Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vay ne konusmussunz bu kadar be hanmlar oku oku bitmedi cok dertliyiz cook kizlar simdik benm regl 2 gun gecikti sabah test yapsam mi yoksa 1 gun daha mi beklesem cunku stresten gecikmis olabilecegini dusunuyorm

Esim kendisi aldi erkenden desim de bisey olmaz diyor gidip geliriz niye millet nerelerden geliyor ona diyor sanirsin üfürükçü
Kız boşa niye gitgel yapcanız regl olmayınca bakmıyor bile regl olunca gel tedaviye başlıyalım diyor ahh bu erkekler bildiklerini okuyorlar

Canım benim de başlıyor okul, galiba burcuyla meslektaşız. pek anlamam bu işlerden ama ona yardımcı olurum elimden geldikçe..
Tmm canım sanırım lorike kalacak yine bu is yada üstlenen cıkarsa bakalım

Cocugumuz olsun diye dua edelim toplu kızlar ne dersiniz????????????
Katılımcıların listesini yapmak isteyen bir gönüllü varmı aramızda acabaaaa

Vallaha cok sevdim burayi ben cok samimi insanlariz burdakiler hepimizin karakterleri huylari vs. Farkli olsa bile ortak noktalarimiz var sonucta biribirimizi bizden iyi anlayan yoktur hepinizi abla -kardes olarak seviyorum uulleeeyynn
Bi gece ayrı kaldı aska gelmis benimki

Günaydın kızlar. Size bişey sormak istiyorum. Burda dr Murat Mermerkaya ya sonucu at diyenler olmuştu attım ve cevap geldi. Size yazdığını paylaşıyorum bunlarla ilgili test yaptıranınız var mı ? Nasıl yapılıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…