Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Listede gebe kalmayan bi tane bile aday olmasın insallah okunan bu ezanların hürmetine rabbim bu dilegimi kabul etsin insallah listede ben yokum benimde kucagımı doldursun insallah cok amin
Listede ben de yokum bana da Amin bana da Amin

zambak189 cnm ne yaptin yazdıysan görmedim geldi mi kırmızılar inş gelmemistir
Canimm normalde gununde sancim baslar siddetlenir adet olurum simdi gidip gidip geliyor anlamadim henuz kirmizi da yok hadi bakalim hayirlisi Senin nasil gidiyor hamislik alistinmi

Canimm normalde gununde sancim baslar siddetlenir adet olurum simdi gidip gidip geliyor anlamadim henuz kirmizi da yok hadi bakalim hayirlisi Senin nasil gidiyor hamislik alistinmi
Iyi hadi inşallah gelmesin haberdar et yarına kadar olmazsan sabah bi test yap dün ve bugün benim de adet ağrılarım var baya baya agridi belim karnım bilmesem ilaç içerdim yani kesin.eh iste alışmadım daha sanırım:))) sigarasizlik biraz geriyor beni ama dayanıyorum napiyim

Ay insallah yarinda gelmezse zaten direk kan testi kiz herseyimiz ayni senle bende sigarasizliktan ne yaparim bilmiyorum simdi iciyorum ama hamileysem mecbur birakicam olsun hersey bebisimiz icin

Amaan bu mesaj bana çok moral oldu be ağzın bal yesin

Bende de o var ya arada sancı geliyor adet oluyorum kesin dedim ama biley yok yaa senin geçtimi günün

Amaan bu mesaj bana çok moral oldu be ağzın bal yesin
F Ftskrcm arkadaşımızın yazdığına ben de katılıyorum canım. Kesinlikle daha olgun oluyor ve bebeği de daha sakin yetiştiriyorsun. Bir öğretmen tanıdığım var 37 yaşında üçüncü evladını dünyaya getirdi. Anneliği asıl şimdi yaşıyorum diyor. Daha sabırlıyım daha öğretici daha örnek olabiliyorum diyor ki katılıyorum ben de

Ne güzel ya İnşallah ben de öyle olurum valla böyle şeyler duymak umut veriyo

Listede olmayan batı gecen arkadaslar lütfen yeni batlarınızı mesajla bana bildiriniz tesekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…