- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Evet adetliyken verdim yasim 24Sen bu kanı adetliyken mi verdin amh ın fsh lh kaç çıktı? Yaşın kaç
Allah büyük canım sen dua et . Rabbim ol derse olur. Doktorlar hep en kötüsünü söyler.sıkma canını. Yaşın kaç
Günaydın hatunlar kaç saattir yazdıklarınızı okuyorum maşallah size
L LoriklorikMrsiron_ Anlattıklarınızla kayınvalidelerinize kıymak istedim çok afedersiniz
N Nana Ana Ben duacı başı olmak istiyorum gönüllüyüm
Nasıl yapıyoruz bu konu içinde mi alıyoruz katılımı farklı bir konu mu açıyoruz ve ne okuyoruz ? 41 Meryem suresi deniyor.
Kizz benim herif te normalde kizardi erkek doktorlari ama bu bebek olayi olunca hic takmıyor artik
Rabbim daha fazla bekletmeden versin size cnmInsallah canm dualarınıza bizleri de ekleyin
Hicbirsey yapasim yok zaten
Rabbim daha fazla bekletmeden versin size cnmaklima geldikce ediorm
Insllh cnm bnm. ❤Allah razı olsun canmMüminin mümine ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş insAllah sizlerin duası kabul olur ❤
O zaman gelsin bebişler dolsun göbüşlerinşAllah olmam daha doğrusu inşAllah gebelik vardır son zamanlarda adetim baya azalmıştı menapoz durumu da dediği için de gebelik olmayıp adet de olmazsam daha stres yaparım
Evet umut tup bebekAlttan bakma olmazsa ve doktor yakın konuşursa sorduğuna cevap bulursa bişey demiyo ve içine siniyo ama cerrahpaşa da operasyon gecirmistim ve doktora bisey sorduğunda istedigi gibi yakin cevap alamayınca sevmedim dediHastane icin bise demedin Umut tüp bebek mi dedimde
Geçmiş olsun cnm aman dikkat et kendine sne bize lazımsınIyiyimmm baallliiimmmmaslinda iyi degilim hastayim sifayi kaptim sanirim misafirlerim simdilik baska yere gittiler misafirliğe simdilik kafam rahat
Ay ne guzel bende keske yanlizliga alissaydimdeli yaa. Ben de yalnzliga alistm cok pis. Misafr geldi mi elim ayagim dolanio birbrine
Çok yorma kendini tatlım bebişin de yorulurIiyiz galibaabugun belim cok agriyor onun disinda bisy yok cok sukur. Teee saliya randevum. Merakla bekliorm o gunu. Keseyle kalp atisini beraber duyup gorseydiiik bi hayrlisiyla daha ii olcm.
Senin yatililar gitti mi
Ayyyyy keske gitseler de rahatlasamGeçmiş olsun cnm aman dikkat et kendine sne bize lazımsınay gitseler de sende rahatlasan bizde
Valla bilmiyorum benimkini cnm inş olumsuz etkilemezCanım bi tanıdığımın her ay yeniliyor çikolata kisti doktor öyle demiş 3 çocuğu var tedavisiz hemde
İnşallah etkilemez canımValla bilmiyorum benimkini cnm inş olumsuz etkilemez
Bence gayet iyi sonucun doktorlar 2 günde 1 2 katı artmasını istiyormuş senin fazla arttı diye sorun etmene gerek yok en fazla çoğul gebelik olur, istiyosan inşAllah çoğul gebeliktir diyeyim
O zaman gelsin bebişler dolsun göbüşler
Tatlış bebişlerimiz geldi mi baldan tatlı oluruzAyyy ağzın bal yesinAminnn aminnn çok çok aminn ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?