Ben meslek lisesi deyim 80 kişiyiz artı müdür yardımcılarıBitti canım bizim, sonları hızlı bitirdik komisyonları geçen yılın üzerinden değiştirdik, bizim ilkokul olduğundan sayımız az
Merhaba kızlarr aranıza yeni katıldım bendeerabbim isteyen herkeseeee bu ay sürpriz bebişlerle sevindirsin inşallah Bunlarda benim ovü testlerim 15eylül bat yeni başladım ama pek bilgim yok yumurtlama olmuşmu çatlamışmı Bilgili arkadaşlar bakarmısınız acabaa
Hergünü değerlendirdik sadece cuma cumartesi değerlendiremedim grip olmuştum bakalım bekliyorum artık28 pik 29 çatlama canım hangi günleri değerlendirebildiniz
Biz 17 kişiyiz toplamBen meslek lisesi deyim 80 kişiyiz artı müdür yardımcıları
ne güzel bende anaokulu öğretmeniyim
Camur gibi mi baci ya bilmiyorum nedir neyin nesidirYa simdi camur gibi kahve renkli akinti geldi adet mi olcam necok denisik rengi kiz hic agrimda yok bklemiodum
Ben bu ay ovulasyon falan denemedim gelisi guzel yaptik ama bakalim sanirim dun catladicunki cok akintim vardi ve kasiklarim agriyordu ara ara bugun de akintim devamke burayi takip etmeden once ovulasyon falan fistanbu kadar detayli bilmiyordum acikcasi kendimi hic dinlemedim belirti falan aramıyordum
Ben bu ay ovulasyon falan denemedim gelisi guzel yaptik ama bakalim sanirim dun catladicunki cok akintim vardi ve kasiklarim agriyordu ara ara bugun de akintim devamke burayi takip etmeden once ovulasyon falan fistanbu kadar detayli bilmiyordum acikcasi kendimi hic dinlemedim belirti falan aramıyordum
Bir daha test yapSelam kızlaar ben hala adet olmadım dün olmam gerekiyodu 30. Günümdeyim 3 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı. Hiç belirtim yok adet olcam diye ödüm kopuyobu ay astım alerjisi hapları kullandım antibiyotik filan onlar geciktirmiş olabilir mi? Göğüslerimdeki acı hala devam ediyor
Yaaaa simartiliyorum booooyyylllleeee aaammaaaaDün geceden beri yazışmalarınızı okuyorum sendeki enerji herkese pozitif enerji tebessüm veriyor hele sen ya çok tatlı minnoşsunnnnrabbim hepimizin yüzüne gülsün herkes güzel kalpli iyiki girmişim buraya Neydi totem gebeyim gebeyim gebeyizzzzz
Yaaaa simartiliyorum booooyyylllleeee aaammaaaa❤❤❤❤❤cok tesekkur ederimmmmmm gebbeyyoiiiizzzzz gebe kalicaz catlaticaz eltileri gorumceleriiii vuuuuuuuu huuuu
Nerden aldin randevu . Insallah bizim ilk seferde tutar asilamamiz ❤Uzun zamandır bende saldım bu ay ovu testi felan hiç yapmadım zaten gelişi güzel oldu ne olduysa ama yine fiss. Yarın aşılamaya başlamak için randevu aldım dua edin nolur
Bizde beeelleeeAy hadi inşallah herkesten gebe haberini alırızz burdaki konuşmalara dalınca kafam dağılıyor düşünmüyorum aa ne güzelmiş ya
Ben benArkadaşlar son çağrı kapatıyoruz
Bende yeni evliyim 2ay olucakBizde beeelleeesadece cocuk konusu yok burda yok yok yani
Annnaaamm daha yenisin sen sorucaklar bikmadan sorucaklar didinin didisi sorar o sorularıBende yeni evliyim 2ay olucakevlendik 1hafta oldu çocuk yokmu diye soru soruldu bana ahahaha he var dedim 3üz olucak insanlar ne garip ya
Sende mi okudun yapmıyor musun mesleğiBen de o bulumu okuyordum cok guzel bi meslek ogretmenlik eglenceli ya
Camur gibi mi baci ya bilmiyorum nedir neyin nesidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?