- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
NedeenSen hiç hepatit aşısı olmadın mı
Hmm ozaman bekleyip görecezEn fazla iki gün sürer deniliyor canım
Anti hbs negatif lisedeyken vuruluyor 3 doz sonra 10 yıl koruyorNedeen
Hmm ozaman bekleyip görecezhayırlısı teşekkürler cevaplar için
Aa yok lisede falan hic asi olmadikAnti hbs negatif lisedeyken vuruluyor 3 doz sonra 10 yıl koruyor
Hadi ya sağlık ocağında da vuruyorlar hepatitten koruyor canımAa yok lisede falan hic asi olmadik
Yazılanları okuyamadım ama adet oldun mu
Cok tesekkur ederim
Peki tahlil sonuclarimda bi sorun gozukuyor mu sence hepatit olayi ile ilgiliHadi ya sağlık ocağında da vuruyorlar hepatitten koruyor canım
Doktorunu iyi araştır canım tek doktorla kalma.eşimin sonucu çıktığında doktor bize aşılama bile olmaz dedi. Burda topiklere yazdığım da arkadaşlar senin olmazsa bizim nasıl olsun sonucu iyi falan dediler başka doktora göster dediler farklı iki doktora gösterdim. Doktorlar gayet iyi hiç bi sorun yok dediler. Ben de bu ay adet olup aşılama yaptıracaktım. Hatta bu ay ne gün tuttum ne olsun diye uğraştım . Nasılsa olmayacak diye rahat bıraktım kendimi. O yüzden rahatım test bile yapmıyorum. Adet olursam olacam artık
Insallah insallaaahhhrandevum 12 eylulde bakalim
Olur insallahh istanbuldayım bebekiimm benDaha da varmışGörmezsem beni de etiketle canm doktorun ne diyecek merak ederim. Hangi şehirdeydin bu arada ?
Canım amh yumurta rezervini gösterir ama burda düşük görünmesine bakma her makinenin kalibrasyonu farklıdır önemli olan makinenin değer aralığında çıkması. E-nabızda değer aralığı yazmıyor mu?Saol bebekiimmorda bi deger var yumurta rezervi ile ilgiliymiş o biraz dusuk sankinim
Olur insallahh istanbuldayım bebekiimm ben
Evet deger araliginin biraz altında gözüküyor sonucCanım amh yumurta rezervini gösterir ama burda düşük görünmesine bakma her makinenin kalibrasyonu farklıdır önemli olan makinenin değer aralığında çıkması. E-nabızda değer aralığı yazmıyor mu?
Anladım canım doktor ne söyleyecek bakalım, bizi haberdar etmeyi unutmaEvet deger araliginin biraz altında gözüküyor sonuc
1.18-9.16 gösteriyor deger araligi
Avrupa yakasindayim ben esenyurt bana uzak da bahceciden rqndevu aldik biz . Cem celik doktoruna aldik .Aa bendeHangi yakadasın canm hangi doktora gidiyosun, avrupa yakası ve olursa esenyurt civarı bende doktor bakıyorum
Insallah bakalim neler bekliyor beniAnladım canım doktor ne söyleyecek bakalım, bizi haberdar etmeyi unutma
Hii bence de daha fazla zamn kaybetmeyin. Insllh her sey yolnda giderDoktor direkt aşılama dedi regl 2. günü gidicez bi görüşmeye canm sorcam 1 ay daha bekleyeyim mi diye 3 seneye yakın zamandır bekliyoruzya daha fazla zaman kaybetmeyin demişti geçen ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?