- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Duymazlıktan gelmek en güzeliCahil işte
Aynen öyle rabbim bilir doğru zamanıEvet inşallah oda olucak herşeyin bi zamanı var bence
Haha dini bizimkiler daha çok sevilcek inşaaşlahhh
Keske ilk zamanalae ben de dinlemeseydimDuymazlıktan gelmek en güzeli
Geçen ay Benimki de koyulasmadi cnm
Bu ayda 8 tane testim var bakalım koyulasma olacakmi zaten olmazsa eylül adetiyle dr gozukucem
Olup da hamilelik de olmadığı İçin belirti diyebilir miyiz kesin o yüzden sordum belki bilen arkadaşlar vardır diye canım sen muafsınSen daha iyi bilirsin ❤ben hic gebe kalmadim o yuzden gebelik belirtisi yasamadim
Aynen gerçi bende görümce yok elti var onunda 2.5 yasında kızı varVallahaaaa kiizzzz hepsinin su an büyük sonucta sevilesi bi tarafi yok
Keske ilk zamanalae ben de dinlemeseydimcok zoruma gidiyordu ama gecti artik alistim
Nerden biliyon yani yumurta takibi falan mi yaptirdinbenimde bu ay yumurtam oluşmadı malesef kızlar
Yok yok ben bilmiyorumOlup da hamilelik de olmadığı İçin belirti diyebilir miyiz kesin o yüzden sordum belki bilen arkadaşlar vardır diye canım sen muafsın
dr gidiyorum canım usg den bakıldıNerden biliyon yani yumurta takibi falan mi yaptirdin
Yaa hayirlisi olsun canim hakkimzdadr gidiyorum canım usg den bakıldı
bugun bida gidicez dr a adet olmam ıcın ılac verıcek adet olunca bıda gidicem dozlar artacak canımYaa hayirlisi olsun canim hakkimzdanapmayi dusunuyorsun
Sıkma canini hersey yoluna giricek insallah en kisa zamandabugun bida gidicez dr a adet olmam ıcın ılac verıcek adet olunca bıda gidicem dozlar artacak canım
klomenı günde 3 kullanıyordum gunde 4 e cıkartcak femarayı gunde 1 içiyordum onuda cıkartcak sanırım bana agır geliyo ama etkılemiyor tedaviyi işteYaa hayirlisi olsun canim hakkimzdanapmayi dusunuyorsun
inşalllah canım bakalım arık ilça kullanmaktan bıktım böbrekler ne halde kim bilirSıkma canini hersey yoluna giricek insallah en kisa zamanda❤
Ah ne zor anne olmak artikk .. insallah fazla bekletmeden bizim olanlar bizim olurklomenı günde 3 kullanıyordum gunde 4 e cıkartcak femarayı gunde 1 içiyordum onuda cıkartcak sanırım bana agır geliyo ama etkılemiyor tedaviyi işte
Dogrudur vallaha ne desen haklisin bikiyor insaninşalllah canım bakalım arık ilça kullanmaktan bıktım böbrekler ne halde kim bilir
aynen ya hanı yumurta olsa tutmasa bu kadar canım yanmaz da yumurta bıle olusturamıyorum sorunlu gbı hıssedıyorum kendımı sucluyorumAh ne zor anne olmak artikk .. insallah fazla bekletmeden bizim olanlar bizim olur
Dogrudur vallaha ne desen haklisin bikiyor insan
Oyle dusunme sonucta sen istemedin boyle olmasini ..aynen ya hanı yumurta olsa tutmasa bu kadar canım yanmaz da yumurta bıle olusturamıyorum sorunlu gbı hıssedıyorum kendımı sucluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?