Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın canım...
Bekle bakalım benimde dongum 26 gün. Hesabıma göre sen 29-30 agustos gibi olman lazımdı. Kasık ağrısı oluyor doğru. Bende de oldu. Canım bizler çok sabirsiziz. Şöyle bi 5 gün 7 gün geçsin. Değerin yükselir insAllah. Ben de çok yorulmuş bunalmıştım ve bu Ay son demiştim şükürler olsun bu Ay oldu. Düşünme lütfen bulunduğun yerde aklını başka şeylere ver. Mesela ben ev bakıyordum netten ev almayı düşünüyoruz diye. Her gebelik aklıma geldiğinde ev bakiodum. Tek düşüncen odağın bebek olmasın. Bu çok etkiliyor. Olacak ile olmayacak arasında gittim geldim. Ve lütfen gece namazına uyan ve dua et. 3.Mucizeni göreceksin

Canım regl gelmedikçe umut hala var bence de bekleyelim bakalım bazen kanda da olsa çıkmayabiliyor umutlandırmak istemem ama ben kızımda nerdeyse 15-20 günlük gecikme de çıkmıştı kanda bile artık tam yok hamile değilim kesin dediğim anda silik çizgiyi görmüştüm kan vermiştim Rabbim neyler neylerse güzel eyler

Günaydın kızlar dün bütün gün kasık karın ağrısı olmuştu akşama doğru hafiflemisti şimdi uyandım yine var ağrım sanki kasık ve karnım uyuşuk gibi farkli hayırlara gelsin acaba çatladı mi artık ya da çatlayacak ondan mi ki ağrılar klomen kullanırken hiç kasık ağrım olmadı desem yeri igneden sonra başladı bugün iğnenin 3. Günü nette hep 3. Günü çatlar yazıyor dün gece ilişki oldu bugün yarın vermemiş dr ne derse onu yapcaz bklk bilerek atladi demek ki 2 sinde tekrar başlayıp gün aşırı devam ediyor regle kadar

Ilk gebeligimde aynı oyle olmuştum çok yanmıştı midem, inşallah bebiş vardır
Dun kan tahlili verdim kesin sonuc ciksin diye 0.100 negatif canim 1 hafta oldu gecikmem hala gelen giden yok
duzenlidir adetim niye boyle oldu anlamiyorum

Benim bata daha çok var 21 eylül. Bu ay ovulasyon testi de yapmıyorum. Elimde 3-4 tane var. Onları ara ara yapar bırakırım şansa denk gelirsem işte.
Benimde daha çok var bende 2 ay ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlamayı değerlendirdim nasip olmadı. Bu ay iyice her şeyi boşaldım ovulasyon testi de yapmayacağım ilaç bitki kürü hatta doktora bile gitmeyeceğim kafam rahat sıkıldım uzun zaman bir şeyler yapıp beklenti içinde kalmaktan olmazsa bir dahaki aylar için artık eşim düşünsün o yapsın bir şeyler ben ona uyarım

Bende hep kafamı başka yere vereyim diyorum ama olmuyoki canm başka şeyler yapsam da aklımın bi yeri orda her ne kadar yok aşılamaya hazırladım kendimi desemde. Hep stresten geciktiriyorum bende adetimi, bugün regl günüm ama gelmezse de kesim stresten bise olacağından olduğundan degil

Evet bazen eczanadende aldığım olmuştur ama genelde internetten toplu olarak aldım daha uygun geliyor 5 6 ayda bir 35 40 çokmu herkesin başka başka hobisi var buda benim hobim
Yanlız değilim Allah'ım benim gibi olan çok insan var mış

Benim ne alemde şuan hiç bilmiyorum aslında baktırmak lazım
Aynen sağlık ocağında baktırabilirsin canım benim mayıs ayında kimyasal olmuştu daha düşmeden kan vermek için gittiğimde bütün tahlilleri yapmışlardı herşey düşük çıkmış aslında ben birazda o yüzden kimyasal olmasından şüpheleniyorum tutunamadığı için bence baktır bi

Sağlık ocağında amh hormonuna da bakılıyor mu

Günaydın kızlar Hormon testimin sonucu çıktı. Prolaktin dışımda hepsi normal ama prolaktin 33 çıktı hamileliğe engel diye biliyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Cok yuksek deilmis ki aglama bosuna. Ilacla dusuomus hemen. Hemen karamsarliga da baglma. Insllh cok bekletmwden gelir bebgin senn de cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…