Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar amma yazışmışsınız en son dün bakmıştım
ama hepsini teek tek okudum
Sumeyye5 canım tebrikler sağlıklarla gelir inşallah annesi

hayal alemi canım beni de ekleyebilirsin dua listesine seve seve katılırım

benimde adetimin 2.günü kızlar bitsede çalışmalar başlasa demi
insanoğlu ne garip adet olunca üzülüyoruz yıkılıyoruz sonra Rabbim yeniden umut ekiyor içimize çok şükür

Aynen canım bin şükür İnşallah güzel haberi tek tek alacaz bu topik uğurlu geldi baksana maşallah baya bi hamişimiz oldu liste gayet güzel N Nana Ana mız da iyi ki var çok güzel çalışıyor kiste anında güncelleniyor

Ayy kizlaar.Dun gece sutyensz yatayim dedim amaa Aman Allhiiiimmm. Nssil bi iskence ettim kendimee. Usenip de kalkmadim bide. Saga sola donerken ayri agridi yuz ustu zaten yatamadim. Sirt ustu yatmaktan yorldm simdiden
Sen sütyenle mi yatıyon kıs rahat ediyor musun ki

Canım yaaasende iyiki varsın sımartıyorsun beniiiiii

Hemşom öyle alışmışın demek ki çünkü ben de eskiden uyurdum sütyenle ama sonraları alıştım sütyensiz şimdi uyuyamam hayatta sütyenle
Olabilir galiba bundan sonra buyuyecgi icin alti telli ustu bez olan sutyenler alsam mi yani daha mi dogru olur yoksa gereksz mi buyurler

Insallah canm saolasn

Olabilir galiba bundan sonra buyuyecgi icin alti telli ustu bez olan sutyenler alsam mi yani daha mi dogru olur yoksa gereksz mi buyurler
Olabilir canım rahat edersen al evet biraz daha büyüyorlar canım bu arada yeni belirtilerin oldu mu mesela idrar rengi koyu sarı oldu mu hiç

Olabilir canım rahat edersen al evet biraz daha büyüyorlar canım bu arada yeni belirtilerin oldu mu mesela idrar rengi koyu sarı oldu mu hiç
Anldm cnm saolasn.
Valla belirtilrim azaldi diyebilirim.arada sag veya sol kasigim agrio ama hafif. Idrar rengi de pek fark etmedim ama ole koyu deil pek norml galiba.ozellikle bakmdim yani ama kokusu oluo bak onu ogrenmeden once fark etmistm. En buyuk sıkntim su an memintolr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…