Bende bu ay özele gittim adetliyken, o zaman bakılıyor diye, doktor adetlerim düzenli diye bakmadı ben ikinci kez istedim, doktor olan benim dedi ve bana testi yaptırmadı uyuz oldum. Adetlerin duzenlimi senin
Evet baya düzenli, benim doktorum öyle bir kadın değil kırmaz ama ben biraz uzağım merkeze kan vermek için gidesim yok sorun yoksa gitmem asmde bir baktırayım dedim
Topikim cok bası bos kaldı @Fatma KTL
O degil nasıl bir banlandım nasıl bir banlandım bir banlandımki sormayın
Nana sok nana iptal oldu banı görünce
Buraya gelin la hatasız kul olmaz dedigim ciceklerim sizde bendensiniz ben polemike uydum sizde seytana afediyorum @LoriklorikSSibelll16DDeryakadir@Eslem91 birdaha yapmayacaksınız sözmü banlansamda gıybetimi yapmayın üzülüyoruuuum
Aaa nanacım neden dalga geçiyorsun kendinle, banlandın geçti işte boşver
Onu bunu bırak da ben regl oldum yeni bat 27 eylül, hiç beni teselli eden yok yani
Rabbim hayırlısını versin şifa olsun diyelim üzme kendini Rabbim tez vakitte versin dileğini gönlünce
Benim bugün de yok bir hareket beklemedeyim
Sadece bu gaz beni benden alıyor şişkinlik çok rahatsızlık veriyor
Onu bunu bırak da ben regl oldum yeni bat 27 eylül, hiç beni teselli eden yok yani
Topikim cok bası bos kaldı @Fatma KTL
O degil nasıl bir banlandım nasıl bir banlandım bir banlandımki sormayın
Nana sok nana iptal oldu banı görünce
Buraya gelin la hatasız kul olmaz dedigim ciceklerim sizde bendensiniz ben polemike uydum sizde seytana afediyorum @LoriklorikSSibelll16DDeryakadir@Eslem91 birdaha yapmayacaksınız sözmü banlansamda gıybetimi yapmayın üzülüyoruuuum☹
Vala iyiyim cnm bugun yataktan kalkasim gelmedi inanır mısın yeni bi duş aldm açılayim die yoksa hala yatasim var kahvalti hazrliycam kızım acıktım diyip duruyor sen nasılsın
Günaydııın kırmızılar hala gelmedi test yapmaya korkuyprum sadece göğüs ağrım var ümitlenmek istemiyorum testte negatifide görmek istemiyorum napcüm bilmiyorum