Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiizzz dugun nasil geçti dedikodu yapak
Süperdi atarım resim intagdan sana kınada 40 kişi sadece bayandık bi dk oturmadı koptum resmen 3 yılın acısını çıkardım düğünde kociş yanımdaydı onunla oynadık biraz çok eglendim düğün biter bitmez gece yola çıktık ben pert durumdayım halen 1 haftaya kalkamam yerimden gibi ama olsun değerdi son düğünümüzde

Cok sevindim eglenmenebir tane gordum guzel olmustun . Kiz ablan ne kadar tatliymis insan kendi ailesinin dgununde oynamayacak da kimin dugununde oynayacak ya iyi yapmissin

Cok sevindim eglenmenebir tane gordum guzel olmustun . Kiz ablan ne kadar tatliymis insan kendi ailesinin dgununde oynamayacak da kimin dugununde oynayacak ya iyi yapmissin
Teşekkür ederim cnm Ee kimin ablası aynen valla eşim bırakmaz sandım çok ses etmedi çok şükür

Bnde bnde 1. Derece olunca ses etmedi kuzen falan olsa biraz kısıtlardı sanırım hevesimi aldım bi 3 yıl daha yeter bana seviyorum oynamayı napayım
Ben de ya kendi kina gecemde hunharca eglendim dugunumde agir basli bir gelin oldum sanirsin 3 gun once deli gibi oynayan ben degildim

Ben de ya kendi kina gecemde hunharca eglendim dugunumde agir basli bir gelin oldum sanirsin 3 gun once deli gibi oynayan ben degildim
Kız ben tam tersi kınama hanım hanımcıktım düğünde müzisyen abi sağolsun durmadan piste çağırdı hiç oturmadı demişlerdir bu kız ne oynak diye kesin

Kız ben tam tersi kınama hanım hanımcıktım düğünde müzisyen abi sağolsun durmadan piste çağırdı hiç oturmadı demişlerdir bu kız ne oynak diye kesin
Benim dugunumde aile buyukleri oldugu icin onceden uyarildim kocam tarafindan çünkü beni biliyor adam

Benim dugunumde aile buyukleri oldugu icin onceden uyarildim kocam tarafindan çünkü beni biliyor adam
Valla beni tutan olmadı eşim normalde oynamazmış düğünde bizi tutabilene aşk olsun oldu kaynanamla kayınlarım ailem karşılıklı döktürdük valla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…