Belki dua saatime denk gelir kim bilirAllah söyletiyo olsun nolur nolur❤
Anam onu yapsamAynen bende öyleydim artık alıstım.. aynen örtü örtmüyolar ben yanımda götürüyorum üstüme örtüyprum haha
Devletteki ultrason cihazları biraz daha eski olduğu için geç görülebilir bence telaş yapma, özeldekiler biraz daha iyi görünüyor benim 6+ larda kalp atışı görülmüştüHayr cnm ama ordaki devlete gittm. Bundan sonra ozele gecene kdr ordan devm edicm. Bugunku dr ii gibiydi. En azndan insan soru sorrken cekinmiom ole bi rahatlk verdi bana
Evet olabilir. Yarin sorarim drcuguma bi daha ne zmn gelim diyeDevletteki ultrason cihazları biraz daha eski olduğu için geç görülebilir bence telaş yapma, özeldekiler biraz daha iyi görünüyor benim 6+ larda kalp atışı görülmüştü
Düzenledim cicegim diger batları gecen arkadaslarıda kaldırdım yeni gebisler yada yeni gebis adayları durumlarına göre beni bilgilendirirCanimm tesekkur ederim30 agustostu
Hmm inş hamilesindir sende bende hepimizdeHem beta istedi hem prolaktin canım altta. Muane etti gebelik için herşeyin hazır normal dedi eşinde tahlil yaptıraın dedi
Gec döllenmeyse cıkmayabilir bence yarın kan testi yap canım gelmezse reglin ay insallah gelmezde bebek gelirHayır ama idrar testi yaptım olsa çıkardı 31. Gün bugün zaten testi yapmamla karnıma ağrılar girmesi bir olduBugün yarın olurum
İnşallah biraz daha beklicem bu ay o kadar çok ilaç kullandım ki onlar etki etmiş olabilir.Gec döllenmeyse cıkmayabilir bence yarın kan testi yap canım gelmezse reglin ay insallah gelmezde bebek gelir
Amiiiiiiiiinnnnn insallah cicegim Allah razı olsun rabbim hepimizin gönlüne göre saglıklı hayırlı evlatlar versin bizlere insallahhhBelki dua saatime denk gelir kim biliraklima geldikce duamdasinz kizlr. Allh hepinizin gonlune gore versn. Bnm de dahil
Öyleyse evet canım etkiliyor olabilir herseyden nem kapıyoruz zaten ah su kadın olmak ne zor seyİnşallah biraz daha beklicem bu ay o kadar çok ilaç kullandım ki onlar etki etmiş olabilir.
Görmesem neyse kendime yalancı derdimKız sen ne fenasın nerden gelir aklınaben onu çekiştiremem çok tatlı daha küçük ama o nanayı da çekiştirmemiştim bu arada altını çizeyim şimdi nana beni niye çekiştirdin demesin
Bana yeni batları özelden bildiren olmamıs kacırdıklarım varsa özelden bildirsinler bebegim nana karsınızdatüm formumla buradayım isteyin gelsinn kimler hamis söyleyin bakalım
Dua konumuzda netlesti gibi herkes biraradayken acıklayacagız
Hadi yaaa.100'luk demi coraspirin.Ya valla ben de öyle bir durumdayim ki şu an.bugun uzayan akıntım çok fazla geldi.tam yumurtlama dönemindeyim.100 'luk coraspirin içtim.sanirim bugün yine deneyeceğim.valla kafama göre ilaç içiyorum su an bende pihtilasma var mı yok mu bilmiyorum ama Allah büyük bakalım kısmet.Buyuk ihtimal hamile kalırım bu ay ama kimyasal olur mu bilmiyorum.Acaba coraspirini 2 günde 1 mı içsem yada 50 mg mı içsem.kafamda deli sorular.doktor da önce testler dedi.Allahim yardım etCanim ben sanirim 1 yil olucak ozelde yaptirdim 10gunde sonuc cikti.doktor önlem amaciyla ciraspine hemen basladi.zaten sonucta bozuk cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?