Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimyasal olduğu ay bende hissetmistim keisn var biseyler diodum bütün belirtileri gercekten hissetmistim nitekim kanamam da cok ağrılı olmuştu dayanılmaz bi ağrıydi.. Bende o aydan sonra daha cok taktım snrm elimde olmuyir son bi hafta bilemedin 3-4 gun basıyor merak tuttu mu tuttmadi mi

Kafana bebek takılıyo oluyosa veya herhangi birsey iliski esnasında aklında kalıyorsa kuruluk olabiliyor o zaman zaman bendede oluyor canım klomen kullanmasamda. Anormal bi durum degil bildigim kadarıyla sende preseed jel al

Allah sonumuzu hayır etsin bu kafayla zor hamile kalırız

Cnm aklında bebek varya korkuyosundur büyük ihtimalle
Pek korku yok daa cnm istemio kendimi garipsedim. Esim benden uzak kalir diye korktm bi an.

Cok sukur kokmuo daa simdilk. Dedgin gibi hormonlrdan galiba .

Kafana bebek takılıyo oluyosa veya herhangi birsey iliski esnasında aklında kalıyorsa kuruluk olabiliyor o zaman zaman bendede oluyor canım klomen kullanmasamda. Anormal bi durum degil bildigim kadarıyla sende preseed jel al
ay onu her ay takıyoz sanmiyorm genelde adete yakin boyke kuruluk hissederim ben Hadi hayırlısı bklm normalde kuruluk sikayetim yok cnm aslinda ama devam ederde dusunurum jeli
Allah sonumuzu hayır etsin bu kafayla zor hamile kalırız
amiiinn cnm ya deme kız dua yerine gecer falan olacak insAllah kısa zmnda hayrlisiyla
Pek korku yok daa cnm istemio kendimi garipsedim. Esim benden uzak kalir diye korktm bi an.

Cok sukur kokmuo daa simdilk. Dedgin gibi hormonlrdan galiba .
Aman kokmasin kiz kötüü oluyor vala

Bat 11 eylül hadi inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hosgeldin canım

Topigime gelenler ne kadar güzel hic yabancılık cekmiyor istesem bu sekilde icten insaları biraraya getiremezdim he gurur duydum suan kendimde

Ekliyorum canım amin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…