Çok ayıp böyle bir soruyu karşındaki insan kırılır mi üzülür mu diye bile soramıyor insan 3 yıllık evli arkadaşım var hiç sormadım banane ki belki istemiyor da olabilir yaniAma millet maşallah böyle hassas bi konuda bile nispet yapma peşinde. Gülüp geçmek lazım aslında komikler çünkü .Allah’ın verdiği bişey sonuçta sen neyle hava atıyon hayırdır sen mi yaptın sanıyosun
Insallaaaahhhhhhhhhhhhhhh hepimiizzzTabikide öyle bir hakkin yok cnm inşallah tez zamanda olurkavuşursun bebisine
İyi halt etmişler çocukluklarını gençliklerini yaşamamışlar, senin yaşın iyiymiş yine kadın öbürlerini gözleri açılmadan almış uyanık, 30 yaşında 5 çocuk nedir yavrum etme gözünü seveyim genç olmadan kadın olmadan anne olmuşlar yazık, anne olmak çok güzel anlatılması tarifsiz bir duygu ama bebek olunca herşeyin o oluyor kendi benliğini unutuyorsun biraz o yüzden 22-24 yaş öncesi çok çok erken bence bak 20 bile demiyorum çünkü çok erken inan bana..Yok yok geciyoreltilerim 16 yasinda nisanlanmislar hep cocuk yasta almis kaynanam onlari cok genc yasta anne olmuslar . Cok guzel simdi hepsinin en az 2 tane var .en buyugu 30 yasinda 5 cocugu vat
Benim tam zamani simdiİyi halt etmişler çocukluklarını gençliklerini yaşamamışlar, senin yaşın iyiymiş yine kadın öbürlerini gözleri açılmadan almış uyanık, 30 yaşında 5 çocuk nedir yavrum etme gözünü seveyim genç olmadan kadın olmadan anne olmuşlar yazık, anne olmak çok güzel anlatılması tarifsiz bir duygu ama bebek olunca herşeyin o oluyor kendi benliğini unutuyorsun biraz o yüzden 22-24 yaş öncesi çok çok erken bence bak 20 bile demiyorum çünkü çok erken inan bana..
Bebislerimiz olsun diye toplu dua edelim istiyorum benkimler katılabilir?
Adetliykende okuyabilecegimiz bir dua arastırıcam
Hadi insallah ya bunlar bi isaret olsun
Yas kemale ermeye basladiEh işte yeni gelmiş zamanı
Sabrin sonu selamet insAllah cnm bize de sürekli kiz büyüdü artk bi kardes lazim diolar onlardam biliyoruz yaTek dileğim zorunlu olmadıkça onu görmemek gerçekten çok yıpranıyorum. Hatta bebek konusunu açan kimseyle görüşmek istemiyorum artık. Eşime de çok baskı yapıyo arkadaşları akrabaları. En sonunda birine dicem kısırım olmuyo susun artık diye
Sen yaslandıysan biz ahirete gitmemiz lazım bayanYas kemale ermeye basladiyaslandim
Siz ahiretten kacmissinizSen yaslandıysan biz ahirete gitmemiz lazım bayan
Yasın ne önemi var önemli olan islevi diyosan suanda yaslandım diyip aglaman cok yersiz oluyor hanımefendicigim agır geldi bilginize mucukkSiz ahiretten kacmissinizkizz yoklamadan kacmissiniz yanlislikla dunyaya gelmissiniz demek isterdim ama hicte bileeeemmm bbaaağğyyyaaannnn yaşın ne onemi var onemli olan işlevi
Kiz ne dedigimi biliyom mu ben sankiYasın ne önemi var önemli olan islevi diyosan suanda yaslandım diyip aglaman cok yersiz oluyor hanımefendicigim agır geldi bilginize mucukk
Üzüldüm ama bende genc anne olmak isterdimKiz ne dedigimi biliyom mu ben sanki
Özür dilerim uzmek istemezdim kesinlikleÜzüldüm ama bende genc anne olmak isterdimagrıma gitti
Canın sagolsun kucaklarımız bebek dolsun cicegimÖzür dilerim uzmek istemezdim kesinlikle
Valla canım senin düşüncen tercihin tabi ama bence erken yaşta anne olmak iyi değil genelde çocuklara çok iyi eğitim verilmiyor doğru davranilmiyor bilinçsizce yetiştiriliyor daha tecrübeli aklı başında olmak çok daha iyi bence benim Eltim ilk çocuğunu 34 de doğurdu 2 tane doğurdu mis gibi yetiştiriyor çok mantıklı şekilde davranabiliyor. Önemli olan 5 tane olması değil 1 2 tane ama iyi yetiştirilmiş olması toplum için aile için o yüzden sen yaşa çok takılmaYok yok geciyoreltilerim 16 yasinda nisanlanmislar hep cocuk yasta almis kaynanam onlari cok genc yasta anne olmuslar . Cok guzel simdi hepsinin en az 2 tane var .en buyugu 30 yasinda 5 cocugu vat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?