Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bu ay özele gittim adetliyken, o zaman bakılıyor diye, doktor adetlerim düzenli diye bakmadı ben ikinci kez istedim, doktor olan benim dedi ve bana testi yaptırmadı uyuz oldum. Adetlerin duzenlimi senin

Evet baya düzenli, benim doktorum öyle bir kadın değil kırmaz ama ben biraz uzağım merkeze kan vermek için gidesim yok sorun yoksa gitmem asmde bir baktırayım dedim

Aaa nanacım neden dalga geçiyorsun kendinle, banlandın geçti işte boşver
Onu bunu bırak da ben regl oldum yeni bat 27 eylül, hiç beni teselli eden yok yani

Rabbim hayırlısını versin şifa olsun diyelim üzme kendini Rabbim tez vakitte versin dileğini gönlünce
Benim bugün de yok bir hareket beklemedeyim
Sadece bu gaz beni benden alıyor şişkinlik çok rahatsızlık veriyor

Onu bunu bırak da ben regl oldum yeni bat 27 eylül, hiç beni teselli eden yok yani
Oy kıyamam kuzum.eylül bize uğurlu gelsin inş hepimiz hamile kalırız

E ha
e hadi bakalım öyle olsun biz de seni affettik

Canım benim en azından adet gecikmedi önüne bak inşallah bir sonrakinde olacak dua etmeye ümit etmeye devam pes etmek yok

Komşuya gidip fazla gebelik testiniz var mı diyesim var şaka bir yana ben gideyim eczaneden bir iki tane test kapıp geleyim 4 saat oldu tutuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…