- 1 Mayıs 2019
- 511
- 683
- 23
Hamileyim canımHadi ya ne güzel inşallah hamiş olursun sende canımmm
Günaydın canım...İyi geceler arkadaşlar,,,
Yaa ben sabah test yapmıştım ya hani, tek çıkmıltı, bide yola gidicez şehir dışına düğüne demiştim, 3te çıkarken yola hastaneye uğradık acile, eşime dedim de sabah geciktim 2.ci gündeyim diye, giderken acile gidip kan versek sonuca enabızdan bakarım ben beklemeyiz orda hemen çıkarız yola diye,,
Neyse verdik çıktık varıcamız yere gelene kadar tabi aklım sonuçta, varınca girdim baktım sonuç çıkmış,,
0.3 yazıyodu çok şaşırdım, beklemiyordum, ama garip bişey farkettim sonucun altında ilk defa öteki haftalık olan değerlerde verilmiş. Diğer yaptırdıklarımda olmazdı böyle, neyse belki yenilik yapılmıştır böyle olucaktır bundan sonra,,,
Şu saat oldu hala gelen giden yok, her wcde çok fena akıntı görüyorum sarımsı beyaz yoğun, ne düşünücemi şaşırdım, kafam allak bullak,,,
Geç döllenme desem oda olamaz gibi geliyor çünkü ilişki Günlerim sadece yumurtlama öncesi ve yumurtlama günümde oldu, birde bşkaç gün sonra öylesine ilişki oldu, sonra kasık ağrım ve belirtilerimden ötürü gebelikten korkuma ilişki yaşamadım,
Kasık ağrım inanılmaz arttı bugün,ama adet sancım hala yok,, düğünde hiç oynamayada kalkamadım hep oturdum karnımı tuttum
Hangi durumun içindeyim ben, bebiş varmı yokmu napocam nasıl bi yol izliycem beynim durdu yaa
Gece gece kafanızı ağrıttım kusura bakmayın ama bunaldım gerçekten
Canım regl gelmedikçe umut hala var bence de bekleyelim bakalım bazen kanda da olsa çıkmayabiliyor umutlandırmak istemem ama ben kızımda nerdeyse 15-20 günlük gecikme de çıkmıştı kanda bile artık tam yok hamile değilim kesin dediğim anda silik çizgiyi görmüştüm kan vermiştim Rabbim neyler neylerse güzel eylerİyi geceler arkadaşlar,,,
Yaa ben sabah test yapmıştım ya hani, tek çıkmıltı, bide yola gidicez şehir dışına düğüne demiştim, 3te çıkarken yola hastaneye uğradık acile, eşime dedim de sabah geciktim 2.ci gündeyim diye, giderken acile gidip kan versek sonuca enabızdan bakarım ben beklemeyiz orda hemen çıkarız yola diye,,
Neyse verdik çıktık varıcamız yere gelene kadar tabi aklım sonuçta, varınca girdim baktım sonuç çıkmış,,
0.3 yazıyodu çok şaşırdım, beklemiyordum, ama garip bişey farkettim sonucun altında ilk defa öteki haftalık olan değerlerde verilmiş. Diğer yaptırdıklarımda olmazdı böyle, neyse belki yenilik yapılmıştır böyle olucaktır bundan sonra,,,
Şu saat oldu hala gelen giden yok, her wcde çok fena akıntı görüyorum sarımsı beyaz yoğun, ne düşünücemi şaşırdım, kafam allak bullak,,,
Geç döllenme desem oda olamaz gibi geliyor çünkü ilişki Günlerim sadece yumurtlama öncesi ve yumurtlama günümde oldu, birde bşkaç gün sonra öylesine ilişki oldu, sonra kasık ağrım ve belirtilerimden ötürü gebelikten korkuma ilişki yaşamadım,
Kasık ağrım inanılmaz arttı bugün,ama adet sancım hala yok,, düğünde hiç oynamayada kalkamadım hep oturdum karnımı tuttum
Hangi durumun içindeyim ben, bebiş varmı yokmu napocam nasıl bi yol izliycem beynim durdu yaa
Gece gece kafanızı ağrıttım kusura bakmayın ama bunaldım gerçekten
Yarinda olmazsam ins hastaneye gidicemHadi ya silikse inş koyulasırr
Dun kan tahlili verdim kesin sonuc ciksin diye 0.100 negatif canim 1 hafta oldu gecikmem hala gelen giden yokIlk gebeligimde aynı oyle olmuştum çok yanmıştı midem, inşallah bebiş vardır
Bata 3 var. terler içinde uyandım az önce ve yoğun sarı akıntım oldu. Allah hayır etsinBebis isteyenler bat versin bana
GünaydınnGünaydın güzeller
Benimde daha çok var bende 2 ay ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlamayı değerlendirdim nasip olmadı. Bu ay iyice her şeyi boşaldımBenim bata daha çok var 21 eylül. Bu ay ovulasyon testi de yapmıyorum. Elimde 3-4 tane var. Onları ara ara yapar bırakırımşansa denk gelirsem işte.
Günaydın canım...
Bekle bakalım benimde dongum 26 gün. Hesabıma göre sen 29-30 agustos gibi olman lazımdı. Kasık ağrısı oluyor doğru. Bende de oldu. Canım bizler çok sabirsiziz. Şöyle bi 5 gün 7 gün geçsin. Değerin yükselir insAllah. Ben de çok yorulmuş bunalmıştım ve bu Ay son demiştim şükürler olsun bu Ay oldu. Düşünme lütfen bulunduğun yerde aklını başka şeylere ver. Mesela ben ev bakıyordum netten ev almayı düşünüyoruz diye. Her gebelik aklıma geldiğinde ev bakiodum. Tek düşüncen odağın bebek olmasın. Bu çok etkiliyor. Olacak ile olmayacak arasında gittim geldim. Ve lütfen gece namazına uyan ve dua et. 3.Mucizeni göreceksin
Yanlız değilim Allah'ım benim gibi olan çok insan var mışEvet bazen eczanadende aldığım olmuştur ama genelde internetten toplu olarak aldım daha uygun geliyor 5 6 ayda bir 35 40 çokmu herkesin başka başka hobisi var buda benim hobim
İnşAllah canım hepimiz güzel haberler veririrz burdaInsAllah hic gerek kalmaz gayet iyi olur sonucun hatta bebişli haberler
Aynen sağlık ocağında baktırabilirsin canım benim mayıs ayında kimyasal olmuştu daha düşmeden kan vermek için gittiğimde bütün tahlilleri yapmışlardı herşey düşük çıkmış aslında ben birazda o yüzden kimyasal olmasından şüpheleniyorum tutunamadığı için bence baktır biBenim ne alemde şuan hiç bilmiyorum aslında baktırmak lazım
İnşâllah kuzucum o sıra artık gelsin bize deSırada bizler varız insAllag kuzuu
Sağlık ocağında amh hormonuna da bakılıyor muAynen sağlık ocağında baktırabilirsin canım benim mayıs ayında kimyasal olmuştu daha düşmeden kan vermek için gittiğimde bütün tahlilleri yapmışlardı herşey düşük çıkmış aslında ben birazda o yüzden kimyasal olmasından şüpheleniyorum tutunamadığı için bence baktır bi
Cok yuksek deilmis ki aglama bosuna. Ilacla dusuomus hemen. Hemen karamsarliga da baglma. Insllh cok bekletmwden gelir bebgin senn de cnmGünaydın kızlarHormon testimin sonucu çıktı. Prolaktin dışımda hepsi normal ama prolaktin 33 çıktı hamileliğe engel diye biliyorum. Ne tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?