Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nana sasırdı dünkünde görüyor herhalde yanlıs attıgımda bide buna bak bmbm bende sen yaptın test sandıydım
Bunda yok gibi. Keşke olsaydı. Çok seviyorum o çizgiyi görmeyi mesele çocuk olunca herkesin 2. Çizgisi mutlu ediyor beni. 3 aydır deniyoruz biz de tutturamadık maalesef. Geçen yıl bir ayda bir ilişkiyle hamile kalmıştım. Ve adetim yaklaşırken içime doğdu sanırım test yapıp pozitifi görmüştüm. Plansız olduğu için çok şaşormıştım ama kalbi durdu maalesef. Şimdi uğraşıyoruz olmuyor. Her seyin bir zamanı var aslında.

Evde egzersizlere basla tv programlarını kacırma kafandan sil at bebem biraz
15 aylık oğlum var onunla ilgileniyorum teyzesi eylülde de okullar açılacak çalışmaya başlıycam son haftam evde ama onu da kışlık konserve hazırlamayla geçiricem galiba balım aslında başımı kaşıyacak vakit im yok ama bi türlü düşünmemeyi başaramıyorum.

Öyle canım dogum günümüz ölüm günümüz Allah katında nasıl belliyse hamile kalma zamanımızda bellidir elbet rabbim hayırlısını versin tez insallah

Hayırlısı olsun insallah sen jelin siparisini verebiliyorsan ver canım preesed jel. Nettende bak. İncirinde kürünü yapma bence hergün birtane tüketsen daha saglıklı olur
Bu jeli benimki ne alır nede kullanır cnm ama inciri yemeyi bende düşünüyorum ins

Geçmiş olsun cnm rabbim tekrar yasatmasin ve hemencecik guzel haberi alirsin ins

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…