Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nanaaaa ilk küsluk icin bu kdar yeter kiiiiz bak o kdar dil doktuler . Hadi kirmza cicekleriniiii

Valla canım bence bir dah yap ilaçlar yaparmı bilmıyorumki yapadabilir. Bende hala olmadım benim umut kalmadı gerçide

Kız ben kıs kıs filan gülmedim sadece test yaptım aaa hemende etiketlemiş hepimizi

Kızlar dün sonradan çıkan çizgi yanıltmıştı ya bugün regl geliyor yavaştan kahverengi lekeler arkası kırmızı olacak gibi, çok bel ağrım vardı zaten. Yumurta 11. Gün çatlamış çünkü tam olmasa da silikleşmeye başlamıştı 12. De tam silikti 11in akşamına yetişememişiz demekki

Hayırlısı inşallah çalışmalara devam kısa bir aradan sonra
Benim bugün günüm olmadım daha belirti yok sanırım iki üç gün geç gelicek

Merhaba kızlarr aranıza yeni katıldım bendee rabbim isteyen herkeseeee bu ay sürpriz bebişlerle sevindirsin inşallah Bunlarda benim ovü testlerim 15eylül bat yeni başladım ama pek bilgim yok yumurtlama olmuşmu çatlamışmı Bilgili arkadaşlar bakarmısınız acabaa

Eklentiler

• image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 39
Kırmızılar gelmeden ümitsiz olma tatlımbitti mi toplantınız biz yarısını yarına bıraktık

28inde pik olmus sanki bu tarz gruplar var oraya sorsan çok daha net sonuçlar alirsin cnm ins guzel sonuclanir

28inde pik olmus sanki bu tarz gruplar var oraya sorsan çok daha net sonuçlar alirsin cnm ins guzel sonuclanir
Nereye yazıcağımı şaşırdım beklenti nekadar zor ya oldumu olcakmı Ama burası çok güzel konuşmaları okuyorum dün geceden beri bi enerji veriyor belki burdan alırız bol gebelik haberleriniii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…