- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Tamam canım inşallah gözükür sen gönlünü ferah tutSu an sata gore 6.haftyi bugun bitrdik
Hasa ne demek acımak birinizden biri olmasın bu topigin tadı tuzu olmaz valla benim yapbozumun parcası gibisiniz herbirinizHa şoyle yaaa canini yedgimhadi yine iisiniz kizlr acidi sizeee
Insllh oyledir cnm. Ben de alttan baktrmak taraftri deilm ama son care olursa baktirirm. Bi dahaki sefere gornmezee ozele gidermAlttan baktırma bence canım ablam annem bana bırakmamışlardı kızımda belki kanama felan olur Allah korusun bi zarar verir eğer 6 haftalıksan kese gözükür yedi haftalıkta da kalp atışı duyuluyor ama tabi kişiden kişiye de değişiyor sekiz haftaya kadar kalp atışı duyulması lazım inşallah bebişin seninledir daha hiçbir şey Yok erkendir diye belki de gözükmedi
Fazla uzattın sanki nazı canım üç gün olduNereye gidiyormus @Eslem91 o benim topikimin en yaramaz cicegiYeni topik acacaktır belki gözüm banlıykende üzerinizdeydi tahmin ettigi hersey dogruydu iki nas yapayım dedim hatamı ettim
Saolsn cnm betaya gore belli olur artik kucuk sipam
Anladım canım aynen inşallah bi sıkıntı yoktur bazılarının geç gözükebiliyor öyledir belki deInsllh oyledir cnm. Ben de alttan baktrmak taraftri deilm ama son care olursa baktirirm. Bi dahaki sefere gornmezee ozele giderm
Ne sen sor ne ben söyliyim ban nedir onu bile bilmiyordumKız hayırıdır niye banlandın
canım kaçıncı günün bugün adetten itibarenKizlar benimde elimde 8 tane ovu testi vardı 10. gün başladım yapmaya 5 tane kaldı elinde bakalım yakalayabilecekmiyim bu ay koyulasma olacakmi çok merak ediyorum
Sana kim dedi git ortalığı karıştır diye hımmmHasa ne demek acımak birinizden biri olmasın bu topigin tadı tuzu olmaz valla benim yapbozumun parcası gibisiniz herbirinizbeni bidaha baska topiklere göndermeyin banlanmayayım bana sahip cıkın okey
Insllh olur olmasa da devam calismyaKizlar benimde elimde 8 tane ovu testi vardı 10. gün başladım yapmaya 5 tane kaldı elinde bakalım yakalayabilecekmiyim bu ay koyulasma olacakmi çok merak ediyorum
Bana yeni batları özelden bildiren olmamıs kacırdıklarım varsa özelden bildirsinler bebegim nana karsınızda
Bugün 12. Günün cnm öncede 30 gunde olurdum şimdi iyice 25 26 ve 1 hafta onceden de leke geliyo iyice kisaldicanım kaçıncı günün bugün adetten itibaren
kaç günde bir adet oluyorsun
Olsun herkesin bir olmaz sen iyi düşün bence minnan henüz gözükmedi ama ordaYok kiz niye yanlis anlimgobisim var ondan olabilir ama ole aman amn bi kilom yok 66 kiloyum boyuma gore norml
Cnm o kahverngi bazen yum catladgi icin de gelebiliomus. Sen degerlndrmye dewam etkızlar benım yumurtlama haftam bu hafta.
Dün uzayan akıntım geldi.
Bugünde akıntı içinde kahverengi bişeyler gördüm.
Ama ovulasyon çift çizgi hayalet gibi.
Şimdi benim yumurtam çatladımı? Allah rızası için koca gün araştırdım hiç bişey anlamadım ben bu işten.
bi el atın bana
Benim henüz belli olmadı ama hamik feğilim o kesinleştiBana yeni batları özelden bildiren olmamıs kacırdıklarım varsa özelden bildirsinler bebegim nana karsınızdatüm formumla buradayım isteyin gelsinn kimler hamis söyleyin bakalım
Dua konumuzda netlesti gibi herkes biraradayken acıklayacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?