- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Orasıda öyle gerçi canım herşeyin hayırlısıYa 2 aydır bayramdı düğünü takmadım zaten evliliğin ilk bir yılı hiç takılmadım nasip olmayınca taksanda takmasanda olmuyor bence
Listede ismi yazanlar nolduSanırım herkes ovulasyon dönemi yasıyo yada regli :)
Süperdi atarım resim intagdan sanaKiizzz dugun nasil geçtidedikodu yapak
Amin cnm aynen öleOrasıda öyle gerçi canım herşeyin hayırlısı
Benimde annemin duaları koruyor beni inanıyorumAmin insallah benim dedem vardi o kuran okuyan nur yuzlu haci dedemin yanina gittik o bana dua etti icim ferahladı resmen cok iyi geldi Allah razi olsun ondançünkü ha bi re agliyordum durduk yere
Cok sevindim eglenmeneSüperdi atarım resim intagdan sanakınada 40 kişi sadece bayandık bi dk oturmadı koptum resmen 3 yılın acısını çıkardım düğünde kociş yanımdaydı onunla oynadık biraz çok eglendim düğün biter bitmez gece yola çıktık ben pert durumdayım halen 1 haftaya kalkamam yerimden gibi ama olsun değerdi son düğünümüzde
Iyi ki varlar kalbi temiz insanlarBenimde annemin duaları koruyor beni inanıyorum
Kızlar felak nas surelerini okuyun bol bol özellikle kaynananızın yanındayken içinizden okuyun büyüden nazardan korur inşBenimde annemin duaları koruyor beni inanıyorum
Teşekkür ederim cnmCok sevindim eglenmenebir tane gordum guzel olmustun . Kiz ablan ne kadar tatliymis insan kendi ailesinin dgununde oynamayacak da kimin dugununde oynayacak ya iyi yapmissin
Benim esim de oyle kendi ailesinin tarafına oturtuyor oynatmaz krndi ailm tarafinda halay basiyimTeşekkür ederim cnmEe kimin ablası aynen valla eşim bırakmaz sandım çok ses etmedi çok şükür
Bnde bndeBenim esim de oyle kendi ailesinin tarafına oturtuyor oynatmaz krndi ailm tarafinda halay basiyim
Ben de yaBnde bnde1. Derece olunca ses etmedi kuzen falan olsa biraz kısıtlardı sanırım hevesimi aldım bi 3 yıl daha yeter bana seviyorum oynamayı napayım
Kız ben tam tersi kınama hanım hanımcıktım düğünde müzisyen abi sağolsun durmadan piste çağırdı hiç oturmadı demişlerdir bu kız ne oynak diye kesinBen de yakendi kina gecemde hunharca eglendim dugunumde agir basli bir gelin oldum sanirsin 3 gun once deli gibi oynayan ben degildim
Onun başlamıştır yum günleri daha bulamazsın geceleri@Nana2222 nerdesin kiizz ben geldim sen gittin
Benim dugunumde aile buyukleri oldugu icin onceden uyarildim kocam tarafindanKız ben tam tersi kınama hanım hanımcıktım düğünde müzisyen abi sağolsun durmadan piste çağırdı hiç oturmadı demişlerdir bu kız ne oynak diye kesin
Bu ay ben ovulayon yapmiycam zateb yapmak istesem de yapamanOnun başlamıştır yum günleri daha bulamazsın geceleri
Valla beni tutan olmadı eşim normalde oynamazmış düğünde bizi tutabilene aşk olsun oldu kaynanamla kayınlarım ailem karşılıklı döktürdük vallaBenim dugunumde aile buyukleri oldugu icin onceden uyarildim kocam tarafindançünkü beni biliyor adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?