.Evde egzersizlere basla tv programlarını kacırma kafandan sil at bebem biraz
Öyle canım dogum günümüz ölüm günümüz Allah katında nasıl belliyse hamile kalma zamanımızda bellidir elbet rabbim hayırlısını versin tez insallahBunda yok gibi. Keşke olsaydı. Çok seviyorum o çizgiyi görmeyimesele çocuk olunca herkesin 2. Çizgisi mutlu ediyor beni. 3 aydır deniyoruz biz de tutturamadık maalesef. Geçen yıl bir ayda bir ilişkiyle hamile kalmıştım. Ve adetim yaklaşırken içime doğdu sanırım test yapıp pozitifi görmüştüm. Plansız olduğu için çok şaşormıştım ama kalbi durdu maalesef. Şimdi uğraşıyoruz olmuyor. Her seyin bir zamanı var aslında.
Bu jeli benimki ne alır nede kullanır cnm ama inciri yemeyi bende düşünüyorum insHayırlısı olsun insallah sen jelin siparisini verebiliyorsan ver canım preesed jel. Nettende bak. İncirinde kürünü yapma bence hergün birtane tüketsen daha saglıklı olur
Cok sukur. Darisi size inslllhhhhArtık bırakmana gerek kalmadı tabiiiii oh sükür
Popüler konu yazıyormu bizim topikte ya o nasıl oluyor sevgili Fatmacıgım sen bilirsin bu isleriikulaklri cinlasiiiiinnnhayrli ugurlu olsuuuun. Baska topikler bu kdr hizli ilerlemio galibaa
Geçmiş olsun cnm rabbim tekrar yasatmasin ve hemencecik guzel haberi alirsin insBunda yok gibi. Keşke olsaydı. Çok seviyorum o çizgiyi görmeyimesele çocuk olunca herkesin 2. Çizgisi mutlu ediyor beni. 3 aydır deniyoruz biz de tutturamadık maalesef. Geçen yıl bir ayda bir ilişkiyle hamile kalmıştım. Ve adetim yaklaşırken içime doğdu sanırım test yapıp pozitifi görmüştüm. Plansız olduğu için çok şaşormıştım ama kalbi durdu maalesef. Şimdi uğraşıyoruz olmuyor. Her seyin bir zamanı var aslında.
Canım sen kullanıyosun bunu vajinaya sürüyosun iliski öncesinde bi bak istersen kendi sitesineBu jeli benimki ne alır nede kullanır cnm ama inciri yemeyi bende düşünüyorum ins
A valla bilmiorm onuu bi bakayim helePopüler konu yazıyormu bizim topikte ya o nasıl oluyor sevgili Fatmacıgım sen bilirsin bu islerii
Amin inşallah. Bir kızım var 4 buçuk yaşında. 2. İçin uğraşıyorum.Geçmiş olsun cnm rabbim tekrar yasatmasin ve hemencecik guzel haberi alirsin ins
Dr bile zor götürüyorum yaa aldirmaz sanırım ama tskler kuzum bi arastirayim bendeCanım sen kullanıyosun bunu vajinaya sürüyosun iliski öncesinde bi bak istersen kendi sitesine
O sase neymis canım ilkkez duyuyorumGynositol şase deneyen var mı? Genellikle kullananlar hamile kaldıklarını yazmışlar.
Bu arada benim yeni bat 22 eylül canım, düzenler misin? ☺
Hayır canım düsük k lılardada popüler konu yazabiliyor popülerlermi yapabiliyor o isiOnlarin bilmem kac k olmus ondan galiba
O zaman stres yapma canım olur mutlakaGittim tatlım hersey mükemmel görünüyor diyorlar
Rica ederim tatlım bak netten siperis verirsin ben biiki haftaya siparis vericem cok merak ettim cünküDr bile zor götürüyorum yaa aldirmaz sanırım ama tskler kuzum bi arastirayim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?