Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kizlarr
Benim adetim 2 veya 3 gun gecikdi tam tarihini hatirlamadigim icin kestiremiyorum
Dun sabah idrarla test yapdim negatif
Ara ara adet olcakmisim gibi agri geliyo ama tekrar gidiyo
Bilmiyorum beklemedeyimm

Calısmaya baslayınca gider belki canım bi bakarsın insallahta takmazsın

Sıfırlandı herhalde betahcg ondan bugün gözükmedi
olabilir
Benim de bi kac ay hep supheli hcg cikti kanda kimyasal olduğunu düşünüyorum genelde 0.1 en fazla 1.0 çıkıyor bence bende eylülde 4.99cikmisti sonra 6 oldu ve düştü tekrar deger kimyasal dediler ertesi aylar da gecikmeylr tahljl vermistim 4.1- 3.7 gibi rakamlar çıkmıştı bence dolleniyor yumurta kalitesiz olduğu icin tutunamiyor düşüyor die düşünüyorum

Selam kizlarr
Benim adetim 2 veya 3 gun gecikdi tam tarihini hatirlamadigim icin kestiremiyorum
Dun sabah idrarla test yapdim negatif
Ara ara adet olcakmisim gibi agri geliyo ama tekrar gidiyo
Bilmiyorum beklemedeyimm
Hayırlısı olsun tatalım insallah bebisin seninledir hosgeldin

Yumurta gelişimi için takviye edici gıdaymış canım. İlaç olmadığı için hiç bir yan etkisi olmuyomuş.
Netten baktım canım folikasit bu ben regenesis max kullanıyorum benimki daha uygun fiyatta ve icinde bicok vitamin ve mineraller var günlük dozajlarda folikasitte var

İyi akşamlar prenseslerim dua etkinliği olursa bende katılırım ve duaların gücüne çok inanırım. Babamın hastalığı vefatı ve ardından çok kötü günler geçirdim antşdepresan kullandım hep dua okudum tesbih çektim ara ara yine kötü olurum ve rahatlatır dualar.. Hatta vajinismusu aşmak için 2 3 kez salatı tefriciye çekmiştim çok şükür kabul oldu. Hamilelik için de geçen ay çektim ama daha zamanı değilmiş demek

Bu olay cok kötü ya gecen kısta benim öyle oldu ama o kimyasal beni nasıl sarstı biliyomusun hcg vermeden anlamıstım kimyasal oldugunu hissedebiliyodum kendimi fakat cok stres yapmıstım varmı yokmu iyimi hosmu diye o takıntıyla düsürdüm bende ogünbugündür fazla umursamamaya calısıyorum ama son ikiüc gün bat yaklastıgında yine takıyorum napıcaz biz böyle

Kızlar bisey sorucam normalde benm iki regl arasi zmnda vajinal islaklik olurdu mutlaka yumurtlama zamani die düşünüyordm ilişki de hic acı olmuyordu yani bu ay hic islaklik yok bende nedense ya(açık yazcam kusura bakmayın) iliski de elbettd ıslanıyorum istekten ötürü ama iliski esnasinda sanki kuru kuru oluyor gibi acı veriyor hafif acaba klomen bende ise yaramadı mi ki hicbisey anlamdm sizler yumurtlama zmninda ne gibi farklılıklar hissediyorsnz

Tmm canım o zaman bu görevi sana veriyorum duaya katılacakların listesini yaparmısın vaktin oluyorsa tabi

Kizlar yaa bisey sorcam. Bi bilginz varsa diye danisiorm. Bende sanki afedersinz bi isteksizlk basladi cinsellik anlamnda. Bi haftyi gecti o sey olmayli. Norml mii
Cnm hormon degisiminden dolayı olabilir bence normal gözünü korkutmayim ama kizimda hamileyken ilişki elbette oluyordu ama oyle aman aman istekli degildim ki 9 qy eşim bana cok koktu resmen adam banyodan çıkıyordu hala yanastrmiyordm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…