Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vala iyiyim cnm bugun yataktan kalkasim gelmedi inanır mısın yeni bi duş aldm açılayim die yoksa hala yatasim var kahvalti hazrliycam kızım acıktım diyip duruyor sen nasılsın
İnsan bazen öyle oluyo canım ben de işteyim çalışıyorum evde olmak vardı ya

Yeni totemim
Küstüm küstüm küstüm

Herkes şakalaştı canm ne varki bunda arkandan konuşcak olan özelden atıp tutardı bence senin gördüğünü ve geleceğini herkes biliyodu ki takıldılar güldüler ne var bu kadar uzatcak anlamış değilim
E Eslem91 de gitti topik senin diye

Ewt bayaaaanlar haftaya sali yandim rahim filmine randevu aldim cok stresliyim nasil geccek acaba kan aliolarmi rahim filmine girmeden once yada ultrasynla bakiolarmi bnde yok gebelik onu artik biliozda nie gecikti fln bilirlermi ki ?

Haftsya salı adetinin kaçıncı günü oluyorki canm ilk 5 gününde yapılıyor 3 defa çektirdim hep o günlerde istediler en doğru sonuç o zaman çıkıyomuş. Kan alınmıyor ağrı eşiğin yüksekse anestezili yaptır derim, 3 defasında da normal yaptırdım ama 3. seferde istedim anestezi şuan uygun değil dediler yapmadılar ama benim ağrı eşiğim fazla ve çok canım yandı diyebilirim korkutmam istemem kesinlikle ama değer..
Henüz olumlu sonuç alamasamda en azından sorunu öğreniyosun

Ha şoyle yaaa canini yedgim hadi yine iisiniz kizlr acidi sizeee

Ewt bayaaaanlar haftaya sali yandim rahim filmine randevu aldim cok stresliyim nasil geccek acaba kan aliolarmi rahim filmine girmeden once yada ultrasynla bakiolarmi bnde yok gebelik onu artik biliozda nie gecikti fln bilirlermi ki ?
Canım ben anestezi almadan çektirdim. 5 dk dişini sık hemen bitiyor. Kan falan almadılar. Zaten tüplerin açık dedikleri anda mutluluktan unutuyorsun o anı ve yürüyerek çıkıyorsun. Anestezisiz yapmanı tavsiye ederim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…