Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

28 pik 29 çatlama canım hangi günleri değerlendirebildiniz

28 pik 29 çatlama canım hangi günleri değerlendirebildiniz
Hergünü değerlendirdik sadece cuma cumartesi değerlendiremedim grip olmuştum bakalım bekliyorum artık yumurtlama programı var hamile kalma günleri yüksek orta diye ondan bakıyorum o günleri değerlendirmişiz hep geçen ay çok istiyordum bu ay saldım bakalım nasip rabbim herkese versin

Ben bu ay ovulasyon falan denemedim gelisi guzel yaptik ama bakalim sanirim dun catladi cunki cok akintim vardi ve kasiklarim agriyordu ara ara bugun de akintim devamke burayi takip etmeden once ovulasyon falan fistanbu kadar detayli bilmiyordum acikcasi kendimi hic dinlemedim belirti falan aramıyordum

Uzun zamandır bende saldım bu ay ovu testi felan hiç yapmadım zaten gelişi güzel oldu ne olduysa ama yine fiss. Yarın aşılamaya başlamak için randevu aldım dua edin nolur

Bir daha test yap

Yaaaa simartiliyorum booooyyylllleeee aaammaaaa❤❤❤❤❤cok tesekkur ederimmmmmm gebbeyyoiiiizzzzz gebe kalicaz catlaticaz eltileri gorumceleriiii vuuuuuuuu huuuu

Uzun zamandır bende saldım bu ay ovu testi felan hiç yapmadım zaten gelişi güzel oldu ne olduysa ama yine fiss. Yarın aşılamaya başlamak için randevu aldım dua edin nolur
Nerden aldin randevu . Insallah bizim ilk seferde tutar asilamamiz ❤ben de bu aya aldim rqndevu asilama icin konusmaya gidicüğük bakalim hakkimizda hayirlisi NEYLERSE MEVLAM GÜZEL EYLER

Ay hadi inşallah herkesten gebe haberini alırızz burdaki konuşmalara dalınca kafam dağılıyor düşünmüyorum aa ne güzelmiş ya

Bende yeni evliyim 2ay olucak evlendik 1hafta oldu çocuk yokmu diye soru soruldu bana ahahaha he var dedim 3üz olucak insanlar ne garip ya
Annnaaamm daha yenisin sen sorucaklar bikmadan sorucaklar didinin didisi sorar o soruları ben 1.5 yillik evliyim hala soruyorlar takma kafana dalgaya al onlariya da size ne siz mi buyutuceksiniz de bu kadar dert oluyor size de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…