Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım hiç bir şeyi sıkıntı yapma. Herşey zamanla hallolup gidiyor. Ama hsg söyledikleri gidi değil.. içeri ilaçlı şu sıkıp film çekiyorlar o kadar yürüyerek çıkıyorsun korkmana hiç gerek yok. Inşallah Rabbim bize de nasip eder tez zamanda

Dun gittik 2 3 tane yumurta varmis kucuk gec gelisti 13 milim felanmis boyle kalmaz dmi buyur daha da
Büyür cnm inş, günde 1,5-2 mmye yakın büyüyor ama adet döngün nasıl ki, bazen döllenecek duruma gelmezse adetle atılıyor, ortalama yumurtlama zamanına göre anlarsın büyüyüp büyümeyeceğini

Doktorun daha iyi bilir tabi canm ben 3 defa çektirdim 3 doktor da aynı şeyi söyledi adetinin düzenli yada kaç gün sürdüğü önemli değil ama ilk 5 günü içinde gitmek gerekiyo diye duydum ve öyle biliyorum ama tabi yanlış yönlendirmek istemem, doktorun işine karışmak da olmaz
Rabbim daha fazla bekletmeden sana da güzel haberler almayı nasip etsin inşAllah Bazılarında sorun olmadığında rahim filmi de iyi yönde etki ediyormus sende o kişilerden biri olursun insAllah.

Sen 31de menepoz diosan vursunlar bni bn gideyim 59 da adet oldum

Normal günü 26 27 yken ve günümüzde erken menapozlar da olunca düşünmek normal bence ama tabi hemen karalar bağlamak da gerekmez bence insAllah geç döllenmedir diyelim biz

Ne zamandır deniyorsunu ki canım tüp bebek dedi doktor
İki ay ama yumurta rezervi testim 0.067 çıkınca menepoz kapıya dayandı uyarısı verdi doktor o yüzden elimizi çabuk tutmamızı istedi
Benim ilk evliliğimden 4 çocuğum var büyükler ama eşimin hiç çocuğu yok onunda bu duyguyu tatmasını çok istiyorum çünkü o muhteşem bir insan ve çok ta muhteşem bir baba olacağına inanıyorum bana ve evlatlarıma sahip çıktı aramızdaki aşktan öte bir bağ
Duygulandım şimdi
Sözün özü yaş kırka çerek kaldı doğurganlık bitmeden Rabbim nasip eder inşallah bana ve isteyen herkese

Anladım inşallah allah gönlüne göre verir canımm doktor ne dediyse onu uygularsınız

L Loriklorik hala ismi yazarken gulesim gelio ne guzel ya bak istemsiz gulumsetiosun napion kiz sessiz sessiz okuon orada

Lanet geleee diycem simdi elektrigimiz yok geceden beriiiiii sarjim %5
Ewt bayaaaanlar haftaya sali yandim rahim filmine randevu aldim cok stresliyim nasil geccek acaba kan aliolarmi rahim filmine girmeden once yada ultrasynla bakiolarmi bnde yok gebelik onu artik biliozda nie gecikti fln bilirlermi ki ?
Yoookkk kizzz kan man almiyorlar . Ben de cektirdim hic aciymis kanamaymis falan hicbirsey yasamadim alttan muyane gibi . Ben bahsedilen adet sancisi gibi aci bile crkmedim . Anestezisiz oldum ustelik benim aci esigim cok düşük en ufak seyde aglarimdayanikli degilim ama oyle bisey olmadi gülerek ciktim stresli girdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…