Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkenden test yapmasaydın belkide reglin gelmeyecekti canım
Neyse hayırlısı olsun insallah birdahaki bebis olarak gelir
İyi oldu gelmesi cnm yumurtlamadan tam 14 gün sonra geldi saat gibidir maşallah geç kalmaz, yeni bat 27 eylül bakalım görecek misin yoksa özelden yazarım

Kese benimde alt muanede belli belirsiz göründü bugün. Aynı dönemdik hatırlarsanız. bakırköyde mi oturuyorsunuz?

Amh yapılmıyor ama fsh lh prolaktin yapılmıyor mu? Tsh yapılıyor daha önce yaptırdım
Tsh bakiliyor evet ama hormon testi degil bildigim kararıyla, tam kan sayimi, vitaminler, kolestrol vb seyler bakiliyor ama adetliyken bakilmasi gereken hormon testlerine bakilmiyor, benim.ablam doktor o yuzden biliyorum ona sormustum

Evet baya düzenli, benim doktorum öyle bir kadın değil kırmaz ama ben biraz uzağım merkeze kan vermek için gidesim yok sorun yoksa gitmem asmde bir baktırayım dedim
Benimde doktorum izindeydi, netten iyi yorum alan başka bi doktora gittim ama.gitmez olaydım:)) neyseki atlattım şoku:)

Tsh bakiliyor evet ama hormon testi degil bildigim kararıyla, tam kan sayimi, vitaminler, kolestrol vb seyler bakiliyor ama adetliyken bakilmasi gereken hormon testlerine bakilmiyor, benim.ablam doktor o yuzden biliyorum ona sormustum
Bugün gittim sordum canım bakılıyor dedi aile hekimim, özellikle belirttim gebelik için olan adetin 3. Günü bakılan hormonlar dedim evet bakılıyor dedi yarın 3. Günüm dedim tamam sabah gel aç karnına dedi

Bakılıyorsa iyiymiş canım randevu alıp gitmeye gerek yok. Acaba her sağlık ocagı aynımı

Benim 6 bin kusurken belli değildi ancak alttan belli olmuştu hafif, doktor geç dollenme gibi bişey dedi mi peki?? Benim ader tarihimi 10 gün sonrası olarak duzeltmisti mesela geç döllenme dedi, 15 ekimde ama 25 ekim olarak hesaplama yapiyorduk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…