Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen ay Benimki de koyulasmadi cnm
Bu ayda 8 tane testim var bakalım koyulasma olacakmi zaten olmazsa eylül adetiyle dr gozukucem

Benim yilda 2 3 kez boyle oluyor.sanirim bu ayda böyle saglik olsun. 80kg domates aldim kendimi salca yapmaya verdim.

Vallahaaaa kiizzzz hepsinin su an büyük sonucta sevilesi bi tarafi yok

Keske ilk zamanalae ben de dinlemeseydim cok zoruma gidiyordu ama gecti artik alistim
Aynen gerçi bende görümce yok elti var onunda 2.5 yasında kızı var
Aynen he he de geç onlar baskı yapınca iyice stres oluyosun hiç olmuyor ben mesela çocuk düşünüypruz bile demedim bu defa beklentiye giriyolar

Bugün olmayınca dayanamadım az önce elimde kalan son testi yaptım bekledim 5 dakika uyyy yine t bölgesi bembeyaz testle konuşmaya başladım sağolasın canım bana kalbin kadar beyaz sayfa ayırdığın için teşekkür ederim dedim
Önümüzdeki maçlara bakacağız artık
Henüz olmadım amma nasip

klomenı günde 3 kullanıyordum gunde 4 e cıkartcak femarayı gunde 1 içiyordum onuda cıkartcak sanırım bana agır geliyo ama etkılemiyor tedaviyi işte
Ah ne zor anne olmak artikk .. insallah fazla bekletmeden bizim olanlar bizim olur
inşalllah canım bakalım arık ilça kullanmaktan bıktım böbrekler ne halde kim bilir
Dogrudur vallaha ne desen haklisin bikiyor insan

aynen ya hanı yumurta olsa tutmasa bu kadar canım yanmaz da yumurta bıle olusturamıyorum sorunlu gbı hıssedıyorum kendımı sucluyorum
Oyle dusunme sonucta sen istemedin boyle olmasini ..
Kimi annesiyle kimi babasiyla kimi kardesiyle kimi parasiyla kimi maliyla kimi mülkü ile kimi sagligi ile kimisi de bizim gibi evlat hasreti ile sinaniyor ❤ Allahin takdiri SABIRLA SINAVI VERMEMIZ LAZIM KI SONUCUMUZ BEKLEDIGIMIZE DEGSIN ❤ yikilirsak sinavdan gecemeyiz ve daha da zorlasir .. okuldaki sinavlar gibi ilk sınavı grcemezsek ikinci sinavi yaparlar ki illaki gecmemizi ister ogretmenler . Bu da oyle bisey bu sinavi gecebilmek icin SABIR lazim bizlere ❤sabirlar ustesinden gelicez herseyin . ❤ONDAN SONRA TAKDIRI ILAHI ❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…