Ya aslında mizacımda var bu huyum azcık karışırım bazı şeylereHe aman kiz dedim ne yaptioni ben de yapardim
Yaa benim görümcem gibi olmaktansa ay uyuz ya duyarsızın teki hayatımda onun kadar düşüncesiz Bi insan görmedim. Bayram geçti daha abisini görmeye gelmediSizi gidi gorumceler siziiii
Ay valla bnm de hep aklimdydi ama ilski zamnnda keyfime bakrdim. Kocayi kullanir sonra arkami doner yatardimL Loriklorik kiz 1btanecik de ne olmuşken 3 5 tane olsun bebis
F Fatma KTL iyidir gülüm yaaa ne olsun bu aralar bu hamilelik olayını fazla düşünüyorum malesef akışı bırakmam lazimm
Ben de yok ya oyle seylerYa aslında mizacımda var bu huyum azcık karışırım bazı şeylere
Ama artık yapmıyorum yengeme ya eşime yaparım görümcelikBen de yok ya oyle seylerama ortanca ablm fena gprumcelik yapar
Cocuk olunca eslerin bizden cekiceklerini tahmin edemiylrumAma artık yapmıyorum yengeme ya eşime yaparım görümcelik
Sanki on çocuk bakmışlar gibi yengelerine karışmışlar bir de bekar halleriyle şunlara bak senSizi gidi gorumceler siziiii
EhehehSanki on çocuk bakmışlar gibi yengelerine karışmışlar bir de bekar halleriyle şunlara bak senben daha görümce olmadım ama olunca karışırım çünkü tecrübeliyim hehehe yandı bizim gelin
Şimdiden ben adet olunca neler çekiyo Bi bilsenCocuk olunca eslerin bizden cekiceklerini tahmin edemiylrum
Ahh yazikkk yaaŞimdiden ben adet olunca neler çekiyo Bi bilsenbide bunun hamileliği var
Ebeeeet burda tanistikMerak ettim nerelisiniz ? Ve burdami tanistiniz
Zaten eşim diyor sen ablama söyleniyosun ama senden daha fena görümce olacak göreceğiz diye, aman bee kurban olsun ben gibi görümceye hıhEhehehmelek yuzlu seytan görümceler
Ben de yeni gorumce oldum. Valla kardesim gibi olsn istiorm ama zamn alcak galiba. Bisey desem acaba alinir mi bni yanlis anlar mi diye korkuorm bazen.Zaten eşim diyor sen ablama söyleniyosun ama senden daha fena görümce olacak göreceğiz diye, aman bee kurban olsun ben gibi görümceye hıh
Bi ara girmiş beğenmiş bi iki bişey yazmış sanki ama sonra yine gitmişKiz bu nana baskan nerde yaa. Çıçıx yox diye bizi bosladi
Ben burdaym gozum ustunuzde der gibiBi ara girmiş beğenmiş bi iki bişey yazmış sanki ama sonra yine gitmiş
Canım ben şaka yapıyorum, bence bize yapılmasını istemediğimiz şeyi yapmayacağız etliye sütlüye karışmam yani herkesin kendi fikri var, hele ki evine gidip temizliğine filan bakmam benimki öyle yapardı sonra bende aynı şeyi yapınca bozuldu bıraktı bir de ilk zamanlar ne yemek yaptığımı sorardı bir gün dedim ki portakallı kremalı pekin ördeği yaptım bugün gel yiyelimBen de yeni gorumce oldum. Valla kardesim gibi olsn istiorm ama zamn alcak galiba. Bisey desem acaba alinir mi bni yanlis anlar mi diye korkuorm bazen.
Ödüül büyük o haldeEbeeeet burda tanistik
Aslen erzurumluyum amma mersinde dogdum böyüdümsimdik istnblda oturuom. Yarismaci arkdslra basarilar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?