- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Bat ları geçenler acilllllllll dönüşşşşş lütfennnnnnBatları gecen arkadaslar bilgi istiyorummmm❤❤❤
Aynen canım bin şükürkızlar amma yazışmışsınız en son dün bakmıştım
ama hepsini teek tek okudum
Sumeyye5 canım tebrikler sağlıklarla gelir inşallah annesi
hayal alemi canım beni de ekleyebilirsin dua listesine seve seve katılırım
benimde adetimin 2.günü kızlar bitsede çalışmalar başlasa demi
insanoğlu ne garip adet olunca üzülüyoruz yıkılıyoruz sonra Rabbim yeniden umut ekiyor içimize çok şükür
Sen sütyenle mi yatıyon kıs rahat ediyor musun kiAyy kizlaar.Dun gece sutyensz yatayim dedim amaa Aman Allhiiiimmm. Nssil bi iskence ettim kendimee. Usenip de kalkmadim bide. Saga sola donerken ayri agridi yuz ustu zaten yatamadim. Sirt ustu yatmaktan yorldm simdiden
Eveet cok nadirdr sutynsz yattgim.Sen sütyenle mi yatıyon kıs rahat ediyor musun ki
Hemşom öyle alışmışın demek ki çünkü ben de eskiden uyurdum sütyenle ama sonraları alıştım sütyensiz şimdi uyuyamam hayatta sütyenleEveet cok nadirdr sutynsz yattgim.raht edemiorm yoksa azcuk buyuk dee
Ne dimek canımmmmmm ben de teşekkür ediyorumCanım yaaasende iyiki varsın sımartıyorsun beniiiiii
Ya arkadaslar sizdede oluyomu?Ne dimek canımmmmmm ben de teşekkür ediyorum
Ney?Ya arkadaslar sizdede oluyomu?
Olabilir galibaHemşom öyle alışmışın demek ki çünkü ben de eskiden uyurdum sütyenle ama sonraları alıştım sütyensiz şimdi uyuyamam hayatta sütyenle
Evt neeyYa arkadaslar sizdede oluyomu?
Insallah canm saolasnkızlar amma yazışmışsınız en son dün bakmıştım
ama hepsini teek tek okudum
Sumeyye5 canım tebrikler sağlıklarla gelir inşallah annesi
hayal alemi canım beni de ekleyebilirsin dua listesine seve seve katılırım
benimde adetimin 2.günü kızlar bitsede çalışmalar başlasa demi
insanoğlu ne garip adet olunca üzülüyoruz yıkılıyoruz sonra Rabbim yeniden umut ekiyor içimize çok şükür
Olabilir canım rahat edersen al evet biraz daha büyüyorlarOlabilir galibabundan sonra buyuyecgi icin alti telli ustu bez olan sutyenler alsam mi yani daha mi dogru olur yoksa gereksz mi buyurler
En harikası sensin ozamanDüşündüm de bana oluyo
Anldm cnm saolasn.Olabilir canım rahat edersen al evet biraz daha büyüyorlarcanım bu arada yeni belirtilerin oldu mu mesela idrar rengi koyu sarı oldu mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?