Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kizlar yaa moralm cok bozuk doktor bunda kese var ama cok belli deil anca alttan bakilirsa belli olur dedi. Simdiye net belli olmaz miydi yaa yarin sabah da kan vercm bi suru test yapcaklr. Siz burda keseye benzer bisy goruo musunz ?

Alttan baktirsaydin kuzum netlesirdi
Benim rahim ters mesela hemen karından gozukmuyo hatta betam7800 da sanırım drgorememisti alttan bakınca net gozukuyo

Alttan baktirsaydin kuzum netlesirdi
Benim rahim ters mesela hemen karından gozukmuyo hatta betam7800 da sanırım drgorememisti alttan bakınca net gozukuyo
Dr erkkti o yuzden istemedim cnm. Kadin olsydi bi ihtiml baktrrdim.Tahminmce bnm de beta su an 6 -7 binlerde olmsi lazm. Yarin bklm kac cikick

Canim ya kendini uzme insallah en yakin zamanda kesede bebekte gozukur
Keske idrarini sıkışık tutup gitseydin doktorun yanina
Oyle daha cok belli olur diye duydum

Canim ya kendini uzme insallah en yakin zamanda kesede bebekte gozukur
Keske idrarini sıkışık tutup gitseydin doktorun yanina
Oyle daha cok belli olur diye duydum
Insllh cnm. Evet bi arkds da ole dedi simdi de bilmiodm. Gorunmesi icin bastriolr ya altima kacrrsam

Canım tam olarak kaç hafta oldu senin adetinden bu yana yanı kaç haftalık olması gerek şu an

Dr erkkti o yuzden istemedim cnm. Kadin olsydi bi ihtiml baktrrdim.Tahminmce bnm de beta su an 6 -7 binlerde olmsi lazm. Yarin bklm kac cikick
Alttan baktırma bence canım ablam annem bana bırakmamışlardı kızımda belki kanama felan olur Allah korusun bi zarar verir eğer 6 haftalıksan kese gözükür yedi haftalıkta da kalp atışı duyuluyor ama tabi kişiden kişiye de değişiyor sekiz haftaya kadar kalp atışı duyulması lazım inşallah bebişin seninledir daha hiçbir şey Yok erkendir diye belki de gözükmedi

Aaa nanacım neden dalga geçiyorsun kendinle, banlandın geçti işte boşver
Onu bunu bırak da ben regl oldum yeni bat 27 eylül, hiç beni teselli eden yok yani
Erkenden test yapmasaydın belkide reglin gelmeyecekti canım
Neyse hayırlısı olsun insallah birdahaki bebis olarak gelir

Yanlış anlamazsan bişi sormak istiyorum biraz kilon var mı ablam kilolu olduğu için karından bebeği ileri haftalarda görebilmişti belki seninde öyledir hemen umutsuzluğa kapılma

Nereye gidiyormus E Eslem91 o benim topikimin en yaramaz cicegi Yeni topik acacaktır belki gözüm banlıykende üzerinizdeydi tahmin ettigi hersey dogruydu iki nas yapayım dedim hatamı ettim

Yanlış anlamazsan bişi sormak istiyorum biraz kilon var mı ablam kilolu olduğu için karından bebeği ileri haftalarda görebilmişti belki seninde öyledir hemen umutsuzluğa kapılma
Yok kiz niye yanlis anlim gobisim var ondan olabilir ama ole aman amn bi kilom yok 66 kiloyum boyuma gore norml

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…