Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha şoyle yaaa canini yedgim hadi yine iisiniz kizlr acidi sizeee
Hasa ne demek acımak birinizden biri olmasın bu topigin tadı tuzu olmaz valla benim yapbozumun parcası gibisiniz herbiriniz beni bidaha baska topiklere göndermeyin banlanmayayım bana sahip cıkın okey

Insllh oyledir cnm. Ben de alttan baktrmak taraftri deilm ama son care olursa baktirirm. Bi dahaki sefere gornmezee ozele giderm

Nereye gidiyormus @Eslem91 o benim topikimin en yaramaz cicegi Yeni topik acacaktır belki gözüm banlıykende üzerinizdeydi tahmin ettigi hersey dogruydu iki nas yapayım dedim hatamı ettim
Fazla uzattın sanki nazı canım üç gün oldu

Saolsn cnm betaya gore belli olur artik kucuk sipam

Hasa ne demek acımak birinizden biri olmasın bu topigin tadı tuzu olmaz valla benim yapbozumun parcası gibisiniz herbiriniz beni bidaha baska topiklere göndermeyin banlanmayayım bana sahip cıkın okey
Sana kim dedi git ortalığı karıştır diye hımmm

kızlar benım yumurtlama haftam bu hafta.
Dün uzayan akıntım geldi.
Bugünde akıntı içinde kahverengi bişeyler gördüm, kıl gibi kahverengi.
Ama ovulasyon çift çizgi hayalet gibi.
Şimdi benim yumurtam çatladımı? Allah rızası için koca gün araştırdım hiç bişey anlamadım ben bu işten.
bi el atın bana

Hani bebek duası yapacaktık ya, batlar da hamişler de güncellenmiyoo nerde bu grubun tatlış başkanıııı N Nana Ana göreve davet ediyorum kendisiniiii
Bana yeni batları özelden bildiren olmamıs kacırdıklarım varsa özelden bildirsinler bebegim nana karsınızda tüm formumla buradayım isteyin gelsinn kimler hamis söyleyin bakalım
Dua konumuzda netlesti gibi herkes biraradayken acıklayacagız

Cnm o kahverngi bazen yum catladgi icin de gelebiliomus. Sen degerlndrmye dewam et

Benim henüz belli olmadı ama hamik feğilim o kesinleşti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…