- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Kiiizzz durumun nasill ne ediyonHii bence de daha fazla zamn kaybetmeyin. Insllh her sey yolnda gider
Geçen sene gitmiştim cnm doktora engel olur mu olmaz mı zaman göstericek demişti hormon değerlerim de iyiydi bakalım bidahaki ay gidicrm tekrar o zaman ne dicekBenim annemde hemen kalmışNe varsa eskilerde var bişey bilmiyolar ama pat diye hamile kalıyolar Yaa kötü huylu mu ki, bi arkadaşım anlatmıştı çikolata kisti kötü huylu olmadığında hamileliğe engel değil diye ama inşAllah tedavide hemen olumlu sonuc alırsın canm
Iyiyimmm baallliiimmmm
Hayırlısı olsun tatlım üzülme
İnşallah olmazsın o zaman hala umut varYokk henüz olmadım canm zaten günüm de var bekliyorum ama agrimda var
Iiyiz galibaaKiiizzz durumun nasill ne ediyonnasil gidiyor annelik
Yok canım hbs nde negatif sıkıntı yokPeki tahlil sonuclarimda bi sorun gozukuyor mu sence hepatit olayi ile ilgili
Allah büyük canım sen dua et . Rabbim ol derse olur. Doktorlar hep en kötüsünü söyler.sıkma canını. Yaşın kaç2 2.5 senedir çok doktor gezdim canm kadına da gittim sonra erkeğe gittim en son yine kadın doktora gittim eşimin içi ona ısındı zaten erkek ne anlar felan yaptı ama genelde de erkekler daha iyi anlıyo diyolar bilmiyorum. Araştırmama göre de Amh değeri düşük yani bilmiyorum doğrusu eşim deneyelim diyo deneriz olmazsa çünkü her gittiğimde farklı bişey duyunca artık tutamıyorum kendimi orda ağlamaya başlıyorum geçen ay da doktor menapoz başlangıcı deyince kötü oldum eşimde daha fazla zaman kaybetmeyelim kimseye de söylemeyelim dedi ona uycam artık sadece annem biliyo o da halimden anladı biseyler sürekli sordu noldu moralin bozuk diye öyle anlattım
Insalllllaaahhh hicbir sorun yoktur gorursunuz keseyi kalp atisini duyarsiniz ayyyyyyyIiyiz galibaabugun belim cok agriyor onun disinda bisy yok cok sukur. Teee saliya randevum. Merakla bekliorm o gunu. Keseyle kalp atisini beraber duyup gorseydiiik bi hayrlisiyla daha ii olcm.
Senin yatililar gitti mi
Avrupa yakasindayim ben esenyurt bana uzak da bahceciden rqndevu aldik biz . Cem celik doktoruna aldik .ama bu kan tahlili verdgim hastane istanbul egitim ve arastima hastanesiydi .
Ohhh ii bari gitsinler gelmesinleerInsalllllaaahhh hicbir sorun yoktur gorursunuz keseyi kalp atisini duyarsiniz ayyyyyyy
Benim yatililar baska yerde simdilik
Canım bi tanıdığımın her ay yeniliyor çikolata kisti doktor öyle demiş 3 çocuğu var tedavisiz hemdeGeçen sene gitmiştim cnm doktora engel olur mu olmaz mı zaman göstericek demişti hormon değerlerim de iyiydi bakalım bidahaki ay gidicrm tekrar o zaman ne dicek
Hii bence de daha fazla zamn kaybetmeyin. Insllh her sey yolnda gider
Hadi insallah ama ama kafama takılan şey amh dusukYok canım hbs nde negatif sıkıntı yok
Geçen sene gitmiştim cnm doktora engel olur mu olmaz mı zaman göstericek demişti hormon değerlerim de iyiydi bakalım bidahaki ay gidicrm tekrar o zaman ne dicek
Kizz benim herif te normalde kizardi erkek doktorlari ama bu bebek olayi olunca hic takmıyor artikUmut tüp bebek merkezi mi hastaneyi bilmiyorum netten baktımda bilmediğim bi hastane çünküAy benim herif bayan doktor istiyo genelde hele bide alttan muayne varsa
Sen bu kanı adetliyken mi verdin amh ın fsh lh kaç çıktı? Yaşın kaçHadi insallah ama ama kafama takılan şey amh dusuk
Hicbirsey yapasim yok zatenOhhh ii bari gitsinler gelmesinleersevdigimz kisiler gelmio ki yatiliya seve seve bisyler yapalm
İnşallah olmazsın o zaman hala umut var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?