- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Oooh vallaha ne hoşValla beni tutan olmadı eşim normalde oynamazmış düğünde bizi tutabilene aşk olsun oldu kaynanamla kayınlarım ailem karşılıklı döktürdük valla
Yum günü gitsinler misafirliğin kısası makbuldür bnmde test bitti daha almıcam bu ay kocam isterse istediğinde olur ilişki herifimide şartlamıcam dikkat etsene olmuyor zaten amannn saldım gitti bidaha ki aya tüp bebek olursa umutlar o zamana artıkBu ay ben ovulayon yapmiycam zateb yapmak istesem de yapamancunku evde misafirim var .
Ogluşunun sünnetine yada düğününde gerçekleştir hayallerini artık kuzu sendeOooh vallaha ne hoşbende oyle hayal etmiştim düğünümü
Bende bu ay saldim kafamda sadece misafirleri agirlamak var baska biawy yokYum günü gitsinler misafirliğin kısası makbuldür bnmde test bitti daha almıcam bu ay kocam isterse istediğinde olur ilişki herifimide şartlamıcam dikkat etsene olmuyor zaten amannn saldım gitti bidaha ki aya tüp bebek olursa umutlar o zamana artık
Ayy onun cucusunu pilava katip babaannesine yedircemOgluşunun sünnetine yada düğününde gerçekleştir hayallerini artık kuzu sende
Hava degişimide dair kuzu belki en iyisi ya bebek olursada sürpriz olur Aaa iyi aynı ay tedavi olup yoldaş olalım birbirimizeBende bu ay saldim kafamda sadece misafirleri agirlamak var baska biawy yokbizde onumuzdeki ay gidicekmisiz aman ya cok zaman gerektiren seyler aynn dedigin gibi es isterse yapilir ama benim bacagim yine uyusuyor daha yeni cikmistim ben adetten normalde adetten once olurdu
HaahhhhahahahaAyy onun cucusunu pilava katip babaannesine yedircem
Insalllaahh ya onumuzdeki ayin 12 sinde randevu almis cem celik e esimHava degişimide dair kuzu belki en iyisi ya bebek olursada sürpriz olur Aaa iyi aynı ay tedavi olup yoldaş olalım birbirimize
Yesin canim o kadar ugrasti kadin hocalara gitti oyle en guzel en ozel yerini ona ayircamHaahhhhahahahakız Allah seni ne etmeye
Olabilir kuzu çalışmalar çalışmalar
Ya regle denk gelmezse kuzu bahçeci mi yineInsalllaahh ya onumuzdeki ayin 12 sinde randevu almis cem celik e esim
Hak etmiş valla ya çok istiyordun anacım al buyur deYesin canim o kadar ugrasti kadin hocalara gitti oyle en guzel en ozel yerini ona ayircam
Evet bahceci yok reglimda ondan 3 gun sonra gelicek tahminiYa regle denk gelmezse kuzu bahçeci mi yine
Ustune de karabiber oohh miiiss yesin cucugumun cucusunuHak etmiş valla ya çok istiyordun anacım al buyur de
Lorik in lor i eslemin esi LORES hükümeti hayırlı olsun bizi başbakanımHukumetin kendine haabbarri yokyikildi bile hain konstantinapolis fethettik bu topigi
Lorik in lor i eslemin esi LORES hükümeti hayırlı olsun bizi başbakanım
Eee kuzu tedavi için regli in ilk 3 günü gelin diyorlar amaEvet bahceci yok reglimda ondan 3 gun sonra gelicek tahmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?