Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah büyük canım sen dua et . Rabbim ol derse olur. Doktorlar hep en kötüsünü söyler.sıkma canını. Yaşın kaç

Orası öyle tabiki canm Allah var umut var derom hep cok şükür yarattığından haberi vardır insAllah tez zamanda hayırlısıyla hayırlı zaman gelmiştir de bebisim de bana gelir Yaşım 24

Kıyma bile yapabilirsin

Kizz benim herif te normalde kizardi erkek doktorlari ama bu bebek olayi olunca hic takmıyor artik

Alttan bakma olmazsa ve doktor yakın konuşursa sorduğuna cevap bulursa bişey demiyo ve içine siniyo ama cerrahpaşa da operasyon gecirmistim ve doktora bisey sorduğunda istedigi gibi yakin cevap alamayınca sevmedim dedi Hastane icin bise demedin Umut tüp bebek mi dedimde

Evet umut tup bebek

Iyiyimmm baallliiimmmmaslinda iyi degilim hastayim sifayi kaptim sanirim misafirlerim simdilik baska yere gittiler misafirliğe simdilik kafam rahat
Geçmiş olsun cnm aman dikkat et kendine sne bize lazımsın ay gitseler de sende rahatlasan bizde

Iiyiz galibaa bugun belim cok agriyor onun disinda bisy yok cok sukur. Teee saliya randevum. Merakla bekliorm o gunu. Keseyle kalp atisini beraber duyup gorseydiiik bi hayrlisiyla daha ii olcm.
Senin yatililar gitti mi
Çok yorma kendini tatlım bebişin de yorulur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…