- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Ne zamandır deniyorsunu ki canım tüp bebek dedi doktorBende yarın gidiyorum bütün tahlillerim tamam tüp bebek tedavisi için gün verecekler inşallah erken bir tarih olur
4 bitmis oluo cnm 5. Haftanin icindesinCnm bide bisey sorcam şimdi ben 4+2 yim ya 5. Haftanın mi 4. Haftanın mi içinde mi oluyorum 4 bitmiş mi oluyor bitmemiş mi
Canım hiç bir şeyi sıkıntı yapma. Herşey zamanla hallolup gidiyor. Ama hsg söyledikleri gidi değil.. içeri ilaçlı şu sıkıp film çekiyorlar o kadar yürüyerek çıkıyorsun korkmana hiç gerek yok. Inşallah Rabbim bize de nasip eder tez zamandaWalla kuzum zaten özele gidecek durumum yok o derece aciliyetim de yok 26 yasindayim bir bucuk yillik evliyim ew alcaz rabbim nasip ederse bu yuzden dewlette tedavi goruoz bu sebepden bni bayiltin ayiltin desem adamlar iplemezki git özele derler rabbim insallah tez zmnda yawrularimizi nasip eder cok zor durumlar maddi manevi anlamda cok yipratici ve cok gidiomus devlete gitmeme rahmen her gitmede 150 200 tl verioz bide özel olsa cok sknti herkezin durumu ii degilki sadece muayene 150 200 tlmis sok oldum e kani vs olsa battik maas komple oraya gidicek insallah özellik durumumuz olmaz ewi bile kayinbabasim sayesinde bakicaz o yardim edecek herseyine yoksa imkani yok hayal olurdu cok sinirim bozuldu ya
Dun gittik 2 3 tane yumurta varmis kucuk gec gelisti 13 milim felanmis boyle kalmaz dmi buyur daha daAdet döngün nasıl? Yumurtan oluşup çatlayacak büyüklüğe gelmiyor mu acaba? Yumurta olmasa regl de olmazsın herhalde ?
Dun gittik ya dr 2 3 tane kucuk yunurta gordu 12 13 milim gec gekiscek galiba boyle kalmaz dmi buyur insInsallah canimm hepimizinnnnnnnnnn insallllaaahhh❤
Fatma hemşom az kaldı muayeneye ben senden heyecanlıyımSabahtiama esimin isleri yogun diye saat 3 e aldim tekrr
Büyür cnm inş, günde 1,5-2 mmye yakın büyüyor ama adet döngün nasıl ki, bazen döllenecek duruma gelmezse adetle atılıyor, ortalama yumurtlama zamanına göre anlarsın büyüyüp büyümeyeceğiniDun gittik 2 3 tane yumurta varmis kucuk gec gelisti 13 milim felanmis boyle kalmaz dmi buyur daha da
Canım bekleyip stres yaptığın İçin muhtemelen adet gecikti ben de aynısı oldum iki ay önceMaalesef yine negatif31 oldu hala gelen giden yok normalde 26 27 günde bir olurdum. Menopoza mı giriyorum yavaş yavaş hormonlarım mı bozuldu
Canim adetim duzenli degil ve kac gun surdugu belli degil adet bittikden sonra 10 gun icinde de gidebiliryormussun rahim yawas topluomus kndini doktor öle dedi. Adet bitimine yakin bi tarih verdi zaten belki 7 belki 4 belki 8 gun suruo dedim belli degil dedim kacinci gun oldugumu sordu dun aksam basladi 2 sayilir sanirim dedim oda sali gunu tok gel dedi o yolu tok nasil cekceksem 2 otobus zaten araba tutuo ölurum artik
Sen 31de menepoz diosan vursunlar bni bn gideyim 59 da adet oldum
İki ay ama yumurta rezervi testim 0.067 çıkınca menepoz kapıya dayandı uyarısı verdi doktor o yüzden elimizi çabuk tutmamızı istediNe zamandır deniyorsunu ki canım tüp bebek dedi doktor
Anladım inşallah allah gönlüne göre verir canımm doktor ne dediyse onu uygularsınızİki ay ama yumurta rezervi testim 0.067 çıkınca menepoz kapıya dayandı uyarısı verdi doktor o yüzden elimizi çabuk tutmamızı istedi
Benim ilk evliliğimden 4 çocuğum var büyükler ama eşimin hiç çocuğu yok onunda bu duyguyu tatmasını çok istiyorum çünkü o muhteşem bir insan ve çok ta muhteşem bir baba olacağına inanıyorum bana ve evlatlarıma sahip çıktı aramızdaki aşktan öte bir bağ
Duygulandım şimdi
Sözün özü yaş kırka çerek kaldı doğurganlık bitmeden Rabbim nasip eder inşallah bana ve isteyen herkese
Teşekkür ederimAnladım inşallah allah gönlüne göre verir canımm doktor ne dediyse onu uygularsınız
canım ben ilaçla adet oluyorum ilaçsız adet olamıyorum malesefBüyür cnm inş, günde 1,5-2 mmye yakın büyüyor ama adet döngün nasıl ki, bazen döllenecek duruma gelmezse adetle atılıyor, ortalama yumurtlama zamanına göre anlarsın büyüyüp büyümeyeceğini
Canım sen yaptırmış mıydın?normal devlet hastanesinde yapılır mı acaba?
L Loriklorik hala ismi yazarken gulesim gelio ne guzel ya bak istemsiz gulumsetiosun napion kiz sessiz sessiz okuon orada
Yoookkk kizzz kan man almiyorlar . Ben de cektirdim hic aciymis kanamaymis falan hicbirsey yasamadim alttan muyane gibi . Ben bahsedilen adet sancisi gibi aci bile crkmedim . Anestezisiz oldum ustelik benim aci esigim cok düşükEwt bayaaaanlar haftaya sali yandim rahim filmine randevu aldim cok stresliyim nasil geccek acabakan aliolarmi rahim filmine girmeden once yada ultrasynla bakiolarmi bnde yok gebelik onu artik biliozda nie gecikti fln bilirlermi ki ?
Öğretmenler olarak coğalıyoruzBen de Türkçe öğretmeni☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?