Canım ben şaka yapıyorum, bence bize yapılmasını istemediğimiz şeyi yapmayacağız etliye sütlüye karışmam yani herkesin kendi fikri var, hele ki evine gidip temizliğine filan bakmam benimki öyle yapardı sonra bende aynı şeyi yapınca bozuldu bıraktı bir de ilk zamanlar ne yemek yaptığımı sorardı bir gün dedim ki portakallı kremalı pekin ördeği yaptım bugün gel yiyelimşok geçirdi daha da sormadı
Hamdolsn aldıkÖdüül büyük o halde
Öyle canım önemli olan niyeti tabi, insan belli eder zaten, yardımcı olmak fikir alıp vermek güzel ama karşıdaki de isterse yani istemezse karışmayız ne yapalım.. uzak olmak da iyidir bence, ben biraz uzağım pek arayıp sormam arada bir konuşuruz yeterii yapmissin. Bizimkisinin dugunu daha ekimde. Simdilk dugun hakkinda konusuorz.Zaten uzaktayiz birbirimzden. Ben de ne karismyi ne karisilmasini severim ama ii niyetliyse gercktn bisey demem yani. Insann kardesi ya da sevdgi biri bisey dedginde nasil zorumuza gitmiosa onun da ole olmasi guzl olur.
Ödül çok tatlııııÖdüül büyük o halde
Aynn uzakta olan daha tatlidirÖyle canım önemli olan niyeti tabi, insan belli eder zaten, yardımcı olmak fikir alıp vermek güzel ama karşıdaki de isterse yani istemezse karışmayız ne yapalım.. uzak olmak da iyidir bence, ben biraz uzağım pek arayıp sormam arada bir konuşuruz yeter
Ben pek anlamasam da normal dışı değerlerin en bilindik ve ilaçla tedavi edilen değerler, tsh tiroid hormonu biraz fazla, prolaktin de süt ve stres hormonu o da fazla ikisi de gebeliğin oluşumunu engeller ama ilaçla tedavi edilir kısa sürede. Ciddi bişey değil bence daha iyi bilen arkadaşlar vardır yine fikir al ama doktorun dedikleri ve yazdığı ilaçlar önemli tabikiKızlar gebelik düşünüyorum hormon testi yaptırdım ama doktora gösteremedim henüz sonuçları merak ediyorum anlayan varsa değerler nasıl yardımcı olabilir mi?
Benim aşırı uykum geldi cnm, yarın görüşürüz ben kaçarAynn uzakta olan daha tatlidir
Test yaptınmı peki canım? Belirtmi bilmiyorum ki hamişler cevap versinIyi aksamlar kizlar hala adet olmadim tahmini 4.5 gun geciktim
Midem yaniyor eksimis gibi mide yanmasi bi belirtimi sizce?
Dene bizede yaz canımSuan Testim yok canim yarin alip deniyim
Canım prolaktin yüksek azcıkKızlar gebelik düşünüyorum hormon testi yaptırdım ama doktora gösteremedim henüz sonuçları merak ediyorum anlayan varsa değerler nasıl yardımcı olabilir mi?
Benimde geçen ay 49du ilaç verdi doktor kullandım yükseliği adet geciktiriyor malesef hatta geçen sene 100dü raporlu ilaç kullandım ama düşüyor prolaktin ilaçlaKızlar gebelik düşünüyorum hormon testi yaptırdım ama doktora gösteremedim henüz sonuçları merak ediyorum anlayan varsa değerler nasıl yardımcı olabilir mi?
Teşekkür ederim. Doktor geçen kontrolde ultrasonda pko olduğunu söyledi, sonuçlar bununla bağlantılı mıdır? İnşallah basit bişeydir de ilaçla çözülürBen pek anlamasam da normal dışı değerlerin en bilindik ve ilaçla tedavi edilen değerler, tsh tiroid hormonu biraz fazla, prolaktin de süt ve stres hormonu o da fazla ikisi de gebeliğin oluşumunu engeller ama ilaçla tedavi edilir kısa sürede. Ciddi bişey değil bence daha iyi bilen arkadaşlar vardır yine fikir al ama doktorun dedikleri ve yazdığı ilaçlar önemli tabiki
Gebeliği engelliyor mu pekiBenimde geçen ay 49du ilaç verdi doktor kullandım yükseliği adet geciktiriyor malesef hatta geçen sene 100dü raporlu ilaç kullandım ama düşüyor prolaktin ilaçla
Adetlerim düzenli aslında arada birkaç gün erken veya geç oluyorum ama ciddi bir gecikme yaşamıyorumGebeliği engelliyor mu peki
Prolaktin yüksekliği engelliyor malesef canım ama düşürülüyor ilaçlaGebeliği engelliyor mu peki
Anladım canım teşekkür ederim Rabbim inşallah nasip eder hepimizeCanım inan ki bende çok araştırdım. Hiç bir zararını okumadım zaten kullandım görmedim de zararını hatta daha rahat oluyor
Senin gectimi gunun canimTest yaptınmı peki canım? Belirtmi bilmiyorum ki hamişler cevap versinbende hala olmadımm
Tshın yüksek gebeliği engeller bunun için ilaç verir düzenli kullan. Prolaktinin yüksek ama o çok basit bi hapla düşüyorKızlar gebelik düşünüyorum hormon testi yaptırdım ama doktora gösteremedim henüz sonuçları merak ediyorum anlayan varsa değerler nasıl yardımcı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?