- 28 Ağustos 2019
- 498
- 873
- 103
Topikim cok bası bos kaldı
@Fatma KTL
O degil nasıl bir banlandım nasıl bir banlandım bir banlandımki sormayın
Nana sok nana iptal oldu banı görünce
Buraya gelin la hatasız kul olmaz dedigim ciceklerimsizde bendensiniz ben polemike uydum sizde seytana afediyorum
@Loriklorik S Sibelll16 @Deryakadir @Eslem91birdaha yapmayacaksınız sözmü banlansamda gıybetimi yapmayın üzülüyoruuuum☹
CiddenmiiiiAldım geldim amma süprizzz kırmızııı
Yok canım daha neler stres falan etkiler mutlakaMaalesef yine negatif31 oldu hala gelen giden yok normalde 26 27 günde bir olurdum. Menopoza mı giriyorum yavaş yavaş hormonlarım mı bozuldu
Hasta olmuşum canımCiddenmiiii
Hakkımızda hayırlısı canım menopoz değildir daha dur erkenMaalesef yine negatif31 oldu hala gelen giden yok normalde 26 27 günde bir olurdum. Menopoza mı giriyorum yavaş yavaş hormonlarım mı bozuldu
Olsun en azından diğer aya umudun var ben hala olamadım bugün doktora gidicemHasta olmuşum canım
Bende yarın gidiyorum bütün tahlillerim tamam tüp bebek tedavisi için gün verecekler inşallah erken bir tarih olurOlsun en azından diğer aya umudun var ben hala olamadım bugün doktora gidicem
Bekle 1 gun daha snra bi dene bnce ama icim rahatlasin diosan yap2 gün geçti henüz
Hadi ana bna herkez agrisini soledi bakalim umarim azcik olur cunku hem enfeksyon hem adet cok gec oldu agrim cok bide o olursa dayanabilirmiyim bilmiorumBende çektirdim geçtiğimiz Ocak ayında kan almıyorlar, ben uyutulmadan çektirdim çok uzun sürmüyor biraz ağrısı oluyor ama dayanılmicak gibi değil çektirdiğim ay hamile kalmıştım
Bende yarın gidiyorum bütün tahlillerim tamam tüp bebek tedavisi için gün verecekler inşallah erken bir tarih olur
Canim adetim duzenli degil ve kac gun surdugu belli degil adet bittikden sonra 10 gun icinde de gidebiliryormussun rahim yawas topluomus kndini doktor öle dedi. Adet bitimine yakin bi tarih verdi zaten belki 7 belki 4 belki 8 gun suruo dedim belli degil dedim kacinci gun oldugumu sordu dun aksam basladi 2 sayilir sanirim dedim oda sali gunu tok gel dedi o yolu tok nasil cekceksem 2 otobus zaten araba tutuo ölurum artikHaftsya salı adetinin kaçıncı günü oluyorki canm ilk 5 gününde yapılıyor 3 defa çektirdim hep o günlerde istediler en doğru sonuç o zaman çıkıyomuş. Kan alınmıyor ağrı eşiğin yüksekse anestezili yaptır derim, 3 defasında da normal yaptırdım ama 3. seferde istedim anestezi şuan uygun değil dediler yapmadılar ama benim ağrı eşiğim fazla ve çok canım yandı diyebilirim korkutmam istemem kesinlikle ama değer..
Henüz olumlu sonuç alamasamda en azından sorunu öğreniyosun
Cnm bide bisey sorcam şimdi ben 4+2 yim ya 5. Haftanın mi 4. Haftanın mi içinde mi oluyorum 4 bitmiş mi oluyor bitmemiş miMide bulantm yok cok sukur ama halszlik ve uyku arada oluo ama az
Walla kuzum zaten özele gidecek durumum yok o derece aciliyetim de yok 26 yasindayim bir bucuk yillik evliyim ew alcaz rabbim nasip ederse bu yuzden dewlette tedavi goruoz bu sebepden bni bayiltin ayiltin desem adamlar iplemezki git özele derler rabbim insallah tez zmnda yawrularimizi nasip eder cok zor durumlar maddi manevi anlamda cok yipratici ve cok gidiomus devlete gitmeme rahmen her gitmede 150 200 tl verioz bide özel olsa cok sknti herkezin durumu ii degilki sadece muayene 150 200 tlmis sok oldum e kani vs olsa battik maas komple oraya gidicek insallah özellik durumumuz olmaz ewi bile kayinbabasim sayesinde bakicaz o yardim edecek herseyine yoksa imkani yok hayal olurdu cok sinirim bozuldu yaCanım ben anestezi almadan çektirdim. 5 dk dişini sık hemen bitiyor. Kan falan almadılar. Zaten tüplerin açık dedikleri anda mutluluktan unutuyorsun o anı ve yürüyerek çıkıyorsun. Anestezisiz yapmanı tavsiye ederim...
Sen 31de menepoz diosan vursunlar bni bn gideyim 59 da adet oldumMaalesef yine negatif31 oldu hala gelen giden yok normalde 26 27 günde bir olurdum. Menopoza mı giriyorum yavaş yavaş hormonlarım mı bozuldu
4 bitio 5 icinde oluon canisiCnm bide bisey sorcam şimdi ben 4+2 yim ya 5. Haftanın mi 4. Haftanın mi içinde mi oluyorum 4 bitmiş mi oluyor bitmemiş mi
Teşekkür ederim cnm iki gündür kafamda takılıp durdu internette 4 haftalık hamilesiniz dior o yüzden soruyum dedim cvp için tskr ederim4 bitio 5 icinde oluon canisi
Oy kıyamam kuzum.eylül bize uğurlu gelsin inş hepimiz hamile kalırız
Benim de 25 Eylül kardeşceğizim beraber bekleriz bu ay
Sağolun kızlarCanım benim en azından adet gecikmedi önüne bak inşallah bir sonrakinde olacak dua etmeye ümit etmeye devam pes etmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?