Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En fazla gebelik testi olanı seçtim canım ben 30 ovulasyon 10 gebelik kargo alıcıya ait 39 lira falan tutuyor hepsi. İnşallah o gebelik testlerini yapıp çift çizgiler görmek hepimize nasip olur canım

Gunnayyyddiinn baciiimmmmmmsenin gordugun ruyanin aynisini gordumerkek bebek doğurmuştum ruyamda ve emziriyordum bbegi gogsumden sut geliyordu.allahim hic uyanmak istememistim ki esimin kafasi koluma carpti uyandım

Kimyasal için bilgim yok, gebeliklerde hiç bilgim yok aslında hic yaşamadım Ama 2 günde 1 değerin 2 kat artması normal karşılanıyo biliyorum, inşAllah sağlıklı gebeliktir hayırlısıyla da kucağına alırsın

Kızlar gebelik düşünüyorum hormon testi yaptırdım ama doktora gösteremedim henüz sonuçları merak ediyorum anlayan varsa değerler nasıl yardımcı olabilir mi?

Prolaktinin yüksek canm mutlaka doktorunla görüş düşürmek için ilaç var ve bi çok arkadaşım prolaktini düşürüp o ay hamile kaldı inşAllah seninde öyle olur

En fazla gebelik testi olanı seçtim canım ben 30 ovulasyon 10 gebelik kargo alıcıya ait 39 lira falan tutuyor hepsi. İnşallah o gebelik testlerini yapıp çift çizgiler görmek hepimize nasip olur canım

Bende 30 lu ovu alıyodum fiyatını hatırlamıyorum ama 2 tane gebelik oluyodu Neyse sonuç olumlu olsunda ben gebelik testi almaya razıyım

Gunnayyyddiinn baciiimmmmmmsenin gordugun ruyanin aynisini gordumerkek bebek doğurmuştum ruyamda ve emziriyordum bbegi gogsumden sut geliyordu.allahim hic uyanmak istememistim ki esimin kafasi koluma carpti uyandım

Bana da bazen durduk yere burnuma öyle bi güzel bebek kokusu geliyokii anlatamam, aynısı dün sabah da oldu. Nolur bi işaret olsun Ya'Rabbimmmm

Bana da bazen durduk yere burnuma öyle bi güzel bebek kokusu geliyokii anlatamam, aynısı dün sabah da oldu. Nolur bi işaret olsun Ya'Rabbimmmm
Ahh cok hasret kaldik bebek kokusuna Yarabbiiimmm saglikli sihhatli bebeeellleeerrrr nasip eyle insallah bi isarettir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…