Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nerden aldin randevu . Insallah bizim ilk seferde tutar asilamamiz ❤ben de bu aya aldim rqndevu asilama icin konusmaya gidicüğük bakalim hakkimizda hayirlisi NEYLERSE MEVLAM GÜZEL EYLER

Fatma ersan doktordan canm. Aminn inşAllah tutar hemen de biter hasretimiz

Annnaaamm daha yenisin sen sorucaklar bikmadan sorucaklar didinin didisi sorar o soruları ben 1.5 yillik evliyim hala soruyorlar takma kafana dalgaya al onlariya da size ne siz mi buyutuceksiniz de bu kadar dert oluyor size de
Takmıyorum zaten bu yönümü seviyorum biride demiştiki olmuyomu yoksa çocuğunuz rabbim aratmasın ve kimsenin diline düşürmesin hep dua ediyorum isteyen herkesin kucağını doldur rabbim diye zamanı geldiğinde rabbim verir zaten Senin olacak en kısa zamanda içime doğuyor

Ayy evet takmamamk en iyisi hani derler ya havlayan kopek isirmazbunlar gibiler de anca konusuurlar yyuyyaaaa Allah razi olsun ❤❤

Kızlar sarı akıntı nedir acaba gebelik belirtisi diyebilir miyiz ben kızıma hamileyken geliyordu ama geçen iki ay da aynı şekilde geldi ama hamilelik olmadı nasıl bir şey anlamadım

Kızlar sarı akıntı nedir acaba gebelik belirtisi diyebilir miyiz ben kızıma hamileyken geliyordu ama geçen iki ay da aynı şekilde geldi ama hamilelik olmadı nasıl bir şey anlamadım
Sen daha iyi bilirsin ❤ben hic gebe kalmadim o yuzden gebelik belirtisi yasamadim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…