Yumurta rezervi oluyor değil mi o yapılmıyormuşSağlık ocağında amh hormonuna da bakılıyor mu
Kan ver canım kan değerine göre belli olurKızlar doktora gitsem kese görünür mü
Canım benimde 52 çıktı bende bilmiyorum napıcağımı ama ilacı varmışGünaydın kızlarHormon testimin sonucu çıktı. Prolaktin dışımda hepsi normal ama prolaktin 33 çıktı hamileliğe engel diye biliyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Doktor ilaç vermedi mi?Günaydın kızlarHormon testimin sonucu çıktı. Prolaktin dışımda hepsi normal ama prolaktin 33 çıktı hamileliğe engel diye biliyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Kızlar bu prolaktin ölçümü de diğer hormonlarla adetin 3. Günü mü bakılıyor 21. Gün diye okudum o başka bir hormon muydu acaba?Canım benimde 52 çıktı bende bilmiyorum napıcağımı ama ilacı varmış
Büyük olasılıkla mevsimseldir, banada öyle arada mevsim geçişlerinde oluyor, gecen.sene bu zamanlarda benimde 1 hafta geçmişti ve aynı hamilelik belirtilerinin hepsi vardı bende tahlil verdim negatif ertesi gün adet oldum, arasira öyle oluyor malesef :/Dun kan tahlili verdim kesin sonuc ciksin diye 0.100 negatif canim 1 hafta oldu gecikmem hala gelen giden yok
duzenlidir adetim niye boyle oldu anlamiyorum
insallah canim çok sağolasın doktora daha göstermedim de daha bi panik yaptım.Cok yuksek deilmis ki aglama bosuna. Ilacla dusuomus hemen. Hemen karamsarliga da baglma. Insllh cok bekletmwden gelir bebgin senn de cnm
İlaç alman lazım canım bende kullandım geçen ay çünküGünaydın kızlarHormon testimin sonucu çıktı. Prolaktin dışımda hepsi normal ama prolaktin 33 çıktı hamileliğe engel diye biliyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Daha doktora göstermedim canim, ilaç verir heralde aynenDoktor ilaç vermedi mi?
İlacı mutlaka kullan yoksa yükselir canım ihmal etme bende kullandım geçen ayCanım benimde 52 çıktı bende bilmiyorum napıcağımı ama ilacı varmış
senin de yüksek cikmis kuzum. Bi doktora gidelim bakalım ne dicekCanım benimde 52 çıktı bende bilmiyorum napıcağımı ama ilacı varmış
ilacın bi yan etkisi oldu mu peki canim?İlaç alman lazım canım bende kullandım geçen ay çünkü☺
O LH galiba yumurtlama için olan ben yaptırdığımda adet değildim işte şimdi bide adetin 3. günü baktırcamKızlar bu prolaktin ölçümü de diğer hormonlarla adetin 3. Günü mü bakılıyor 21. Gün diye okudum o başka bir hormon muydu acaba?
Senin kaçtı bide kadın doğum doktoru mu verdiİlacı mutlaka kullan yoksa yükselir canım ihmal etme bende kullandım geçen ay
Ben adet olunca tekrar yaptırıcam yüksekse hemen randevu alıp gidicem zaten sen adetmiydin yaptırdığındasenin de yüksek cikmis kuzum. Bi doktora gidelim bakalım ne dicek
Evet ben adetin 3.gunu yaptırdım.Ben adet olunca tekrar yaptırıcam yüksekse hemen randevu alıp gidicem zaten sen adetmiydin yaptırdığında
Bnmde yüksek canım 47 çıktı bklm ne olacak yükselmesinde bi cok etken var o hormonun nette okuduğum kadarıyla düşer insAllah hemen ilacla ama bana henüz ilaç vermedi prolaktin için çarşamba tekrar tahlil istedi yine yüksekse belki o zmn verecek bilmiyorumGünaydın kızlarHormon testimin sonucu çıktı. Prolaktin dışımda hepsi normal ama prolaktin 33 çıktı hamileliğe engel diye biliyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Adetim yeni bitmişti ben yaptırdığımdaEvet ben adetin 3.gunu yaptırdım.
Evet simdi okuyorum da bazı yiyecekler ve stres de yukseltebiliyormus.Bnmde yüksek canım 47 çıktı bklm ne olacak yükselmesinde bi cok etken var o hormonun nette okuduğum kadarıyla düşer insAllah hemen ilacla ama bana henüz ilaç vermedi prolaktin için çarşamba tekrar tahlil istedi yine yüksekse belki o zmn verecek bilmiyorum
Ben adet degilken yaptirdigimda 26 cikmisti. Adetken daha yüksek cikti.Adetim yeni bitmişti ben yaptırdığımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?