Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslinda cok haklisin. Cunku bunlar cocuklari canavar gibi yetistirmisler

Kizlar bu yazi benim cok hoşuma gidiyor her zmn hatrlamak lazim aslında

Nefes alıyorsanız, hiçbir şey için geç kalmış değilsiniz!
New York, California'dan üç saat ileride ancak bu California'yı yavaş yapmaz.
Kimi 22 yaşında mezun olur ama sağlam bir iş bulmak için beş sene bekler.
Kimi 25 yaşında CEO olup 50 yaşında ölürken kimi 50 yaşında CEO olur ve 90'ı görür.
Kimi evlenir kimi ise bekar kalır.
Obama 55 yaşında emekli oldu Trump ise 70 yaşında görevine başladı.
Bütün dünyadaki herkes 'kendi zamanına' göre yaşar.
Etraftaki bazı insanlar senden bir adım ileride gözükebilir, bazıları ise senin gerinde gözükebilir.
Ancak herkes kendi yarışında, kendi zamanında.
Onlara kıskançlık da besleme taklit de etme.
Onlar kendi zamanında sen kendi zamanında yaşayacaksın.
Hayat harekete geçmek için doğru zamanı beklemektir.
Yani sakin ol.
Geç kalmadın.
Erken de değil.
Tam zamanında yaşıyorsun.

Hayir canim sagolmasin cokkkk ozur dilerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kuzum özür dile diye söylemedim burada senelerce isteyip kucagına ilk cocugunu alamayan insanlarda var cok zor bir durum biliyorsun sadece biraz daha ince davranabiliriz senden bunu isterim evet benim agrıma yas olayı gittiyse benden yasca büyük bi evlat sahibi olamamıs arkadaslarımızın agrına nasıl giderki senden kücük anne olan kisileri gördügünde bile senin nasıl zoruna gidiyodur eminim kıskanmak degil bu anladıgını umuyorum. Rabbim herkese versin birinci ücüncü farketmiyor biliyorsun rabbim isteyen herkese versin ve bence yasta farketmiyor biraz daha ince olalım olurmu yoksa ben seni seviyorum sana küsmem mümkün degil özür dileyipte durma kırıcam o kafanı

Aslinda cok haklisin. Cunku bunlar cocuklari canavar gibi yetistirmisler
Aynen öyle cahillik dönemine denk geliyor o çocuğa anneanne babaanne eğitim veriyor kendince şımarık çocuklar çıkıyor ortaya. Bende şuan 28 kısmet olursa eğer 29 anne olcam tam istediğim yaş sayılır hep 28 ile 32 yaş arası derdim zaten. Suan bile endişeliyim insallah merhametli iyi insan olmayı mutlu olmayı ona ogretebilir hissettirebilirim ama şahsen 18 23 yaşlar arası bunları hiç düşünemezdim. O yüzden hayırlı zamanda gelsin inş hem onun için hem anne için

T

İlk aydan 14 gebe hey maşallahhhh

Rabbim bizlerde nasip et

İlk aydan 14 gebe hey maşallahhhh

Rabbim bizlerde nasip et
Listede gebe kalmayan bi tane bile aday olmasın insallah okunan bu ezanların hürmetine rabbim bu dilegimi kabul etsin insallah listede ben yokum benimde kucagımı doldursun insallah cok amin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…