En fazla gebelik testi olanı seçtim canım ben 30 ovulasyon 10 gebelik kargo alıcıya ait 39 lira falan tutuyor hepsi. İnşallah o gebelik testlerini yapıp çift çizgiler görmek hepimize nasip olur canımOvu testin ne kadar canm gebelik testi baya varmış yada ben o şeyleri bırakmalı setler de değişmiş bende genelde 2 tane gebelik testi oluyodu daha da var bende gebelik testi yapmak bile nasip olmadıYinede olumlu olup yapmak nasil olsun inşAllah hayırlısıyla, sonu hüsran olunca insan daha üzülüyo sanki bi umutla bekleyince.
Gunnayyyddiinn baciiimmmmmmii yapmissin. Bizimkisinin dugunu daha ekimde. Simdilk dugun hakkinda konusuorz.Zaten uzaktayiz birbirimzden. Ben de ne karismyi ne karisilmasini severim ama ii niyetliyse gercktn bisey demem yani. Insann kardesi ya da sevdgi biri bisey dedginde nasil zorumuza gitmiosa onun da ole olmasi guzl olur.
Desene yakın da iyi haber duycaz. Erkek çocuğu iyidirGunnayyyddiinn baciiimmmmmmsenin gordugun ruyanin aynisini gordum erkek bebek doğurmuştum ruyamda ve emziriyordum bbegi gogsumden sut geliyordu. allahim hic uyanmak istememistim ki esimin kafasi koluma carpti uyandım
Ben de genelde ovulasyon testinin yanında gelen hariç 20 tane falan fazladan alıyorum. Çogunu da kullanıyorum
Benim bir tane bile testim yokYokk artıkkk kız adetim biter bitmez ovu ile birlikte gebelik testine de mi başlıyodun
Kızlar merhabalar bişi sormak istiyorum yardımcı olur Muş'unuz lütfen benim adetim 3 gün gecikti başım döner gibi oldu test yaptım çift çizgi çıktı kan verdim gittim 176,7 çıktı sizce hamilemiyim daha önce ki yasal geçirmiştim ama o Zaman değerim bu kadar yüksek çıkmadı 45 e kdr yğkseldi sonra kan düşüşe geçti değerler kimyasal olmuştu yine aynısı olur diye korkuyorum yarın tekrar vercem ama gebelik testi bariz ikisi de kırmızı
Ebeeeet burda tanistik
Aslen erzurumluyum amma mersinde dogdum böyüdümsimdik istnblda oturuom. Yarismaci arkdslra basarilar dilerim.
Adet olacağın günü 1 diye sayiyotsun cnmKızlar gecikmeyi nasıl sayıyorsunuz adet olacağınız günü 1 diye mi sayıyorsunuz yoksa ertesi gün olunca mı 1 gün gecikti diyorsunuz
28inde olacaktım o zaman bugün 3 mü bugün ü sayayım mıAdet olacağın günü 1 diye sayiyotsun cnm
Kızlar gebelik düşünüyorum hormon testi yaptırdım ama doktora gösteremedim henüz sonuçları merak ediyorum anlayan varsa değerler nasıl yardımcı olabilir mi?
Cok iyiyim sen nasilsinnasılsın canım
En fazla gebelik testi olanı seçtim canım ben 30 ovulasyon 10 gebelik kargo alıcıya ait 39 lira falan tutuyor hepsi. İnşallah o gebelik testlerini yapıp çift çizgiler görmek hepimize nasip olur canım
Gunnayyyddiinn baciiimmmmmmsenin gordugun ruyanin aynisini gordum erkek bebek doğurmuştum ruyamda ve emziriyordum bbegi gogsumden sut geliyordu. allahim hic uyanmak istememistim ki esimin kafasi koluma carpti uyandım
Insalllllaaah innsaaaallllaahhhhDesene yakın da iyi haber duycaz. Erkek çocuğu iyidir
Ahh cok hasret kaldik bebek kokusuna Yarabbiiimmm saglikli sihhatli bebeeellleeerrrr nasip eyleBana da bazen durduk yere burnuma öyle bi güzel bebek kokusu geliyokii anlatamam, aynısı dün sabah da oldu. Nolur bi işaret olsun Ya'Rabbimmmm
Çok şükür canım çok iyiyimCok iyiyim sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?