Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
L Loriklorik kiz 1btanecik de ne olmuşken 3 5 tane olsun bebis
F Fatma KTL iyidir gülüm yaaa ne olsun bu aralar bu hamilelik olayını fazla düşünüyorum malesef akışı bırakmam lazimm
Ay valla bnm de hep aklimdydi ama ilski zamnnda keyfime bakrdim. Kocayi kullanir sonra arkami doner yatardim
Bizimkisi 5 tane olsn dediii ben bi tanesine Nsil bakicam diye dusunuorm herifin dedigine bak 3 tane nesine yetmio sanki napck

Sizi gidi gorumceler siziiii
Sanki on çocuk bakmışlar gibi yengelerine karışmışlar bir de bekar halleriyle şunlara bak sen ben daha görümce olmadım ama olunca karışırım çünkü tecrübeliyim hehehe yandı bizim gelin

Zaten eşim diyor sen ablama söyleniyosun ama senden daha fena görümce olacak göreceğiz diye, aman bee kurban olsun ben gibi görümceye hıh
Ben de yeni gorumce oldum. Valla kardesim gibi olsn istiorm ama zamn alcak galiba. Bisey desem acaba alinir mi bni yanlis anlar mi diye korkuorm bazen.

Ben de yeni gorumce oldum. Valla kardesim gibi olsn istiorm ama zamn alcak galiba. Bisey desem acaba alinir mi bni yanlis anlar mi diye korkuorm bazen.
Canım ben şaka yapıyorum, bence bize yapılmasını istemediğimiz şeyi yapmayacağız etliye sütlüye karışmam yani herkesin kendi fikri var, hele ki evine gidip temizliğine filan bakmam benimki öyle yapardı sonra bende aynı şeyi yapınca bozuldu bıraktı bir de ilk zamanlar ne yemek yaptığımı sorardı bir gün dedim ki portakallı kremalı pekin ördeği yaptım bugün gel yiyelim şok geçirdi daha da sormadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…