Yoksa kafa goz dalarAyagimda sallıyorumyoksa bu saatte uyanik olsa imkani yok telefon elimde kalsin
Sankiiiimm de olee
De get yat uyu dinlen senin hakkindirAy canım çok isterdim ama uykum geldi malum yorgunum bu hafta temizlik haftasıydısonra inş, ben yatış
Sağol kuzum hadi öptüm hepiniziDe get yat uyu dinlen senin hakkindir
Sağol kuzum hadi öptüm hepinizi
saol cnm Allah razı olsun
Amin insAllah canım Rabbim herseyin en güzelini biliyor elbet bekleyelim görelimİnşAllah normal çıkar canım tekrar yaptırdığımızda herşey nasip diyerek bekliyoruz herşeyde bi hayır vardır
Rabbim o ve onun gibi kuzulara güzellik versin bu dünyada hep iyilerle karsılastırsın insallahEvet ya iste o cocugub ahini hakkini kim oder ote taraftakurban oldugum rabbim sen nelere kadirsin . Annesi bile evlenmis coluga cocuga karismis yazik ki ne yazik vallaha üzülüyor insan
Ben gidince gelen biri dahaBen misafirlikteyim giremedimm
Esimin yigeni diye biri topik acmıs denk gelirsen oku canım daha iyi anlarsın.Cnm ben anlayamadim bu konusmalari
Ben d vitamini için damla kullandım bi hafta falan yükseltmiş biraz önceden çok düşüktü b12 için iğne vuruluyorum şimdi
Keyfimizin kahyası biiziz ulaOnun keyfine kaldiysak yandükkkbu ay eleeessiiinnee iliski oluyoe resmen ben de nasil olsa olmiycak en iyisi dadini cikriyim
Yaradan gercekten cok güzel yaratıyor hepimiz birer mucizeyiz vallaBen internetden baya bebeğin oluşumunu fln inceledimde acayip ya mucize gerçekten Rabbim negüzel yaratıyor
Kimm?Kiz o senn neyin oluo
Ha sunu bileydin
Kactane pire ucusuyo acaba sende suanAy canım çok isterdim ama uykum geldi malum yorgunum bu hafta temizlik haftasıydısonra inş, ben yatış
Evet cok yorucu bir sürec rabbim bekleyenleri daha fazla bekletmesin insallah hayırlara cevirip erkenden versin insallah yaaaİyi geceler kızlarReglimin son günü bugün
Şu regl ve yumurtlama günleri sonraki bekleyiş falan acayip canımı sıkıyo vakit kaybı gibi
Direkt regl gününe ışınlanmak istiyorum test yapmak istiyorum
Dimi kimse kimseye denk gelemiyorBen gidince gelen biri dahanerdeydin öyle
Akraban zannettim o konu acani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?