Aa öyleyse büyür inşallah sonuçta yumurta oluşmuş, ilaç kullanmıştın galiba değil mi, daha etkili bir ilaç var mıymış acaba iğne filan ?canım ben ilaçla adet oluyorum ilaçsız adet olamıyorum malesef
Alttan baktirsaydin kuzum netlesirdiEki Görüntüle 2303987
Kizlar yaa moralm cok bozukdoktor bunda kese var ama cok belli deil anca alttan bakilirsa belli olur dedi. Simdiye net belli olmaz miydi yaa yarin sabah da kan vercm bi suru test yapcaklr. Siz burda keseye benzer bisy goruo musunz ?
Dr erkkti o yuzden istemedim cnm. Kadin olsydi bi ihtiml baktrrdim.Tahminmce bnm de beta su an 6 -7 binlerde olmsi lazm. Yarin bklm kac cikickAlttan baktirsaydin kuzum netlesirdi
Benim rahim ters mesela hemen karından gozukmuyo hatta betam7800 da sanırım drgorememisti alttan bakınca net gozukuyo
Böyle yarına kadar kafanda kurma ozaman tamammi bekle bakalımDr erkkti o yuzden istemedim cnm. Kadin olsydi bi ihtiml baktrrdim.Tahminmce bnm de beta su an 6 -7 binlerde olmsi lazm. Yarin bklm kac cikick
Canim ya kendini uzme insallah en yakin zamanda kesede bebekte gozukurEki Görüntüle 2303987
Kizlar yaa moralm cok bozukdoktor bunda kese var ama cok belli deil anca alttan bakilirsa belli olur dedi. Simdiye net belli olmaz miydi yaa yarin sabah da kan vercm bi suru test yapcaklr. Siz burda keseye benzer bisy goruo musunz ?
Yok yok kurmm insllh . Sıpaya sinirlndim gec gelisio diyeBöyle yarına kadar kafanda kurma ozaman tamammi bekle bakalım
Insllh cnm. Evet bi arkds da ole dedi simdi de bilmiodm. Gorunmesi icin bastriolr ya altima kacrrsamCanim ya kendini uzme insallah en yakin zamanda kesede bebekte gozukur
Keske idrarini sıkışık tutup gitseydin doktorun yanina
Oyle daha cok belli olur diye duydum
Keske oyle yapsaydin yaInsllh cnm. Evet bi arkds da ole dedi simdi de bilmiodm. Gorunmesi icin bastriolr ya altima kacrrsam
Bi dahakine ole yaparm artk aklmdaKeske oyle yapsaydin ya
Merak etme altina kacirmasin
3 klomen 1 femara kullanmistim daha etkili igne var da bakalim olmassa ona geccez gakibaAa öyleyse büyür inşallah sonuçta yumurta oluşmuş, ilaç kullanmıştın galiba değil mi, daha etkili bir ilaç var mıymış acaba iğne filan ?
Rezil olsanda sıkıntı yapmaBi dahakine ole yaparm artk aklmdainsllh rezil olmam
Canım tam olarak kaç hafta oldu senin adetinden bu yana yanı kaç haftalık olması gerek şu anEki Görüntüle 2303987
Alttan baktırma bence canım ablam annem bana bırakmamışlardı kızımda belki kanama felan olur Allah korusun bi zarar verir eğer 6 haftalıksan kese gözükür yedi haftalıkta da kalp atışı duyuluyor ama tabi kişiden kişiye de değişiyor sekiz haftaya kadar kalp atışı duyulması lazım inşallah bebişin seninledir daha hiçbir şey Yok erkendir diye belki de gözükmediDr erkkti o yuzden istemedim cnm. Kadin olsydi bi ihtiml baktrrdim.Tahminmce bnm de beta su an 6 -7 binlerde olmsi lazm. Yarin bklm kac cikick
Erkenden test yapmasaydın belkide reglin gelmeyecekti canımAaa nanacım neden dalga geçiyorsun kendinle, banlandın geçti işte boşver
Onu bunu bırak da ben regl oldum yeni bat 27 eylül, hiç beni teselli eden yok yani
Yanlış anlamazsan bişi sormak istiyorum biraz kilon var mıEki Görüntüle 2303987
Seni görecem oglumE ha
e hadi bakalım öyle olsun biz de seni affettik
Su an sata gore 6.haftyi bugun bitrdikCanım tam olarak kaç hafta oldu senin adetinden bu yana yanı kaç haftalık olması gerek şu an
Nereye gidiyormus E Eslem91 o benim topikimin en yaramaz cicegi
Yok kiz niye yanlis anlimYanlış anlamazsan bişi sormak istiyorum biraz kilon var mıablam kilolu olduğu için karından bebeği ileri haftalarda görebilmişti belki seninde öyledir hemen umutsuzluğa kapılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?