Ben denk gelince ekran resmi alıp gösteririm sana kuzumAllh Allh. Trend konulra baktm gormedim 2 klik
Kimyasal olduğu ay bende hissetmistim keisn var biseyler diodum bütün belirtileri gercekten hissetmistim nitekim kanamam da cok ağrılı olmuştu dayanılmaz bi ağrıydi.. Bende o aydan sonra daha cok taktım snrm elimde olmuyir son bi hafta bilemedin 3-4 gun basıyor merak tuttu mu tuttmadi miBu olay cok kötü ya gecen kısta benim öyle oldu ama o kimyasal beni nasıl sarstı biliyomusun hcg vermeden anlamıstım kimyasal oldugunu hissedebiliyodum kendimi fakat cok stres yapmıstım varmı yokmu iyimi hosmu diye o takıntıyla düsürdüm bende ogünbugündür fazla umursamamaya calısıyorum ama son ikiüc gün bat yaklastıgında yine takıyorum napıcaz biz böyle
Kafana bebek takılıyo oluyosa veya herhangi birsey iliski esnasında aklında kalıyorsa kuruluk olabiliyor o zaman zaman bendede oluyor canım klomen kullanmasamda. Anormal bi durum degil bildigim kadarıyla sende preseed jel alKızlar bisey sorucam normalde benm iki regl arasi zmnda vajinal islaklik olurdu mutlaka yumurtlama zamani die düşünüyordm ilişki de hic acı olmuyordu yani bu ay hic islaklik yok bende nedense ya(açık yazcam kusura bakmayın) iliski de elbettd ıslanıyorum istekten ötürü ama iliski esnasinda sanki kuru kuru oluyor gibi acı veriyor hafif acaba klomen bende ise yaramadı mi ki hicbisey anlamdm sizler yumurtlama zmninda ne gibi farklılıklar hissediyorsnz
Pzts okulum başlıcak ama yaparım cnm fırsat buldukçaTmm canım o zaman bu görevi sana veriyorum duaya katılacakların listesini yaparmısınvaktin oluyorsa tabi
Allah sonumuzu hayır etsin bu kafayla zor hamile kalırızKimyasal olduğu ay bende hissetmistim keisn var biseyler diodum bütün belirtileri gercekten hissetmistim nitekim kanamam da cok ağrılı olmuştu dayanılmaz bi ağrıydi.. Bende o aydan sonra daha cok taktım snrm elimde olmuyir son bi hafta bilemedin 3-4 gun basıyor merak tuttu mu tuttmadi mi
Pek korku yok daa cnm istemioCnm aklında bebek varya korkuyosundur büyük ihtimalle
Cnm hormon degisiminden dolayı olabilir bence normal gözünü korkutmayim ama kizimda hamileyken ilişki elbette oluyordu ama oyle aman aman istekli degildim ki 9 qy eşim bana cok koktu resmen adam banyodan çıkıyordu hala yanastrmiyordm
Ozaman sibele devredelim istersen canım yogun olursun sen simdiPzts okulum başlıcak ama yaparım cnm fırsat buldukça
Tm cnmBen denk gelince ekran resmi alıp gösteririm sana kuzum
Ya Bi kaç gün olurum toplantı falan olucak gönüllü varsa o alabilir aslında ama yoksa yaparım tatlım sıkıntı yokOzaman sibele devredelim istersen canım yogun olursun sen simdi
Tmm canım bakalım duruma göre ozamanYa Bi kaç gün olurum toplantı falan olucak gönüllü varsa o alabilir aslında ama yoksa yaparım tatlım sıkıntı yok
ay onu her ay takıyoz sanmiyorm genelde adete yakin boyke kuruluk hissederim ben Hadi hayırlısı bklmKafana bebek takılıyo oluyosa veya herhangi birsey iliski esnasında aklında kalıyorsa kuruluk olabiliyor o zaman zaman bendede oluyor canım klomen kullanmasamda. Anormal bi durum degil bildigim kadarıyla sende preseed jel al
amiiinn cnm ya deme kız dua yerine gecer falan olacak insAllah kısa zmnda hayrlisiylaAllah sonumuzu hayır etsin bu kafayla zor hamile kalırız
Aman kokmasin kiz kötüü oluyor valaPek korku yok daa cnm istemiokendimi garipsedim. Esim benden uzak kalir diye korktm bi an.
Cok sukur kokmuo daasimdilk. Dedgin gibi hormonlrdan galiba .
Aynen öyle bence bu aydan itibaren bunu yapalım ben öyle yapıcamGercekten ya cocuk istemiyorum diye dolassaydım bir senedir bebegim olurdu galiba
Hosgeldin canımBat 11 eylülhadi inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
HayirdirKızlar sohbetinize doyum olmaz ben kacar islerim var biraz görüsürüz
Tersters bakıyor bana ucan kafa atmadan yanına gitsem sanırım iyi olacakHayirdir
Hadi git bakalimmmmTersters bakıyor bana ucan kafa atmadan yanına gitsem sanırım iyi olacak
Tersters bakıyor bana ucan kafa atmadan yanına gitsem sanırım iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?