Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

2 2.5 senedir çok doktor gezdim canm kadına da gittim sonra erkeğe gittim en son yine kadın doktora gittim eşimin içi ona ısındı zaten erkek ne anlar felan yaptı ama genelde de erkekler daha iyi anlıyo diyolar bilmiyorum. Araştırmama göre de Amh değeri düşük yani bilmiyorum doğrusu eşim deneyelim diyo deneriz olmazsa çünkü her gittiğimde farklı bişey duyunca artık tutamıyorum kendimi orda ağlamaya başlıyorum geçen ay da doktor menapoz başlangıcı deyince kötü oldum eşimde daha fazla zaman kaybetmeyelim kimseye de söylemeyelim dedi ona uycam artık sadece annem biliyo o da halimden anladı biseyler sürekli sordu noldu moralin bozuk diye öyle anlattım

Saol bebekiimm orda bi deger var yumurta rezervi ile ilgiliymiş o biraz dusuk sankinim
Canım amh yumurta rezervini gösterir ama burda düşük görünmesine bakma her makinenin kalibrasyonu farklıdır önemli olan makinenin değer aralığında çıkması. E-nabızda değer aralığı yazmıyor mu?

Evet deger araliginin biraz altında gözüküyor sonuc

1.18-9.16 gösteriyor deger araligi

Aa bende Hangi yakadasın canm hangi doktora gidiyosun, avrupa yakası ve olursa esenyurt civarı bende doktor bakıyorum
Avrupa yakasindayim ben esenyurt bana uzak da bahceciden rqndevu aldik biz . Cem celik doktoruna aldik . ama bu kan tahlili verdgim hastane istanbul egitim ve arastima hastanesiydi .

Doktor direkt aşılama dedi regl 2. günü gidicez bi görüşmeye canm sorcam 1 ay daha bekleyeyim mi diye 3 seneye yakın zamandır bekliyoruzya daha fazla zaman kaybetmeyin demişti geçen ay
Hii bence de daha fazla zamn kaybetmeyin. Insllh her sey yolnda gider

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…