Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok ayıp böyle bir soruyu karşındaki insan kırılır mi üzülür mu diye bile soramıyor insan 3 yıllık evli arkadaşım var hiç sormadım banane ki belki istemiyor da olabilir yani herşeye burun sokmamak lazim

Yok yok geciyor eltilerim 16 yasinda nisanlanmislar hep cocuk yasta almis kaynanam onlari cok genc yasta anne olmuslar . Cok guzel simdi hepsinin en az 2 tane var .en buyugu 30 yasinda 5 cocugu vat
İyi halt etmişler çocukluklarını gençliklerini yaşamamışlar, senin yaşın iyiymiş yine kadın öbürlerini gözleri açılmadan almış uyanık, 30 yaşında 5 çocuk nedir yavrum etme gözünü seveyim genç olmadan kadın olmadan anne olmuşlar yazık, anne olmak çok güzel anlatılması tarifsiz bir duygu ama bebek olunca herşeyin o oluyor kendi benliğini unutuyorsun biraz o yüzden 22-24 yaş öncesi çok çok erken bence bak 20 bile demiyorum çünkü çok erken inan bana..

Benim tam zamani simdi

Sabrin sonu selamet insAllah cnm bize de sürekli kiz büyüdü artk bi kardes lazim diolar onlardam biliyoruz ya

Siz ahiretten kacmissinizkizz yoklamadan kacmissiniz yanlislikla dunyaya gelmissiniz demek isterdim ama hicte bileeeemmm bbaaağğyyyaaannnn yaşın ne onemi var onemli olan işlevi
Yasın ne önemi var önemli olan islevi diyosan suanda yaslandım diyip aglaman cok yersiz oluyor hanımefendicigim agır geldi bilginize mucukk

Yok yok geciyor eltilerim 16 yasinda nisanlanmislar hep cocuk yasta almis kaynanam onlari cok genc yasta anne olmuslar . Cok guzel simdi hepsinin en az 2 tane var .en buyugu 30 yasinda 5 cocugu vat
Valla canım senin düşüncen tercihin tabi ama bence erken yaşta anne olmak iyi değil genelde çocuklara çok iyi eğitim verilmiyor doğru davranilmiyor bilinçsizce yetiştiriliyor daha tecrübeli aklı başında olmak çok daha iyi bence benim Eltim ilk çocuğunu 34 de doğurdu 2 tane doğurdu mis gibi yetiştiriyor çok mantıklı şekilde davranabiliyor. Önemli olan 5 tane olması değil 1 2 tane ama iyi yetiştirilmiş olması toplum için aile için o yüzden sen yaşa çok takılma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…