Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ii yapmissin. Bizimkisinin dugunu daha ekimde. Simdilk dugun hakkinda konusuorz.Zaten uzaktayiz birbirimzden. Ben de ne karismyi ne karisilmasini severim ama ii niyetliyse gercktn bisey demem yani. Insann kardesi ya da sevdgi biri bisey dedginde nasil zorumuza gitmiosa onun da ole olmasi guzl olur.

Öyle canım önemli olan niyeti tabi, insan belli eder zaten, yardımcı olmak fikir alıp vermek güzel ama karşıdaki de isterse yani istemezse karışmayız ne yapalım.. uzak olmak da iyidir bence, ben biraz uzağım pek arayıp sormam arada bir konuşuruz yeter

Aynn uzakta olan daha tatlidir

Kızlar gebelik düşünüyorum hormon testi yaptırdım ama doktora gösteremedim henüz sonuçları merak ediyorum anlayan varsa değerler nasıl yardımcı olabilir mi?

Eklentiler

• Screenshot_20190830-002938.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar gebelik düşünüyorum hormon testi yaptırdım ama doktora gösteremedim henüz sonuçları merak ediyorum anlayan varsa değerler nasıl yardımcı olabilir mi?
Ben pek anlamasam da normal dışı değerlerin en bilindik ve ilaçla tedavi edilen değerler, tsh tiroid hormonu biraz fazla, prolaktin de süt ve stres hormonu o da fazla ikisi de gebeliğin oluşumunu engeller ama ilaçla tedavi edilir kısa sürede. Ciddi bişey değil bence daha iyi bilen arkadaşlar vardır yine fikir al ama doktorun dedikleri ve yazdığı ilaçlar önemli tabiki

Benimde geçen ay 49du ilaç verdi doktor kullandım yükseliği adet geciktiriyor malesef hatta geçen sene 100dü raporlu ilaç kullandım ama düşüyor prolaktin ilaçla

Teşekkür ederim. Doktor geçen kontrolde ultrasonda pko olduğunu söyledi, sonuçlar bununla bağlantılı mıdır? İnşallah basit bişeydir de ilaçla çözülür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…