Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayr cnm ama ordaki devlete gittm. Bundan sonra ozele gecene kdr ordan devm edicm. Bugunku dr ii gibiydi. En azndan insan soru sorrken cekinmiom ole bi rahatlk verdi bana
Devletteki ultrason cihazları biraz daha eski olduğu için geç görülebilir bence telaş yapma, özeldekiler biraz daha iyi görünüyor benim 6+ larda kalp atışı görülmüştü

Canimm tesekkur ederim30 agustostu
Düzenledim cicegim diger batları gecen arkadaslarıda kaldırdım yeni gebisler yada yeni gebis adayları durumlarına göre beni bilgilendirir
İnsallah bebeklerinizi saglıcakla kucaklarınıza alırsınız tatlım

Hayır ama idrar testi yaptım olsa çıkardı 31. Gün bugün zaten testi yapmamla karnıma ağrılar girmesi bir oldu Bugün yarın olurum
Gec döllenmeyse cıkmayabilir bence yarın kan testi yap canım gelmezse reglin ay insallah gelmezde bebek gelir

Belki dua saatime denk gelir kim bilir aklima geldikce duamdasinz kizlr. Allh hepinizin gonlune gore versn. Bnm de dahil
Amiiiiiiiiinnnnn insallah cicegim Allah razı olsun rabbim hepimizin gönlüne göre saglıklı hayırlı evlatlar versin bizlere insallahhh

Kizlaaarr bugun de lorik yok elektrikleri gelmemis halâ demk kiii. Firsat bu firsat N Nana Ana cekistriiiiiiinnnn
Kız sen ne fenasın nerden gelir aklına ben onu çekiştiremem çok tatlı daha küçük ama o nanayı da çekiştirmemiştim bu arada altını çizeyim şimdi nana beni niye çekiştirdin demesin

Kız sen ne fenasın nerden gelir aklına ben onu çekiştiremem çok tatlı daha küçük ama o nanayı da çekiştirmemiştim bu arada altını çizeyim şimdi nana beni niye çekiştirdin demesin
Görmesem neyse kendime yalancı derdim gördüm nasıl cekistirdigini neler söyledigini Nanada hazır yokken ben bir kosu test yapayım bu senin cümlen keske nana burda olsaydıda test yapmasaydım b Buda senin cümlen

Benim yeni bak 2 Ekim
Aşılama tedavisine başladık bugün de ilk iğnemi oldum, gonal-f 450

Canim ben sanirim 1 yil olucak ozelde yaptirdim 10gunde sonuc cikti.doktor önlem amaciyla ciraspine hemen basladi.zaten sonucta bozuk cikti.
Hadi yaaa.100'luk demi coraspirin.Ya valla ben de öyle bir durumdayim ki şu an.bugun uzayan akıntım çok fazla geldi.tam yumurtlama dönemindeyim.100 'luk coraspirin içtim.sanirim bugün yine deneyeceğim.valla kafama göre ilaç içiyorum su an bende pihtilasma var mı yok mu bilmiyorum ama Allah büyük bakalım kısmet.Buyuk ihtimal hamile kalırım bu ay ama kimyasal olur mu bilmiyorum.Acaba coraspirini 2 günde 1 mı içsem yada 50 mg mı içsem.kafamda deli sorular.doktor da önce testler dedi.Allahim yardım et

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…