- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
2 aydan hemen sorulurmu yaaBende yeni evliyim 2ay olucakevlendik 1hafta oldu çocuk yokmu diye soru soruldu bana ahahaha he var dedim 3üz olucak insanlar ne garip ya
Yok okulu biraktim niye bıraktım bilmiyorumSende mi okudun yapmıyor musun mesleği☺☺
Nerden aldin randevu . Insallah bizim ilk seferde tutar asilamamiz ❤ben de bu aya aldim rqndevu asilama icin konusmaya gidicüğük bakalim hakkimizda hayirlisi NEYLERSE MEVLAM GÜZEL EYLER ❤
Aynen dimi birbirimize moral veriyoruzAy hadi inşallah herkesten gebe haberini alırızz burdaki konuşmalara dalınca kafam dağılıyor düşünmüyorum aa ne güzelmiş ya
Takmıyorum zaten bu yönümü seviyorum biride demiştiki olmuyomu yoksa çocuğunuzAnnnaaamm daha yenisin sen sorucaklar bikmadan sorucaklar didinin didisi sorar o sorularıben 1.5 yillik evliyim hala soruyorlar takma kafana dalgaya al onlari ya da size ne siz mi buyutuceksiniz de bu kadar dert oluyor size de
Vallaha inanki bana 1. Haftamda soruyorlardi2 aydan hemen sorulurmu yaabenim dün 1 yıl oldu başladılar söylemeye
Ay inşallah çatlatıcaaazYaaaa simartiliyorum booooyyylllleeee aaammaaaa❤❤❤❤❤cok tesekkur ederimmmmmm gebbeyyoiiiizzzzz gebe kalicaz catlaticaz eltileri gorumceleriiii vuuuuuuuu huuuu
Bencede et çok eğlenceli bi bölümYok okulu biraktim niye bıraktım bilmiyorumarkadas kurbani oldum sanirim ama aciktab devam edicem . Cok sevimliler bicirlar
Ayy evet takmamamk en iyisi hani derler ya havlayan kopek isirmazTakmıyorum zaten bu yönümü seviyorum biride demiştiki olmuyomu yoksa çocuğunuzrabbim aratmasın ve kimsenin diline düşürmesin hep dua ediyorum isteyen herkesin kucağını doldur rabbim diye zamanı geldiğinde rabbim verir zaten Senin olacak en kısa zamanda içime doğuyor
Ay hemde nasıl moral yaa çok güzelsiniz çooookAynen dimi birbirimize moral veriyoruz
Daha neler ya çok kolay sanıyorlar herhaldeeVallaha inanki bana 1. Haftamda soruyorlardisanirsin oncrden isi pişirmişim gibi..
Evet inşallah oda olucak herşeyin bi zamanı var benceAy hemde nasıl moral yaa çok güzelsiniz çooookbide kırmızı çizgileri görsek ozaman daha güzel olacak
Vallahhhaaa en guzel bebeler bizde olucakAy inşallah çatlatıcaaaz
Allah hepimizden razı olsun inşallahhhhAyy evet takmamamk en iyisi hani derler ya havlayan kopek isirmazbunlar gibiler de anca konusuurlar yyuyyaaaa Allah razi olsun ❤❤
Haha dini bizimkiler daha çok sevilcek inşaaşlahhhVallahhhaaa en guzel bebeler bizde olucakbizimkiler miniş onlarin ki kazik kadar olucaklar bizimkiler daha sevimli olurlar onlarin ki sevimmssiiizz ayni analaaarrii
Sen daha iyi bilirsin ❤Kızlar sarı akıntı nedir acaba gebelik belirtisi diyebilir miyiz ben kızıma hamileyken geliyordu ama geçen iki ay da aynı şekilde geldi ama hamilelik olmadı nasıl bir şey anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?