Camur gelio camurHoşgeldin cnmm nasılsın son durumun nedir bakalimm
He kiz fenaymis tam zamaninda geldim telefon alinio baksanaSen geldin hos geldin deeortalik fenaaa
Olabilir cnm takipde kalYa simdi camur gibi kahve renkli akinti geldi adet mi olcam necok denisik rengi kiz hic agrimda yok bklemiodum
Hadi ins guzel haberlerini bekliyoruz ins cnmŞu an annemdeyim akşam eve giderken alıcam tabii hala kırmızılar gelmemiş olursa
Amiin hepimiz yazılalım inşallah o listeyeHadi ins guzel haberlerini bekliyoruz ins cnm
Bakalim belki adet belki baska seydir ama cok degisikOlabilir cnm takipde kal
Valla canım bence bir dah yap ilaçlar yaparmı bilmıyorumki yapadabilir. Bende hala olmadım benim umut kalmadı gerçideSelam kızlaar ben hala adet olmadım dün olmam gerekiyodu 30. Günümdeyim 3 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı. Hiç belirtim yok adet olcam diye ödüm kopuyobu ay astım alerjisi hapları kullandım antibiyotik filan onlar geciktirmiş olabilir mi? Göğüslerimdeki acı hala devam ediyor
Bende kendimi ümitlendirmek istemiyorum akşama kadar olmazsam yapıcam testValla canım bence bir dah yap ilaçlar yaparmı bilmıyorumki yapadabilir. Bende hala olmadım benim umut kalmadı gerçide ☺
Kız ben kıs kıs filan gülmedim sadece test yaptım aaa hemende etiketlemiş hepimiziArkamdan hepiniz kıskıs gülmüssünüz yeni topik sahibi bile secelim topik bos kaldı demissiniz batları gecmeyenler hemen testlere kosusmus özellikle hepinize cok küstüm sen,
@Eslem91 @Loriklorik senden hic beklemezdim S Sibelll16 ve arkamdan diger kıskıs gülenler etiketleyemediklerim onlar kendilerini biliyor cok tesekkürler cok küstüm.
İnşallah canım yapınca yazzBende kendimi ümitlendirmek istemiyorum akşama kadar olmazsam yapıcam testinşallah yine çift çizgiyi görürüm allahım amin amin amin
Ben de sınıfne güzel bende anaokulu öğretmeniyim
Hayırlısı inşallah çalışmalara devam kısa bir aradan sonraKızlar dün sonradan çıkan çizgi yanıltmıştı ya bugün regl geliyor yavaştan kahverengi lekeler arkası kırmızı olacak gibi, çok bel ağrım vardı zaten. Yumurta 11. Gün çatlamış çünkü tam olmasa da silikleşmeye başlamıştı 12. De tam silikti 11in akşamına yetişememişiz demekki
Kırmızılar gelmeden ümitsiz olma tatlımKızlar dün sonradan çıkan çizgi yanıltmıştı ya bugün regl geliyor yavaştan kahverengi lekeler arkası kırmızı olacak gibi, çok bel ağrım vardı zaten. Yumurta 11. Gün çatlamış çünkü tam olmasa da silikleşmeye başlamıştı 12. De tam silikti 11in akşamına yetişememişiz demekki
28inde pik olmus sanki bu tarz gruplar var oraya sorsan çok daha net sonuçlar alirsin cnm ins guzel sonuclanirMerhaba kızlarr aranıza yeni katıldım bendeerabbim isteyen herkeseeee bu ay sürpriz bebişlerle sevindirsin inşallah Bunlarda benim ovü testlerim 15eylül bat yeni başladım ama pek bilgim yok yumurtlama olmuşmu çatlamışmı Bilgili arkadaşlar bakarmısınız acabaa
Bitti canım bizim, sonları hızlı bitirdik komisyonları geçen yılın üzerinden değiştirdik, bizim ilkokul olduğundan sayımız azKırmızılar gelmeden ümitsiz olma tatlımbitti mi toplantınız biz yarısını yarına bıraktık
Nereye yazıcağımı şaşırdım beklenti nekadar zor ya oldumu olcakmı28inde pik olmus sanki bu tarz gruplar var oraya sorsan çok daha net sonuçlar alirsin cnm ins guzel sonuclanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?