Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ay ben ovulayon yapmiycam zateb yapmak istesem de yapamancunku evde misafirim var .
Yum günü gitsinler misafirliğin kısası makbuldür bnmde test bitti daha almıcam bu ay kocam isterse istediğinde olur ilişki herifimide şartlamıcam dikkat etsene olmuyor zaten amannn saldım gitti bidaha ki aya tüp bebek olursa umutlar o zamana artık

Bende bu ay saldim kafamda sadece misafirleri agirlamak var baska biawy yok bizde onumuzdeki ay gidicekmisiz aman ya cok zaman gerektiren seyler aynn dedigin gibi es isterse yapilir ama benim bacagim yine uyusuyor daha yeni cikmistim ben adetten normalde adetten once olurdu

Hava degişimide dair kuzu belki en iyisi ya bebek olursada sürpriz olur Aaa iyi aynı ay tedavi olup yoldaş olalım birbirimize

Evet ben de farkettim yumurtmamw zamaninsa herkes heralde normalde burasi bu saatte bu kadar tenha olmazdi
Basimiz da coktan gitti zaten N Nana Ana
Olabilir kuzu çalışmalar çalışmalar bnm koca yok valla serbestim bu gece ahanda topik bizim o zaman başbakan ve cumhurbaşkanı ilan ettim bizi N Nana Ana hükümeti yıkıldı gitti

Olabilir kuzu çalışmalar çalışmalar bnm koca yok valla serbestim bu gece ahanda topik bizim o zaman başbakan ve cumhurbaşkanı ilan ettim bizi N Nana Ana hükümeti yıkıldı gitti
Hukumetin kendine haabbarri yokyikildi bile hain konstantinapolis fethettik bu topigi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…