- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Hayir canim sagolmasinCanın sagolsun kucaklarımız bebek dolsun cicegim
Aslinda cok haklisin. Cunku bunlar cocuklari canavar gibi yetistirmislerValla canım senin düşüncen tercihin tabi ama bence erken yaşta anne olmak iyi değil genelde çocuklara çok iyi eğitim verilmiyor doğru davranilmiyor bilinçsizce yetiştiriliyor daha tecrübeli aklı başında olmak çok daha iyi bence benim Eltim ilk çocuğunu 34 de doğurdu 2 tane doğurdu mis gibi yetiştiriyor çok mantıklı şekilde davranabiliyor. Önemli olan 5 tane olması değil 1 2 tane ama iyi yetiştirilmiş olması toplum için aile için o yüzden sen yaşa çok takılma
Kuzum özür dile diye söylemedim burada senelerce isteyip kucagına ilk cocugunu alamayan insanlarda var cok zor bir durum biliyorsun sadece biraz daha ince davranabiliriz senden bunu isterim evet benim agrıma yas olayı gittiyse benden yasca büyük bi evlat sahibi olamamıs arkadaslarımızın agrına nasıl giderki senden kücük anne olan kisileri gördügünde bile senin nasıl zoruna gidiyodur eminim kıskanmak degil bu anladıgını umuyorum. Rabbim herkese versin birinci ücüncü farketmiyor biliyorsun rabbim isteyen herkese versin ve bence yasta farketmiyor biraz daha ince olalım olurmu yoksa ben seni seviyorum sana küsmem mümkün degil özür dileyipte durma kırıcam o kafanıHayir canim sagolmasincokkkk ozur dilerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Aynen öyle cahillik dönemine denk geliyor o çocuğa anneanne babaanne eğitim veriyor kendince şımarık çocuklar çıkıyor ortaya. Bende şuan 28 kısmet olursa eğer 29 anne olcam tam istediğim yaş sayılır hep 28 ile 32 yaş arası derdim zaten. Suan bile endişeliyim insallah merhametli iyi insan olmayı mutlu olmayı ona ogretebilir hissettirebilirim ama şahsen 18 23 yaşlar arası bunları hiç düşünemezdim. O yüzden hayırlı zamanda gelsin inş hem onun için hem anne içinAslinda cok haklisin. Cunku bunlar cocuklari canavar gibi yetistirmisler
Simdi ben sana susmu dedimIyi tamam besustum
Ben katılmak isterim ne okuyacağız?Buradayım canım
Dualarımıza katılmak isteyen baska arkadaslar varmııııı????????
Kizlar bu yazi benim cok hoşuma gidiyor her zmn hatrlamak lazim aslında
Nefes alıyorsanız, hiçbir şey için geç kalmış değilsiniz!
New York, California'dan üç saat ileride ancak bu California'yı yavaş yapmaz.
Kimi 22 yaşında mezun olur ama sağlam bir iş bulmak için beş sene bekler.
Kimi 25 yaşında CEO olup 50 yaşında ölürken kimi 50 yaşında CEO olur ve 90'ı görür.
Kimi evlenir kimi ise bekar kalır.
Obama 55 yaşında emekli oldu Trump ise 70 yaşında görevine başladı.
Bütün dünyadaki herkes 'kendi zamanına' göre yaşar.
Etraftaki bazı insanlar senden bir adım ileride gözükebilir, bazıları ise senin gerinde gözükebilir.
Ancak herkes kendi yarışında, kendi zamanında.
Onlara kıskançlık da besleme taklit de etme.
Onlar kendi zamanında sen kendi zamanında yaşayacaksın.
Hayat harekete geçmek için doğru zamanı beklemektir.
Yani sakin ol.
Geç kalmadın.
Erken de değil.
Tam zamanında yaşıyorsun.
Ben de istnbula yeni geldimBuluruz insAllah Allah iyilerle karşılaştırsın. Esenyurttayim bende yeni geldim bu tarafa
Kiz kac gundur oturacak yer yoktu evde simdi oturdum birazcik unutmusum nasil koltukta oturulmasi gerektiğiniSimdi ben sana susmu dedimAllahım sen konuyu biliyorsun bu lorike biraz bebek amin
Gel basımın üstünde oturKiz kac gundur oturacak yer yoktu evde simdi oturdum birazcik unutmusum nasil koltukta oturulmasi gerektiğini
Yok bebeyyyyiimmm basinda benim gibi bi öküzü tasimak istemezsinGel basımın üstünde otur
İlk aydan 14 gebe hey maşallahhhhGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
Totem
@tiktaktok bat 1 E
@Babyandmom bat 6 A
@Ojej bat 11 A
@NorthCarolina bat 12 A
@hayalinizle bat 12 A
@Emine Hatayli bat 19 A
F Fatma KTL bat 20 A
@mervecancan bat 20 T
@Caghla_29 bat 23 A
@emine1115ygt bat 23 A
@Gncgztc bat 24 A
@Sumeyyee__ bat 26 A
@Lepistesb bat 28 A
F Ftskrcm bat 30 A
zambak189 bat 30
@15yusra11 bat 31
@Canan_mehtap bat 31
Eylül
@kirmizipatiklikiz bat 1
@Tuanna_ bat 2
@Atiyasemin bat 4
@Martilikiz07 bat 9
@MNbeyaz bat 5
@Sibelll16 bat 5
@Zekta bat 5
@Deryakadir bat 7
@Dora01 bat 7
@eylem91 bat 8
@Ederaf bat 10
@Maruki bat 10
@Fyprk bat 10
@Ozgeozge0 bat 10
@Zerdem2016 bat 10
@Seval2321 bat 11
@Mevayigit bat 12
@Mrsiron_ bat 12
@Nurov bat 13
@Bifincankahve bat 13
@Antoryum123 bat 14
Fit mutlu anne bat 14
@Liyalayi bat 15
@Cena bat 16
L Loriklorik bat 16
@m_aslicim bat 16
@Gonulmeyvesi bat 17
@Serimeri bat 18
@bocek345 bat 19
@Umutumut82 bat19
E Eslem91 bat 19
@Karakarsu bat 19
@LadyMorganas bat 19
@icecreamm bat 20
@sosmivida bat 20
@Icebergsss bat 20
@bmbm bat 21
@Butterfly1987 bat 22
@Firstandlast bat 22
@dilosss_ bat 23
@Tiibukk bat 23
@beren20 bat 24
@rosebatum bat 24
@burcusami bat 24
@Misst bat 24
@Melegim15 bat 25
hayal alemi bat 25
@guzelgunler2019 bat 27
Ona ben karar veririmYok bebeyyyyiimmm basinda benim gibi bi öküzü tasimak istemezsin
Listede gebe kalmayan bi tane bile aday olmasın insallah okunan bu ezanların hürmetine rabbim bu dilegimi kabul etsin insallah listede ben yokum benimde kucagımı doldursun insallah cok aminİlk aydan 14 gebe hey maşallahhhh
Rabbim bizlerde nasip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?