Küstüler bana L Loriklorik E Eslem91Test yapmadım tabi bekliyorum bat geçsin öyle yapcam canımL Loriklorik nerdesin kıs biz barış ilan ettik
Oyyyyy karnı burnunda cicegim benimmmm ohh miss mucukta bi yandangel buraya seni deli kiiz
 oyyy bnm banlı nanaaaaammmOyyyyy karnı burnunda cicegim benimmmm ohh miss mucukta bi yandan ❤
canım yavaş yavaş koyulaşmaya başlamış iki güne kalmaz pik olur hatta yarın bile olabilir sen bu günleri de kaçırma ama
İyi oldu gelmesi cnm yumurtlamadan tam 14 gün sonra geldi saat gibidir maşallah geç kalmaz, yeni bat 27 eylül bakalım görecek misin yoksa özelden yazarımErkenden test yapmasaydın belkide reglin gelmeyecekti canım
Neyse hayırlısı olsun insallah birdahaki bebis olarak gelir
Canimm tesekkur ederimGüncelliyim onu batı kactı acaba
zambak189 cicegim gözünaydın hayırlı olsun cok sevindim adına hamisli ciceklerimin yanına alıcam senide listede
Batın neydi canım
Ama erkek doktorlar daha bilgili bence ki zaten orana bakmıyolar bile inan alışmışlar artık onlardaAy ilk defa baktrdim 4 ay once. Aniden gec bakicm dedi drsoka ugramistm. Baktrrdim korkmuorm sknti deil ama erkkti dr o yuzden
Konu neydikiOrtalıgı karıstırmadımki fikrimi söyledim kaldıramadılar
Kese benimde alt muanede belli belirsiz göründü bugün. Aynı dönemdik hatırlarsanız. bakırköyde mi oturuyorsunuz?Eki Görüntüle 2303987
Kizlar yaa moralm cok bozukdoktor bunda kese var ama cok belli deil anca alttan bakilirsa belli olur dedi. Simdiye net belli olmaz miydi yaa yarin sabah da kan vercm bi suru test yapcaklr. Siz burda keseye benzer bisy goruo musunz ?
Pilav yap yanına salata bide misKizlar dun sac tava yaptm tavuktan ama kaldi biraz sizce onu nasil degerlndrim. Karni yarik gibi yapsam agir mi olur ya
Tsh bakiliyor evet ama hormon testi degil bildigim kararıyla, tam kan sayimi, vitaminler, kolestrol vb seyler bakiliyor ama adetliyken bakilmasi gereken hormon testlerine bakilmiyor, benim.ablam doktor o yuzden biliyorum ona sormustumAmh yapılmıyor ama fsh lh prolaktin yapılmıyor mu? Tsh yapılıyor daha önce yaptırdım
Benimde doktorum izindeydi, netten iyi yorum alan başka bi doktora gittim ama.gitmez olaydım:)) neyseki atlattım şoku:)Evet baya düzenli, benim doktorum öyle bir kadın değil kırmaz ama ben biraz uzağım merkeze kan vermek için gidesim yok sorun yoksa gitmem asmde bir baktırayım dedim
NedenkiBenimde doktorum izindeydi, netten iyi yorum alan başka bi doktora gittim ama.gitmez olaydım:)) neyseki atlattım şoku:)
Bugün gittim sordum canım bakılıyor dedi aile hekimim, özellikle belirttim gebelik için olan adetin 3. Günü bakılan hormonlar dedim evet bakılıyor dedi yarın 3. Günüm dedim tamam sabah gel aç karnına dediTsh bakiliyor evet ama hormon testi degil bildigim kararıyla, tam kan sayimi, vitaminler, kolestrol vb seyler bakiliyor ama adetliyken bakilmasi gereken hormon testlerine bakilmiyor, benim.ablam doktor o yuzden biliyorum ona sormustum
Bakılıyorsa iyiymiş canım randevu alıp gitmeye gerek yok. Acaba her sağlık ocagı aynımıBugün gittim sordum canım bakılıyor dedi aile hekimim, özellikle belirttim gebelik için olan adetin 3. Günü bakılan hormonlar dedim evet bakılıyor dedi yarın 3. Günüm dedim tamam sabah gel aç karnına dedi
Hayır ama idrar testi yaptım olsa çıkardı 31. Gün bugün zaten testi yapmamla karnıma ağrılar girmesi bir olduKan testimi yaptırdın canım
Olsn yaa yine de yapamam benAma erkek doktorlar daha bilgili bence ki zaten orana bakmıyolar bile inan alışmışlar artık onlarda☺
Az kalmisti cnm ben de yazik olmasn dedim biraz daha kucuk dograrim yaparm dedim. Yoksa ole yaprdm. Artk koydm patlicnlriPilav yap yanına salata bide miskarnıyarık ağır olabilir
Benim 6 bin kusurken belli değildi ancak alttan belli olmuştu hafif, doktor geç dollenme gibi bişey dedi mi peki?? Benim ader tarihimi 10 gün sonrası olarak duzeltmisti mesela geç döllenme dedi, 15 ekimde ama 25 ekim olarak hesaplama yapiyordukEki Görüntüle 2303987
Kizlar yaa moralm cok bozukdoktor bunda kese var ama cok belli deil anca alttan bakilirsa belli olur dedi. Simdiye net belli olmaz miydi yaa yarin sabah da kan vercm bi suru test yapcaklr. Siz burda keseye benzer bisy goruo musunz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?